50 of 100 ng / ml voor vitamine D-spiegels?

(1) De wetenschap moet vooruit kijken en de juiste vragen stellen! (2) Moet ik mijn vitamine D-spiegel instellen op 38 of 72 ng / ml meenemen? (3) Om deze vraag te verduidelijken, geef ik 8 impulsen. (4) Het vitamine D-gehalte van 66 ng / ml is een discutabel alternatief voor sommige conventionele therapieën omdat het veroorzaakt geen bijwerkingen. De boodschap tussen de regels: natuurlijk moet u uw vitamine D-spiegel instellen op beschermende waarden van ten minste 40 ng / ml verhogen. De verdere verhoging naar 66 ng / ml is het onderwerp van de discussie van vandaag. Dr. med. Raimund von Helden, Consumentenadvies VitaminDelta, 3000 Lennestadt _________________________________________________________________________ ALLE BRONNEN: www.VitaminDZeitung.de www.VitaminDService.de CALCIUM & CREATININE: www.vitaminD 72. de VRAAG: Hoe kan ik mijn vitamine D-spiegel verhogen? HET ANTWOORD: www.vitaminDFilm.de _________________________________________________________________________ BRONNEN IN DETAIL: GEVOELIGHEID VAN GEBRUIKERS & VITAMINE D-NIVEAU: www.VitaminDKonfetti.de VERSLAGEN UIT DE PRAKTIJK: www.vitaminDPraxis.de CORONA positief voor vitamine D-tekort De ontdekking van de 40 – 46 – Punt: BORSTKANKER RISICO VERMINDERDE GENREGULATIE (M.Holick) e

Top 7 vitamines D-supplementen

vitamine d supplementen de zonvitamine

Vitamines D supplementen Copenhagen?

Vitamines D

is essentieel voor uw bijzondere en geestelijke gezondheid en heeft A positieve invloed op het immuunsysteem. De locatievitaminen D-spiegels kunnen dood aantal gezondheidsproblemen krijgen. De volgende supplementen

zijn van de beste kwaliteit, betrouwbaar en makkelijk in te nemen.

1. Vitaminen D in extra hoge dosis

Extra hoge potaarde vitamines D

66 microgram oftewel 2020 IE (Internationale Eenheden, ook wel Internationale Eenheden) per capsule. Zeer geschikt voor like niet eerder een vitamines D supplement heeft gebruikt, en bij like een tekort is vastgesteld. De supplementen kunnen net zo goed worden gebruikt als multivitaminen, ook als bijvoorbeeld al van microgram vitamine D bevat.

Super D3 Extra Kracht 66 mcg vitamine D extra hoog gedoseerde Vitamine D Super D3 Extra Kracht van Vitaminstore bevat maar ran 66 mcg vitamine D3 per softgel. De vitamine D3 in het product bestaat uit Quali®-D vitamine D3. Dit wordt geproduceerd door een van de grootste producenten van vitamine D3. De staatsgarantie voor stabiliteit en kwaliteit van vitamine D3.

 

2. Vitamin D-3 4000 IU /100 µg (vitamine D uit wolvet)

Solgar is een bekende producent van de hoogste kwaliteit supplementen.Solgar Vitamin D-3 4000 IU/100 µg bevat de meest effectieve vorm van vitamine D.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten.Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen).Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

 

3. Viridian Vitamin D3 (Vegan) 2000 IU (50 µg)

viridian_vitamin-d3-vegan-2000-iu-50-g_800Deze hooggedoseerde vitamine D3 van Viridian is geproduceerd uit veganistische bron (korstmos).Vitamine D zorgt mede voor een goede weerstand en is goed voor de opname van calcium (bot)

 

4. Vitamine D3 Vloeibaar 25 mcg (1000 IE vitamine d druppels)

vitamine-d3-vloeibaar-25-mcg-1000-ie-vitamine-d-druppels_800Deze vitamine D in druppelvorm is zeer geschikt om de dosering naar eigen behoefte aan te passen en voor mensen met slikproblemen.Een flesje van 25 ml levert circa 450 druppels en devitamine D is opgelost in olijfolie.

