Corona COVID-19 zonder paniek – Vitamine D profylaxe en curatieve therapie met hoT-NEM zonder vaccin!

​ Op basis van de huidige internationale studiesituatie wordt op basis van wetenschappelijke gegevens een uitweg uit de wachtzone voor een vaccinatiestrategie getoond. Omdat niemand de effectiviteit en gezondheidsrisico's van de nieuwe vaccinpreparaten echt kan beoordelen, maar virale infecties bij biologische wezens al miljoenen jaren meestal zeer goed worden bestreden door het eigen immuunsysteem, toont de auteur de persoonlijke mogelijkheden van profylaxe en therapie voor Covid virusinfecties. Dit omvat naast schoon biologisch vers voedsel ook het vermijden van plastic zoals Tupperware etc. of Teflon-pannen en PET-drinkflessen. Het immuunsysteem kan ook worden ondersteund door een hoge dosis vitamines, omega-vetzuren en sporenelementen. In Zuid-Tirol krijgen coronaverdachten bijvoorbeeld in individuele klinieken bij opname in de kliniek 197. IU vitamine D als eerste, stabiliserend beschermende maatregel. Dit verminderde het sterftecijfer op intensive care-afdelingen met meer dan 63% wordt verlaagd! De laatste, samenvattende tip van de docent is: 1. Gezonde biologische verse voeding ZONDER E-stoffen – want je bent wat je eet en de dood zit in de darmen! 2. Ruim aanbod van schone voedingssupplementen – voedingssupplementen om het immuunsysteem te optimaliseren met de vitamines ADEK, C en ZINK en magnesium 3. Ontgifting en orthomoleculaire darmzorg / microbioomzorg + neusspray met acerola-zink 4. Minstens 2- Dagelijks 3 liter schoon drinkwater en lichaamsbeweging in de frisse lucht 5. Vermijden van milieutoxines in huis en kantoor, evenals Tupperware- en Teflon-pannen!

Top 7 Vitaminen D-supplementen

vitamine d supplementen de zonvitamine

Vitaminen D supplementen Kopen?

Vitamins D is de essentiële voor uw speciale en geestelijke gezondheid en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Te lage vitamines D-Spiegel kan dood lijden aan aantal gezondheidsproblemen. De volgende supplementen

zijn van de beste kwaliteit, betrouwbaar en makkelijk in te nemen. ​ Vitaminen D in extra hoge dosis

Extra hoog kan aarden vitamine D

66 microgram oftewel 2020 IE (Internationale Eenheden, ook wel Internationale Eenheden) per capsule. Zeer geschikt voor like niet eerder een vitamines D supplement heeft gebruikt, en bij like een tekort is vastgesteld. De supplementen kunnen net zo goed als multivitaminen worden gebruikt, ook als bijvoorbeeld al van 000 microgram vitamine D bevat.

Super D3 Extra Kracht 66 mcg vitamine D extra hoog gedoseerde Vitamine D Super D3 Extra Kracht van Vitaminstore bevat maar ran 66 mcg vitamine D3 per softgel. De vitamine D3 in het product bestaat uit Quali®-D vitamine D3. Dit wordt geproduceerd door een van de grootste producenten van vitamine D3. De staatsgarantie voor stabiliteit en kwaliteit van vitamine D3. ​

 

2. Vitamin D-3 4000 IU /100 µg (vitamine D uit wolvet)

Solgar is een bekende producent van de hoogste kwaliteit supplementen.Solgar Vitamin D-3 4000 IU/100 µg bevat de meest effectieve vorm van vitamine D.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten.Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen).Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

 

3. Viridian Vitamin D3 (Vegan) 2000 IU (50 µg)

viridian_vitamin-d3-vegan-2000-iu-50-g_800Deze hooggedoseerde vitamine D3 van Viridian is geproduceerd uit veganistische bron (korstmos).Vitamine D zorgt mede voor een goede weerstand en is goed voor de opname van calcium (bot)

 

4. Vitamine D3 Vloeibaar 25 mcg (1000 IE vitamine d druppels)

vitamine-d3-vloeibaar-25-mcg-1000-ie-vitamine-d-druppels_800Deze vitamine D in druppelvorm is zeer geschikt om de dosering naar eigen behoefte aan te passen en voor mensen met slikproblemen.Een flesje van 25 ml levert circa 450 druppels en devitamine D is opgelost in olijfolie.

