Coronavirus – verdediging met vitamine D? – Dr. von Helden antwoordt!

Wetenschappelijke feiten die nu zullen helpen “de bom onschadelijk te maken”! Deze video is van . 2. 2006 !! Er was nog geen “Corona” in Duitsland! Vooruitlopend op de crisis laat ik u precies de feiten zien die ons nu zullen helpen: Vitamine D: 1) als bescherming tegen een ernstig beloop en 2) als middel voor de intensive care! _________________________________________________________________________ (Wijziging naar Engelstalige versie 🙂 _________________________________________________________________________ Inhoud – Medische feiten: (1) Is er echt geen “specifieke profylaxe of therapie” tegen het coronavirus? (2) Ik zeg uitdagend: ja, die zijn er !! Ik zal het bewijzen in een absoluut feitelijke lezing. (3) Je wordt de samenzweringstheorieën bespaard, in plaats daarvan leer je hoe het virus werkt en hoe het mensen ziek maakt. Ik heb respect voor de wonderbaarlijke complexiteit van de geneeskunde en voor de wens om deze dingen gemakkelijk te begrijpen. (4) Zoals altijd in mijn lezingen, wordt elke uitspraak ondersteund door bronnen: met normaal toegankelijke, erkende wetenschappelijke publicaties. _________________________________________________________________________ STRUCTUUR: 1) Coronavirus en eigenschappen 2) Coronavirus en vitamine D-tekort 3) Coronavirus en voordelen van vitamine D 4) Coronavirus en de nieuwe aanbeveling _________________________________________________________________________ DOWNLOAD van alle dia's als pdf: zoals altijd in mijn mediabibliotheek – met talloze video's over vitamine D. Daar kun je ook het pdf-bestand voor de video downloaden! _________________________________________________________________________ BRONNEN voor de video: _________________________________________________________________________ INSTRUCTIES om de crisis te bezweren: www.corona-protokoll.de _________________________________________________________________________ Het BOEK voor de video: www.vitaminDNatur.de _________________________________________________________________________ Wetenschappelijke BEVESTIGING komt uit India: – Het hele script van mijn video is geschreven door een Een maand later Indiaas. Arts gecontroleerd. – Ze was zo opgewonden dat ze het concept en wat GRAPHICS overnam. – Ze voegde meer toe aan mijn bronnen en kon alles punt voor punt bevestigen. – Ik ben blij met de geweldige bevestiging van de Indiase arts die mij tot dan toe onbekend was. Mevrouw dr. Mahtani heeft 10 Jarenlange professionele ervaring hoofd van een medisch instituut in India i

Top 7 vitamine D-supplementen

vitamine d supplementen de zonvitamine

Vitamines D supplementen Copenhagen?

Vitaminen D is essentiële voor uw geestelijke en geestelijke gezondheid en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. De locatievitaminen D-spiegels kunnen dood lijden aan aantal gezondheidsproblemen. De volgende supplementen

zijn van de beste kwaliteit, betrouwbaar en makkelijk in te nemen.

1. Vitaminen D in extra hoge dosis

Extra hoge potaarde vitamines D

66 microgram oftewel 2020 IE (Internationale Eenheden, ook wel Internationale Eenheden) per capsule. Zeer geschikt voor like niet eerder een vitamines D supplement heeft gebruikt, en bij like een tekort is vastgesteld. De supplementen kunnen net zo goed als multivitaminen worden gebruikt, ook als bijvoorbeeld al van microgram vitamine D bevat.

Super D3 Extra Kracht 66 mcg vitamine D Super D3 Extra Kracht van Vitaminstore bevat maar ran 66 mcg vitamine D3 per softgel. De vitamine D3 in het product bestaat uit Quali®-D vitamine D3. Dit wordt geproduceerd door een van de grootste producenten van vitamine D3. De staatsgarantie voor stabiliteit en kwaliteit van vitamine D3.