5. Advanced Vitamin D-3 Immune Complex (vitamine D, vlierbes, zink, Ester-C)

advanced-vitamin-d-3-immune-complex-vitamine-d-vlierbes-zink-ester-c_800Solgar’s Advanced Vitamin D-3 Immune Complex ondersteunt het immuunsysteem (vitamine C, D-3, koper, selenium, zink, vlierbessen) en bevat een combinatie van vitaminen, mineralen en vlierbessen concentraat met anti-oxidatieve (celbeschermende) eigenschappen (vitamine C, selenium, koper en zink).

Boost voor het immuunsysteem

De formule mag het hele jaar door gebruikt worden maar is vooral erg nuttig tijdens de koude, donkere maanden en voor een boost van je weerstand en immuunsysteem.Levert o.a. 25 mcg vitamine D-3 (1000 IE), 200 mg vitamine C (als Ester-C), 7,5 mg zink, 62,5 mcg selenium en 750 mcg koper.Deze formule kan naast elke gewenste multivitamine worden gebruikt.

Vitamine D voor Kinderen

Vitamine D druppels speciaal gedoseerd voor kinderen.Handig om ongemerkt te geven in bv. eten of drinken zodat uw kind toch voldoende binnenkrijgt zonder gedoe van slikken etc.

ViridiKid™ (Vegan) Vitamin D3 400 IU (10µg)

vitamine-d-voor-kinderen_viridikid-vegan-vitamin-d3-400-iu-10g_800

Vitamine D Kauwtabletten

Als u moeite heeft met slikken of u vindt capsules innemen vervelend, dan kunt u kiezen voor handige kauwtabletten.solgar_vitamin-d-3-25-g1000-iu-vitamine-d-kauwtablet_800Solgar Vitamin D-3 25 µg/1000 IU Chewable Tablets bevat de meest effectieve vorm van vitamine D.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten.Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen).Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

 

Wat is Vitamine D?

Vitamine D behoort tot de essentiële vitamines die je nodig hebt om je lichaam goed te laten functioneren.Officieel is het eigenlijk geen vitamine maar een verzameling van vet oplosbare hormonen die je lichaam zelf kan aanmaken.Dit gebeurt door een proces in het lichaam waar zonlicht voor nodig is, UV licht om precies te zijn.De twee belangrijkste vormen van vitamine D zijn vitamine D2 en vitamine D3.Vitamine D2 is de plantaardige vorm van vitamine D. Vitamine D3, of cholecalciferol, is de dierlijke vorm.Vitamine D3 is de actieve vorm die vanuit UV licht door onze huid wordt gesynthetiseerd.Ook wanneer je kiest voor vitamine D suppletie, kies dan voor de actieve vorm vitamine D3 omdat die goed opneembaar is in je lichaam.Vitamine D2 is 66% minder efficiënt in het verhogen van de vitamine D waardes in het lichaam. Vitamine D staat bekend als de “zonneschijn” -vitamine.Het is een essentiële in vet oplosbare voedingsstof.Het helpt de botten gezond en sterk te houden, bevordert de celgroei en bevordert de immuunfunctie.Je lichaam neemt vitamine D voornamelijk op door blootstelling aan de zon, hoewel voedingssupplementen en bepaalde voedingsmiddelen ook bronnen van de voedingsstof kunnen zijn.Vitamine D-tekort treedt op wanneer uw lichaam de aanbevolen niveaus niet opneemt.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen ervoor zorgen dat uw botten misvormd, broos of dun worden.Het kan ook leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder:

 • bot verzachting ( osteomalacie )
 • lage botdichtheid ( osteopenie )
 • artrose
 • hartziekte
 • kanker
 • rachitis bij kinderen