5. Advanced Vitamin D-3 Immune Complex (vitamine D, vlierbes, zink, Ester-C)

advanced-vitamin-d-3-immune-complex-vitamine-d-vlierbes-zink-ester-c_800Solgar’s Advanced Vitamin D-3 Immune Complex ondersteunt het immuunsysteem (vitamine C, D-3, koper, selenium, zink, vlierbessen) en bevat een combinatie van vitaminen, mineralen en vlierbessen concentraat met anti-oxidatieve (celbeschermende) eigenschappen (vitamine C, selenium, koper en zink).

Boost voor het immuunsysteem

De formule mag het hele jaar door gebruikt worden maar is vooral erg nuttig tijdens de koude, donkere maanden en voor een boost van je weerstand en immuunsysteem.Levert o.a. 25 mcg vitamine D-3 (1000 IE), 200 mg vitamine C (als Ester-C), 7,5 mg zink, 62,5 mcg selenium en 750 mcg koper.Deze formule kan naast elke gewenste multivitamine worden gebruikt.

Vitamine D voor Kinderen

Vitamine D druppels speciaal gedoseerd voor kinderen.Handig om ongemerkt te geven in bv. eten of drinken zodat uw kind toch voldoende binnenkrijgt zonder gedoe van slikken etc.

ViridiKid™ (Vegan) Vitamin D3 400 IU (10µg)

vitamine-d-voor-kinderen_viridikid-vegan-vitamin-d3-400-iu-10g_800

Vitamine D Kauwtabletten

Als u moeite heeft met slikken of u vindt capsules innemen vervelend, dan kunt u kiezen voor handige kauwtabletten.solgar_vitamin-d-3-25-g1000-iu-vitamine-d-kauwtablet_800Solgar Vitamin D-3 25 µg/1000 IU Chewable Tablets bevat de meest effectieve vorm van vitamine D.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten.Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen).Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

 

Wat is Vitamine D?

Vitamine D behoort tot de essentiële vitamines die je nodig hebt om je lichaam goed te laten functioneren.Officieel is het eigenlijk geen vitamine maar een verzameling van vet oplosbare hormonen die je lichaam zelf kan aanmaken.Dit gebeurt door een proces in het lichaam waar zonlicht voor nodig is, UV licht om precies te zijn.De twee belangrijkste vormen van vitamine D zijn vitamine D2 en vitamine D3.Vitamine D2 is de plantaardige vorm van vitamine D. Vitamine D3, of cholecalciferol, is de dierlijke vorm.Vitamine D3 is de actieve vorm die vanuit UV licht door onze huid wordt gesynthetiseerd.Ook wanneer je kiest voor vitamine D suppletie, kies dan voor de actieve vorm vitamine D3 omdat die goed opneembaar is in je lichaam.Vitamine D2 is 66% minder efficiënt in het verhogen van de vitamine D waardes in het lichaam. Vitamine D staat bekend als de “zonneschijn” -vitamine.Het is een essentiële in vet oplosbare voedingsstof.Het helpt de botten gezond en sterk te houden, bevordert de celgroei en bevordert de immuunfunctie.Je lichaam neemt vitamine D voornamelijk op door blootstelling aan de zon, hoewel voedingssupplementen en bepaalde voedingsmiddelen ook bronnen van de voedingsstof kunnen zijn.Vitamine D-tekort treedt op wanneer uw lichaam de aanbevolen niveaus niet opneemt.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen ervoor zorgen dat uw botten misvormd, broos of dun worden.Het kan ook leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder:

 • bot verzachting ( osteomalacie )
 • lage botdichtheid ( osteopenie )
 • artrose
 • hartziekte
 • kanker
 • rachitis bij kinderen