Vitamine D en depressie

Studies hebben een verband aangetoond tussen vitamine D-tekort en depressie.Onderzoekers achter een meta-analyse uit 2013 merkten op dat studiedeelnemers met depressie ook lage vitamine D-spiegels hadden.Uit dezelfde analyse bleek dat mensen met een lage vitamine D statistisch gezien een veel groter risico op depressie liepen.De onderzoekers zijn van mening dat, omdat vitamine D belangrijk is voor een gezonde hersenfunctie, onvoldoende voedingsstoffen een rol kunnen spelen bij depressie en andere psychische aandoeningen.Een eerdere 2005studieVertrouwde bron geïdentificeerde vitamine D-receptoren in dezelfde delen van de hersenen die geassocieerd zijn met depressie.

Risicofactoren voor vitamine D-tekort

Beperkte blootstelling aan de zon, levensstijl en leeftijd kunnen bijdragen aan lage vitamine D-spiegels. Blijf lezen om meer te weten te komen over de risicofactoren voor vitamine D-tekort.

Beperkte blootstelling aan de zon

Blootstelling aan zonlicht is voor de meeste mensen de belangrijkste bron van vitamine D.Als u uit de zon blijft of te veel sunblock gebruikt, beperkt u uw blootstelling.Dat kan leiden tot vitamine D-tekort.De hoeveelheid blootstelling aan de zon die u nodig heeft, is afhankelijk van uw klimaat, het tijdstip van de dag en de tijd van het jaar.Mensen met een lichtere huid hebben de neiging vitamine D sneller op te nemen.U heeft mogelijk tussen de 15 minuten en 3 uur blootstelling aan de zon per dag nodig om voldoende vitamine D binnen te krijgen door alleen blootstelling aan de zon.De hoeveelheid blootstelling aan de zon hangt grotendeels af van de tijd van het jaar en uw huidskleur. 

Eetpatroon

Weinig voedingsmiddelen zijn van nature rijk aan vitamine D.Eet meer van deze natuurlijke bronnen van vitamine D om uw inname te verhogen:

 • Zalm
 • Makreel
 • Andere vette vis
 • Visleveroliën
 • Dierlijke vetten
 • Met vitamine D verrijkte voedingsproducten, zoals sinaasappelsap en ontbijtgranen

Als u een veganistisch of vegetarisch dieet volgt, bestaat de kans dat u niet genoeg vitamine D binnenkrijgt.

Als u een donkere huidskleur heeft

Mensen met een donkere huid hebben grotere hoeveelheden melanine, een natuurlijk pigment dat de huid zijn kleur geeft.Melanine vermindert de productie van vitamine D in de huid.Een onderzoek uit 2006 wees uit dat vitamine D-tekort in de Verenigde Staten vaker voorkomt bij Afro-Amerikanen dan bij andere Amerikaanse populaties.Volgens The Cooper Institute heeft ongeveer 40 procent van de Afro-Amerikaanse volwassenen een vitamine D-tekort.Het is onduidelijk of lagere vitamine D-spiegels bij mensen met een donkere huid ernstige gevolgen voor de gezondheid hebben.Als u zich zorgen maakt over uw vitamine D-productie door blootstelling aan de zon, overleg dan met uw arts over wat u kunt doen.Het is ook belangrijk om meer voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet toe te voegen.

Zwaarlijvigheid

Er is een verband tussen vitamine D-tekort en mensen met een body mass index (BMI) van 30 of hoger.Mensen met obesitas hebben mogelijk meer vitamine D nodig dan mensen met een gemiddeld gewicht om de aanbevolen voedingswaarde te bereiken.Als uw BMI 30 of hoger is, werk dan samen met uw arts om een ​​beheersbaar plan voor gewichtsverlies op te stellen, evenals een dieet dat u kan helpen uw vitamine D-inname te verhogen.

Leeftijd

Leeftijd kan bijdragen aan vitamine D-tekort.Naarmate u ouder wordt, wordt uw huid minder efficiënt in het aanmaken van vitamine D.Oudere volwassenen hebben ook de neiging de tijd in de zon te beperken en kunnen diëten eten met onvoldoende hoeveelheden vitamine D.

Symptomen van vitamine D-tekort

Als u een vitamine D-tekort heeft, kunt u last krijgen van:

 • pijnlijke botten
 • vermoeidheid of sufheid
 • zwakte en pijn van de spieren en gewrichten
 • U kunt ook symptomen van depressie ervaren, waaronder:
 • overweldigende gevoelens van verdriet, hopeloosheid en hulpeloosheid
 • slapeloosheid of overmatige slaperigheid, bekend als hypersomnie
 • verlies van interesse in activiteiten die u ooit leuk vond
 • lethargie
 • overmatig gewichtsverlies of gewichtstoename
 • verlies van eetlust
 • problemen met concentreren
 • vergeetachtigheid
 • verlies van seksuele interesse
 • hoofdpijn of rugklachten
 • ongerustheid
 • gedachten aan overlijden of zelfmoord

Als u een van deze symptomen van depressie ervaart, is het belangrijk dat u onmiddellijk een afspraak maakt met uw arts.

Diagnose van vitamine D-tekort

Om een ​​vitamine D-tekort te diagnosticeren, zal uw arts een test bestellen om de hoeveelheid vitamine D in uw bloed te meten.Om een ​​diagnose van depressie te stellen, zal uw arts u vragen stellen over uw symptomen.Mogelijk wordt u ook gevraagd om een ​​zelfbeoordeling te maken.Depressie kan niet worden vastgesteld met een bloedtest.Uw arts zal u ook vragen stellen en een lichamelijk onderzoek uitvoeren om te bepalen of u een depressie heeft.En er kunnen andere examens en laboratoriumtests zijn om andere mogelijke onderliggende problemen uit te sluiten, en om te bepalen of uw symptomen van depressie mogelijk verband houden met een vitamine D-tekort. 

Vitamine D-tekort behandelen

U kunt vitamine D-tekort en de symptomen ervan behandelen door uw inname van deze essentiële voedingsstof te verhogen.Manieren waarop u meer vitamine D kunt consumeren, zijn onder meer:

 • vitamine D-supplementen nemen
 • het verhogen van uw blootstelling aan de zon
 • voedsel eten dat vitamine D bevat of verrijkt is met vitamine D

Om depressie te behandelen, zijn psychotherapie en antidepressiva veel voorkomende behandelingen.Ze kunnen afzonderlijk of in combinatie met dieetveranderingen worden opgenomen, afhankelijk van uw symptomen en behandeldoelen.Als uw depressie verband houdt met een vitamine D-tekort, kan het verhogen van uw vitamine D helpen om uw symptomen te verlichten.Praat met uw arts over uw behandelingsopties en wat voor u het beste zou werken.Mensen met een depressie kunnen ook stappen ondernemen om de symptomen van depressie te verlichten. Enkele van uw opties kunnen zijn:

Regelmatig sporten

Routinematige lichaamsbeweging kan de symptomen van depressie helpen verminderen door ‘feel-good’-chemicaliën zoals endorfine in de hersenen vrij te geven.Oefening kan ook de chemicaliën van het immuunsysteem verminderen die depressie kunnen verergeren.Begin met drie keer per week 30 minuten cardio en voeg zo nodig dagen en minuten toe.

Een regelmatig slaapschema aanhouden

Slapeloosheid, hypersomnie en andere slaapproblemen zijn in verband gebracht met depressie.Maak een regelmatig slaapschema om met deze symptomen om te gaan.Dat kan betekenen dat je een slaap- en wekker moet instellen.U kunt ook een dagboek bijhouden om bij te houden hoe lang u hebt geslapen en de kwaliteit van uw slaap.Dit zal u helpen uw voortgang bij te houden.