Vitamine D en depressie

Studies hebben een verband aangetoond tussen vitamine D-tekort en depressie.Onderzoekers achter een meta-analyse uit 2013 merkten op dat studiedeelnemers met depressie ook lage vitamine D-spiegels hadden.Uit dezelfde analyse bleek dat mensen met een lage vitamine D statistisch gezien een veel groter risico op depressie liepen.De onderzoekers zijn van mening dat, omdat vitamine D belangrijk is voor een gezonde hersenfunctie, onvoldoende voedingsstoffen een rol kunnen spelen bij depressie en andere psychische aandoeningen.Een eerdere 2005studieVertrouwde bron geïdentificeerde vitamine D-receptoren in dezelfde delen van de hersenen die geassocieerd zijn met depressie.

Risicofactoren voor vitamine D-tekort

Beperkte blootstelling aan de zon, levensstijl en leeftijd kunnen bijdragen aan lage vitamine D-spiegels. Blijf lezen om meer te weten te komen over de risicofactoren voor vitamine D-tekort.

Beperkte blootstelling aan de zon

Blootstelling aan zonlicht is voor de meeste mensen de belangrijkste bron van vitamine D.Als u uit de zon blijft of te veel sunblock gebruikt, beperkt u uw blootstelling.Dat kan leiden tot vitamine D-tekort.De hoeveelheid blootstelling aan de zon die u nodig heeft, is afhankelijk van uw klimaat, het tijdstip van de dag en de tijd van het jaar.Mensen met een lichtere huid hebben de neiging vitamine D sneller op te nemen.U heeft mogelijk tussen de 15 minuten en 3 uur blootstelling aan de zon per dag nodig om voldoende vitamine D binnen te krijgen door alleen blootstelling aan de zon.De hoeveelheid blootstelling aan de zon hangt grotendeels af van de tijd van het jaar en uw huidskleur. 

Eetpatroon

Weinig voedingsmiddelen zijn van nature rijk aan vitamine D.Eet meer van deze natuurlijke bronnen van vitamine D om uw inname te verhogen:

 • Zalm
 • Makreel
 • Andere vette vis
 • Visleveroliën
 • Dierlijke vetten
 • Met vitamine D verrijkte voedingsproducten, zoals sinaasappelsap en ontbijtgranen

Als u een veganistisch of vegetarisch dieet volgt, bestaat de kans dat u niet genoeg vitamine D binnenkrijgt.

Als u een donkere huidskleur heeft

Mensen met een donkere huid hebben grotere hoeveelheden melanine, een natuurlijk pigment dat de huid zijn kleur geeft.Melanine vermindert de productie van vitamine D in de huid.Een onderzoek uit 2006 wees uit dat vitamine D-tekort in de Verenigde Staten vaker voorkomt bij Afro-Amerikanen dan bij andere Amerikaanse populaties.Volgens The Cooper Institute heeft ongeveer 40 procent van de Afro-Amerikaanse volwassenen een vitamine D-tekort.Het is onduidelijk of lagere vitamine D-spiegels bij mensen met een donkere huid ernstige gevolgen voor de gezondheid hebben.Als u zich zorgen maakt over uw vitamine D-productie door blootstelling aan de zon, overleg dan met uw arts over wat u kunt doen.Het is ook belangrijk om meer voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet toe te voegen.

Zwaarlijvigheid

Er is een verband tussen vitamine D-tekort en mensen met een body mass index (BMI) van 30 of hoger.Mensen met obesitas hebben mogelijk meer vitamine D nodig dan mensen met een gemiddeld gewicht om de aanbevolen voedingswaarde te bereiken.Als uw BMI 30 of hoger is, werk dan samen met uw arts om een ​​beheersbaar plan voor gewichtsverlies op te stellen, evenals een dieet dat u kan helpen uw vitamine D-inname te verhogen.

Leeftijd

Leeftijd kan bijdragen aan vitamine D-tekort.Naarmate u ouder wordt, wordt uw huid minder efficiënt in het aanmaken van vitamine D.Oudere volwassenen hebben ook de neiging de tijd in de zon te beperken en kunnen diëten eten met onvoldoende hoeveelheden vitamine D.

Symptomen van vitamine D-tekort

Als u een vitamine D-tekort heeft, kunt u last krijgen van:

 • pijnlijke botten
 • vermoeidheid of sufheid
 • zwakte en pijn van de spieren en gewrichten
 • U kunt ook symptomen van depressie ervaren, waaronder:
 • overweldigende gevoelens van verdriet, hopeloosheid en hulpeloosheid
 • slapeloosheid of overmatige slaperigheid, bekend als hypersomnie
 • verlies van interesse in activiteiten die u ooit leuk vond
 • lethargie
 • overmatig gewichtsverlies of gewichtstoename
 • verlies van eetlust
 • problemen met concentreren
 • vergeetachtigheid
 • verlies van seksuele interesse
 • hoofdpijn of rugklachten
 • ongerustheid
 • gedachten aan overlijden of zelfmoord

Als u een van deze symptomen van depressie ervaart, is het belangrijk dat u onmiddellijk een afspraak maakt met uw arts.

Diagnose van vitamine D-tekort

Om een ​​vitamine D-tekort te diagnosticeren, zal uw arts een test bestellen om de hoeveelheid vitamine D in uw bloed te meten.Om een ​​diagnose van depressie te stellen, zal uw arts u vragen stellen over uw symptomen.Mogelijk wordt u ook gevraagd om een ​​zelfbeoordeling te maken.Depressie kan niet worden vastgesteld met een bloedtest.Uw arts zal u ook vragen stellen en een lichamelijk onderzoek uitvoeren om te bepalen of u een depressie heeft.En er kunnen andere examens en laboratoriumtests zijn om andere mogelijke onderliggende problemen uit te sluiten, en om te bepalen of uw symptomen van depressie mogelijk verband houden met een vitamine D-tekort. 

Vitamine D-tekort behandelen

U kunt vitamine D-tekort en de symptomen ervan behandelen door uw inname van deze essentiële voedingsstof te verhogen.Manieren waarop u meer vitamine D kunt consumeren, zijn onder meer:

 • vitamine D-supplementen nemen
 • het verhogen van uw blootstelling aan de zon
 • voedsel eten dat vitamine D bevat of verrijkt is met vitamine D

Om depressie te behandelen, zijn psychotherapie en antidepressiva veel voorkomende behandelingen.Ze kunnen afzonderlijk of in combinatie met dieetveranderingen worden opgenomen, afhankelijk van uw symptomen en behandeldoelen.Als uw depressie verband houdt met een vitamine D-tekort, kan het verhogen van uw vitamine D helpen om uw symptomen te verlichten.Praat met uw arts over uw behandelingsopties en wat voor u het beste zou werken.Mensen met een depressie kunnen ook stappen ondernemen om de symptomen van depressie te verlichten. Enkele van uw opties kunnen zijn:

Regelmatig sporten

Routinematige lichaamsbeweging kan de symptomen van depressie helpen verminderen door ‘feel-good’-chemicaliën zoals endorfine in de hersenen vrij te geven.Oefening kan ook de chemicaliën van het immuunsysteem verminderen die depressie kunnen verergeren.Begin met drie keer per week 30 minuten cardio en voeg zo nodig dagen en minuten toe.

Een regelmatig slaapschema aanhouden

Slapeloosheid, hypersomnie en andere slaapproblemen zijn in verband gebracht met depressie.Maak een regelmatig slaapschema om met deze symptomen om te gaan.Dat kan betekenen dat je een slaap- en wekker moet instellen.U kunt ook een dagboek bijhouden om bij te houden hoe lang u hebt geslapen en de kwaliteit van uw slaap.Dit zal u helpen uw voortgang bij te houden.