Contact opnemen met dierbaren

Uw vrienden en familie kunnen u steun en kracht geven bij het omgaan met uw symptomen.Het is belangrijk dat u uw dierbaren laat weten hoe ze kunnen helpen en wanneer hun acties niet bijdragen aan uw behandelplan.Vitamine D is essentieel voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder depressie.Enkele manieren om depressie te behandelen die verband houdt met onvoldoende vitamine D-spiegels zijn:

 • meer zon krijgen
 • het toevoegen van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet
 • een gezond gewicht behouden
 • voedingssupplementen nemen

Praat met uw arts over uw beste behandelingsopties.Bekijk Vitamine D Supplementen >

30 gedachten over “50 of 100 ng / ml voor vitamine D-spiegels?”

 1. Bedankt voor de informatieve video. Ik mik op een waarde van 100 ng. Ik ontdekte echter dat er erg grote verschillen in de meting zijn. Ik heb al twee metingen van een internetlaboratorium (drie druppels bloed op papier) van de huisarts vergeleken met een echt bloedmonster. De waarde bij de huisarts was elke keer veel hoger, tot wel 35 procent. Welke waarde moet ik vertrouwen?

 2. Bedankt Mr. Dr. van helden voor hun altijd interessante video's! Ik heb een niertransplantatie gehad, voer al 2 jaar suppletie uit en heb nu een niveau van 97. Ik voel me erg goed!! :)) (Mijn brein is top: <0.9.) Mijn nefroloog zei dat ik onmiddellijk moest stoppen met het nemen van supplementen, anders zou ik nierstenen krijgen. Is dat juist? Heel erg bedankt en vriendelijke groeten!

 3. Ik heb hete bulten en daarom een ​​overactieve schildklier. De TSH-waarde was 0 gedurende twee jaar en een behandeling met radioactief jodium werd mij voorgesteld. Toen stelde een collega me voor aan vitamine D. Symptomen verdwijnen na inname van vitamine D en andere vitamines en mineralen. Mijn 25OH-bloedspiegel ligt tussen 70 en 90 ng / ml. Onlangs is mijn TSH-niveau ook gestegen naar het normale bereik. De specialist heeft geen idee waar dit vandaan zou kunnen komen

 4. Dank u Mr. Dr. von Helden Je hebt me na 11 uur bevrijd van antidepressiva (door D3 te nemen) BEDANKT Mijn moeder is ook gestopt met antihypertensiva en bètablokkers, de bloeddruk is perfect en stabiel en ze heeft geen hartproblemen. Zelf voel ik me mentaal zooooo goed. Beste Dr. von Helden BEDANKT !!!!!! ❤

 5. Geachte Dr. von Helden❣️ met deze video in een korte en zeer informatieve presentatie, speciaal voor “niet-medische professionals” zoals ik, heb je nogmaals bevestigd dat een iets hoger D3-niveau bij 100 ng / ml enorm kan bijdragen aan een gezond leven. Aangezien mijn niveau al enkele jaren 100 ng / ml is met een dagelijkse inname van 10.000 internationale eenheden, kan ik uw uitspraken bevestigen. Sinds die tijd heb ik geen verkoudheid of griepachtige verschijnselen meer gehad en ondanks mijn hoge leeftijd voel ik me heel goed en dat heb ik te danken aan je boek “Gezond in zeven dagen”, want er was voor mij veel moeite. Veel vrienden tot in Italië en mijn hele familie waren ook in staat om hun gezondheid te verbeteren met D 3. Vriendelijke groeten ☀️☀️☀️

 6. Mijn bijschildklierhormoonspiegel is hoog 120, Calcium 2,59, Vit D 48 … Mijn waarden zijn altijd verhoogd … Kan ik Vit D zonder aarzelen verhogen naar 100? … Ik vraag dringend om advies …. Erg bedankt!!

 7. Buitenlanders zouden nooit ziek zijn of geen gezondheidsproblemen hebben. Zeker, de meeste van hen zijn daarbuiten veel in de (sterke) zon

 8. Bedankt voor de interessante bijdrage! Wat vind je van vitamine K2? Is het naar uw mening zinvol om deze vitamine samen met D3 in te nemen? Met vriendelijke groet, Angelika K.

 9. Zink, vitamine C en D h elf niet-geneesmiddelen tegen SARS-CoV-2-infectie of Covid-19 zijn nog steeds zeldzaam. Onder andere de inname van zink, vitamine C en D. Volgens nieuwe studies werken ze echter niet – en het ziet er ook slecht uit in het bloedplasma van mensen die hersteld zijn van Covid-19. Sinds vandaag online, 12.41 pmVitamine C (ascorbinezuur) werkt als antioxidant tegen schadelijke stofwisselingsprocessen in het lichaam en beschermt zo tegen een aantal ziekten. Een onderzoek van Amerikaanse klinieken heeft waarschijnlijk een einde gemaakt aan het gebruik ervan tegen het coronavirus. Het verscheen in het Journal of the American Medical Association (JAMA). Er werden 214 met SARS-CoV-2 geïnfecteerde mensen opgenomen. Hun gemiddelde leeftijd was 45 jaar. In vier groepen van dezelfde grootte kregen ze ofwel 50 milligram zink, acht gram ascorbinezuur, beide of tien dagen lang de standaardbehandeling zonder deze middelen. Wat de proefpersonen ook kregen, het resultaat was vergelijkbaar. Er werd geen statistisch relevant verschil bereikt: zonder enige tussenkomst verbeterden de symptomen van Covid 19 met gemiddeld 50 procent binnen 6,7 dagen. Dit was het geval met vitamine C na 5,5 dagen, met zink na 5,9 dagen en in de combinatie van de twee stoffen weer na 5,5 dagen, zoals de Duitse Pharmazeutische Zeitung een paar dagen geleden schreef. Waarnemingen zijn geen studies die veel op elkaar lijken Resultaten – geen effect – werden door Braziliaanse artsen geregistreerd met een enkele hoge dosis vitamine D bij in het ziekenhuis opgenomen Covid-19-patiënten met extra zuurstofbehoefte. Deze studie is onlangs ook gepubliceerd in “JAMA”. 240 patiënten hadden ofwel 200.000 internationale eenheden (IE) vitamine D3 gekregen om te slikken of een placebo. Maar het toonde ook aan dat de vitaminetoediening niet resulteerde in een kortere ziekenhuisopname, minder opnames op een intensive care of een lagere mortaliteit. '' Tijdens deze hele pandemie hebben we al gezien hoe biologische plausibiliteit en gegevens uit observaties vaak niet gevonden worden in studies met placebo-controle en willekeurige toewijzing van patiënten in vergelijkingsgroepen zouden kunnen worden vertaald in een beter behandelingssucces, ”schreef Patricia Kritek van de American Society of Lung Specialists in een commentaar in de“ Journal Watch ”van de“ New England Journal of Medicine ”. plasma: geen statistisch significant effect Tot een persconferentie In juni vorig jaar bracht het ook het zogenaamde herstellende plasma in Oostenrijk: bloedplasma van Covid-19 herstellende patiënten. De antilichamen tegen SARS-CoV-2 die erin zitten, zouden ernstig zieken moeten helpen. Individuele gevallen werden gepresenteerd als een voorbeeld van het positieve effect van Covid-19 en riepen op tot plasmadonaties. Het principe van herstellend plasma is oud en werd in het verleden gebruikt voor een grote verscheidenheid aan infectieziekten, maar de wetenschap spreekt zich momenteel tegen een in grote lijnen aantoonbaar effect van herstellend plasma. Wederom in “JAMA” een meta-analyse van vier gepubliceerde studies over hoe de werkzaamheid (publicaties met peer review) bij 1.060 patiënten werd gepubliceerd. Daarnaast waren er de gegevens van nog eens zes nog niet gepubliceerde wetenschappelijke onderzoeken met vele duizenden patiënten. Conclusie: tussen de patiënten die in de eerste vier gepubliceerde onderzoeken met het plasma werden behandeld en degenen die er geen kregen, was er een verschil in de mortaliteit van zeven procent. Dit was echter net zo onbeduidend als de verschillen die naar voren kwamen bij de evaluatie van de andere zes onderzoeken. Er was ook geen effect op de andere criteria voor het beloop van de ziekte van Covid 19, zoals Perrine Janiaud van de Universiteit van Basel en haar co-auteurs ontdekten. Het wordt al tientallen jaren in de tropische geneeskunde gebruikt. Het is vooral nuttig bij het verminderen van rivierblindheid in Afrika. In 2015 werden de ontdekkers geëerd met de Nobelprijs voor de Geneeskunde.Laboratoriumtests in april vorig jaar brachten ook een mogelijk effect van de stof tegen SARS-CoV-2 aan het licht. Sindsdien is er van studie tot studie een verhitte discussie ontstaan ​​over de vraag of een dergelijk effect ook zonder twijfel is bewezen in placebogecontroleerde studies of niet. Een gerandomiseerde en placebogecontroleerde studie uit Colombia met 400 Covid-19-patiënten en -patiënten ( “JAMA Network”) lieten onlangs geen significant effect zien door gedurende vijf dagen dagelijks 300 microgram ivermectine per kilogram lichaamsgewicht te gebruiken. Een verdwijning van de symptomen van de ziekte binnen drie weken, met 82 procent onder ivermectine en 79 procent onder placebo, betekende geen significant verschil.Rood, science.ORF.at/AgenturenSo is het ORF in Oostenrijk. Altijd in de rij. Waarschijnlijk een betaalde baan van de farmaceutische lobby! Gezondheid en preventie niet gewenst!