Contact opnemen met dierbaren

Uw vrienden en familie kunnen u steun en kracht geven bij het omgaan met uw symptomen.Het is belangrijk dat u uw dierbaren laat weten hoe ze kunnen helpen en wanneer hun acties niet bijdragen aan uw behandelplan.Vitamine D is essentieel voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder depressie.Enkele manieren om depressie te behandelen die verband houdt met onvoldoende vitamine D-spiegels zijn:

 • meer zon krijgen
 • het toevoegen van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet
 • een gezond gewicht behouden
 • voedingssupplementen nemen

Praat met uw arts over uw beste behandelingsopties.Bekijk Vitamine D Supplementen >

30 gedachten over “Corona COVID-19 zonder paniek – Vitamine D profylaxe en curatieve therapie met hoT-NEM zonder vaccin!”

 1. Ik heb geen gesprek van 5 minuten nodig om erachter te komen wat de vrouw met de koren heeft en wat ze heeft gedaan of gestopt om weer beter te worden Met de baby: laat alle zuivelproducten en eieren onmiddellijk weg! > Slijm weg! Peter-Hansen Volkmann is een moordenaar! Ik hou van zijn stijl Brand Attack in the Permanent Barrage! Genadeloos en verwoestend!

 2. Zeer goed, ik kan het alleen maar met je eens zijn Vitamine D3 vitale stoffen, en vooral een hoogwaardige balansolie Omega 3 met groene onrijpe olijven beschermt tegen ziektes en houdt de cellen elastisch, flexibel, beschermt de cellen en versterkt de cellen Weefselregeneratie ongeacht de leeftijd – het wordt steeds belangrijker vanaf de kindertijd tot op hoge leeftijd, zelfs prenataal. Alleen hier worden geen uitzendingen gemaakt. En als je het test, heb je producten die min of meer kunstmatig worden vervaardigd en dus opnieuw de organen overbelasten en de cellen, het lichaam of de hersenen niet ondersteunen. Dat betekent dat er kwaliteitsverschillen zijn, dat moet u ook weten. Er zijn voedingsmiddelen die ons lichaam gezond houden. Er is zelfs een eenvoudige vingerbloedbalans-test die iedereen thuis kan doen om zijn cellulaire voedingsstatus en flexibiliteit en bescherming tegen stille ontstekingen te behouden. Normale bloedtesten kunnen nog steeds allemaal normaal zijn – en diep in de vulkaan = de ontsteking is al ver gevorderd. Ik spreek uit ervaring en vanuit de praktijk.

 3. Bedankt voor de informatie. Ik kon veel uit mijn eigen ervaring bevestigen. Het is triest dat praktiserende artsen de kennis missen om hun beroep te gebruiken om een ​​menselijke manier van leven te ondersteunen.

 4. Waar moet ik heen om deze folies en colonreiniging in 3 stappen te krijgen? Ik zou graag een antwoord krijgen. Was niet zichtbaar op mijn video Bedankt professor.

 5. … precies … en nu zijn de verantwoordelijken, bijvoorbeeld in Pforzheim, van plan om – 20 Euro-vouchers uit te geven zodat zoveel mogelijk mensen na de stilstand weer samen kunnen komen in de stadscentra – om te winkelen .. .. je zou kunnen lachen als het geen kreet voor mij zou zijn ….

 6. Vitaminen versterken de immuniteit JA, maar de pandemie is een wereldwijde schuld aan wilde dieren. Zoals ik al zei, de oorzaken van Corona moeten worden gevonden in de wereldwijde wreedheid tegen dieren en vleesconsumptie. De virussen zullen blijven muteren. Het vaccin wordt een illusie die de waarheid is.

 7. Hooggedoseerde vitamine D bevordert verkalking van de slagaders en vooral van de fijne hersencapillairen … Dementie & Alzheimer leesgroeten! Typisch alarmisme met als doel de verkoop van alternatieve gezondheidsproducten te promoten. Een oplichterij die gespecialiseerd is in oud en ziek met een pseudo-sociale agenda, vergelijkbaar met obscure sjamanen en tv-predikers, maar je zou ook koffietrip kunnen noemen rip-offs, alleen de methoden zijn verraderlijker! MfG – Laat je niet misleiden!