 10. Bedankt voor uw analyse. Toch ben ik in de war. “Infranken.de” heeft een artikel van Ökotest gepubliceerd waarin een tekort van minder dan 10 ng / ml wordt vermeld. 20 ng / ml wordt als optimaal beschouwd. Hier is een letterlijk fragment: Volgens het Robert Koch Instituut is een goede helft bereikt van volwassenen in Duitsland hebben niet de optimale serumconcentratie van 20 nanogram per milliliter (ng / ml). Hebben ze allemaal een tekort? “Nee”, zegt Niemann. “Maar het kan zijn dat ze het risico lopen op een onderaanbod 'Omdat er altijd het risico bestaat van onderaanbod als de serumconcentratie onder de optimale waarde ligt. Artsen spreken echter pas van een tekort als de waarde veel lager is – 10 ng / ml voor een matig tekort en 5 ng / ml voor een ernstige tekortkoming. Beide zijn relatief zeldzaam, zegt Schatz.

 11. Ik had vorige maand een Vit. D-niveau van 74,5 ng. Mijn huisarts vroeg me om naar de praktijk te komen. Veel te hoog, zei hij – dat kan gevaarlijk zijn. Dus ik legde hem uit dat je in Hashi een Vit. D spiegel van rond de 70 zou moeten hebben. Dus raak met mij.

 12. Zoals altijd een geweldige video. Misschien kun je een video maken over de cofactoren. Je leest overal (vooral verschillende Facebookgroepen) over de cofactoren magnesium, vitamine A en K2, hoe meer hoe beter. Wat is jouw mening daarover?

 13. Iedereen die genoeg zon heeft buiten of in de zonnebank heeft geen vaccinatie nodig. Deze nieuwe vaccinatie zal iedereen doden die het krijgt. Alle gevaccineerden zijn binnen een jaar dood. Dat is maar goed ook, want alleen de domste mensen krijgen dit gif ingeënt. Vaccinatie heeft geen zin, alleen schaadt.

 14. Ik heb 6 maanden genomen. 1000 iE dagelijks en dacht dat dat voldoende was. Nu las ik dat er niet goed voor me zou worden gezorgd. Ik zou graag een juiste dosisinstelling proberen en een kijkje nemen op uw homepage👍😊

Reacties zijn gesloten.