 8. Er is geen coronavirus! !!!, gedurende 1 jaar hebben we THE gevraagd dit te isoleren en ons te laten zien: NIX😉. Momenteel zijn we Pisastudie op nummer 29 !!!, volstaat het om boodschappen te doen en de weg naar het werk te vinden 😉

 9. Wat een onzin. Als palliatieve patiënt heb ik al jaren niet zoveel onzin gehoord. Geen enkele voedingssupplementen of vitamines kunnen helpen. Maar als je het wilt geloven, ik zal niet voor dom verkocht worden.

 10. De spreker zegt: Alleen op de maan is er geen virus. Ik zou daar niet zeker van zijn. Diverse PCR-tests hebben het virus al gevonden in het sap van de bananenbladeren of sinaasappels. 😊🙃

 11. Ja niet slecht, maar iets te eenzijdig gepresenteerd, want er zijn voldoende langzame acetylatoren (slechte ontgifters), belast door xenobiotica, waarbij het individuele biochemische vat is overgelopen, hebben voldoende polymorfisme / vreemd metabolisme, inclusief lactose-intolerantie met fructose Gebruik aandoeningen en elk voedingsmiddel is een vreemde stof, heb ook voldoende KPU en problemen met B6, maar ook bij anderen is er een achterstand bij inname en is B6 snel giftig. Selenium kan ook leiden tot hoge niveaus van selenium door lage suppletie. Behandelingen zijn heel individueel, wat de een tolereert, doodt de ander bijna en velen zijn allang gestopt met het eten van rauw voedsel, ze moeten leven met 5 voedingsmiddelen en onvervuild water bestaat sowieso niet meer. Het enige dat helpt, is alles vermijden wat nauwelijks kan worden uitgevoerd.

 12. Ik gebruik chloordioxide om ziektekiemen te verminderen en hooggedoseerde voedingsstoffen om mijn voedingstekorten te compenseren. Ik ben ermee begonnen sinds 04.2014 en heb op deze manier meer dan 35 jaar oude ziektebeelden verwijderd – met andere woorden, ALLES over chronische ziekten dat zich ooit in mij heeft ontwikkeld. Kenmerkend voor mijn zwakke immuunsysteem waren vijf steeds ernstigere griepinfecties in een periode van 12 maanden (04.2013-04.2014). Sinds ik mijn systemen begon te reinigen met chloordioxide en zo mijn immuunsysteem weer te versterken, heb ik geen verkoudheid of griep gehad (sinds 04.2015). Daarnaast ben ik gestopt met het eten van vlees, voor zover mogelijk op industriële producten (tarwe, suiker, zout, melk), hebben ernstige en onderling gerelateerde ziekten zoals fibromyalgie, lekkende darm, de ziekte van Crohn, astma tot COPD en nog veel meer in het niets opgelost . Het is de moeite waard om te leren hoe de verbinding tussen lichaam, materie-geest, verstand-ziel, gevoel werkt.

 13. In de hotspot van het district Mitterteich in Tirschenreuth zijn mensen verbaasd over het zogenaamde zeer hoge aantal gevallen en de vermeende corona-sterfte. Maar dat zou de sterfte door kernafval moeten worden genoemd. omdat kernafval daar al meer dan tien jaar tijdelijk wordt opgeslagen. Een ander gevolg is een sterk toegenomen kindersterfte. Waar de zogenaamde hotspots voor vermeende griep / longontsteking-corona-sterfte zich ook bevinden, de mensen daar zijn zeker lange tijd massaal platgedrukt door milieuvervuiling en blootstelling aan straling.

 14. Daniel Funke, echtgenoot van Jens Spahn !!! is sinds 2019 de hoofdofficemanager van de mediagroep 'Burda'. De 'Focus' is van Burda, en volgens berichten heeft Funke een hoog aandeel in de 'Focus'. Spahn was en is een bewezen farmaceutische lobbyist (ironisch genoeg werd dit destijds gepubliceerd door 'Focus' – voordat Funke het roer overnam).

 15. “State of the art hammer method” is al 1 jaar van kracht Niemand lijkt van enig nut zijn, zoals ook een studie van Stanford bevestigt. En natuurlijk zijn er veel doktoren bij betrokken, anders was het theater maanden geleden in de kiem gesmoord …

Reacties zijn gesloten.