 

2. Vitamin D-3 4000 IU /100 µg (vitamine D uit wolvet)

Solgar is een bekende producent van de hoogste kwaliteit supplementen.Solgar Vitamin D-3 4000 IU/100 µg bevat de meest effectieve vorm van vitamine D.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten.Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen).Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

 

3. Viridian Vitamin D3 (Vegan) 2000 IU (50 µg)

viridian_vitamin-d3-vegan-2000-iu-50-g_800Deze hooggedoseerde vitamine D3 van Viridian is geproduceerd uit veganistische bron (korstmos).Vitamine D zorgt mede voor een goede weerstand en is goed voor de opname van calcium (bot)

 

4. Vitamine D3 Vloeibaar 25 mcg (1000 IE vitamine d druppels)

vitamine-d3-vloeibaar-25-mcg-1000-ie-vitamine-d-druppels_800Deze vitamine D in druppelvorm is zeer geschikt om de dosering naar eigen behoefte aan te passen en voor mensen met slikproblemen.Een flesje van 25 ml levert circa 450 druppels en devitamine D is opgelost in olijfolie.

5. Advanced Vitamin D-3 Immune Complex (vitamine D, vlierbes, zink, Ester-C)

advanced-vitamin-d-3-immune-complex-vitamine-d-vlierbes-zink-ester-c_800Solgar’s Advanced Vitamin D-3 Immune Complex ondersteunt het immuunsysteem (vitamine C, D-3, koper, selenium, zink, vlierbessen) en bevat een combinatie van vitaminen, mineralen en vlierbessen concentraat met anti-oxidatieve (celbeschermende) eigenschappen (vitamine C, selenium, koper en zink).

Boost voor het immuunsysteem

De formule mag het hele jaar door gebruikt worden maar is vooral erg nuttig tijdens de koude, donkere maanden en voor een boost van je weerstand en immuunsysteem.Levert o.a. 25 mcg vitamine D-3 (1000 IE), 200 mg vitamine C (als Ester-C), 7,5 mg zink, 62,5 mcg selenium en 750 mcg koper.Deze formule kan naast elke gewenste multivitamine worden gebruikt.

Vitamine D voor Kinderen

Vitamine D druppels speciaal gedoseerd voor kinderen.Handig om ongemerkt te geven in bv. eten of drinken zodat uw kind toch voldoende binnenkrijgt zonder gedoe van slikken etc.

ViridiKid™ (Vegan) Vitamin D3 400 IU (10µg)

vitamine-d-voor-kinderen_viridikid-vegan-vitamin-d3-400-iu-10g_800

Vitamine D Kauwtabletten

Als u moeite heeft met slikken of u vindt capsules innemen vervelend, dan kunt u kiezen voor handige kauwtabletten.solgar_vitamin-d-3-25-g1000-iu-vitamine-d-kauwtablet_800Solgar Vitamin D-3 25 µg/1000 IU Chewable Tablets bevat de meest effectieve vorm van vitamine D.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten.Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen).Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

 

Wat is Vitamine D?

Vitamine D behoort tot de essentiële vitamines die je nodig hebt om je lichaam goed te laten functioneren.Officieel is het eigenlijk geen vitamine maar een verzameling van vet oplosbare hormonen die je lichaam zelf kan aanmaken.Dit gebeurt door een proces in het lichaam waar zonlicht voor nodig is, UV licht om precies te zijn.De twee belangrijkste vormen van vitamine D zijn vitamine D2 en vitamine D3.Vitamine D2 is de plantaardige vorm van vitamine D. Vitamine D3, of cholecalciferol, is de dierlijke vorm.Vitamine D3 is de actieve vorm die vanuit UV licht door onze huid wordt gesynthetiseerd.Ook wanneer je kiest voor vitamine D suppletie, kies dan voor de actieve vorm vitamine D3 omdat die goed opneembaar is in je lichaam.Vitamine D2 is 66% minder efficiënt in het verhogen van de vitamine D waardes in het lichaam. Vitamine D staat bekend als de “zonneschijn” -vitamine.Het is een essentiële in vet oplosbare voedingsstof.Het helpt de botten gezond en sterk te houden, bevordert de celgroei en bevordert de immuunfunctie.Je lichaam neemt vitamine D voornamelijk op door blootstelling aan de zon, hoewel voedingssupplementen en bepaalde voedingsmiddelen ook bronnen van de voedingsstof kunnen zijn.Vitamine D-tekort treedt op wanneer uw lichaam de aanbevolen niveaus niet opneemt.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen ervoor zorgen dat uw botten misvormd, broos of dun worden.Het kan ook leiden tot een aantal gezo ndheidsproblemen, waaronder:

 • bot verzachting ( osteomalacie )
 • lage botdichtheid ( osteopenie )
 • artrose
 • hartziekte
 • kanker
 • rachitis bij kinderen

Vitamine D en depressie

Studies hebben een verband aangetoond tussen vitamine D-tekort en depressie.Onderzoekers achter een meta-analyse uit 2013 merkten op dat studiedeelnemers met depressie ook lage vitamine D-spiegels hadden.Uit dezelfde analyse bleek dat mensen met een lage vitamine D statistisch gezien een veel groter risico op depressie liepen.De onderzoekers zijn van mening dat, omdat vitamine D belangrijk is voor een gezonde hersenfunctie, onvoldoende voedingsstoffen een rol kunnen spelen bij depressie en andere psychische aandoeningen.Een eerdere 2005studieVertrouwde bron geïdentificeerde vitamine D-receptoren in dezelfde delen van de hersenen die geassocieerd zijn met depressie.

Risicofactoren voor vitamine D-tekort

Beperkte blootstelling aan de zon, levensstijl en leeftijd kunnen bijdragen aan lage vitamine D-spiegels. Blijf lezen om meer te weten te komen over de risicofactoren voor vitamine D-tekort.

Beperkte blootstelling aan de zon

Blootstelling aan zonlicht is voor de meeste mensen de belangrijkste bron van vitamine D.Als u uit de zon blijft of te veel sunblock gebruikt, beperkt u uw blootstelling.Dat kan leiden tot vitamine D-tekort.De hoeveelheid blootstelling aan de zon die u nodig heeft, is afhankelijk van uw klimaat, het tijdstip van de dag en de tijd van het jaar.Mensen met een lichtere huid hebben de neiging vitamine D sneller op te nemen.U heeft mogelijk tussen de 15 minuten en 3 uur blootstelling aan de zon per dag nodig om voldoende vitamine D binnen te krijgen door alleen blootstelling aan de zon.De hoeveelheid blootstelling aan de zon hangt grotendeels af van de tijd van het jaar en uw huidskleur. 

Eetpatroon

Weinig voedingsmiddelen zijn van nature rijk aan vitamine D.Eet meer van deze natuurlijke bronnen van vitamine D om uw inname te verhogen:

 • Zalm
 • Makreel
 • Andere vette vis
 • Visleveroliën
 • Dierlijke vetten
 • Met vitamine D verrijkte voedingsproducten, zoals sinaasappelsap en ontbijtgranen

Als u een veganistisch of vegetarisch dieet volgt, bestaat de kans dat u niet genoeg vitamine D binnenkrijgt.

Als u een donkere huidskleur heeft

Mensen met een donkere huid hebben grotere hoeveelheden melanine, een natuurlijk pigment dat de huid zijn kleur geeft.Melanine vermindert de productie van vitamine D in de huid.Een onderzoek uit 2006 wees uit dat vitamine D-tekort in de Verenigde Staten vaker voorkomt bij Afro-Amerikanen dan bij andere Amerikaanse populaties.Volgens The Cooper Institute heeft ongeveer 40 procent van de Afro-Amerikaanse volwassenen een vitamine D-tekort.Het is onduidelijk of lagere vitamine D-spiegels bij mensen met een donkere huid ernstige gevolgen voor de gezondheid hebben.Als u zich zorgen maakt over uw vitamine D-productie door blootstelling aan de zon, overleg dan met uw arts over wat u kunt doen.Het is ook belangrijk om meer voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet toe te voegen.

Zwaarlijvigheid

Er is een verband tussen vitamine D-tekort en mensen met een body mass index (BMI) van 30 of hoger.Mensen met obesitas hebben mogelijk meer vitamine D nodig dan mensen met een gemiddeld gewicht om de aanbevolen voedingswaarde te bereiken.Als uw BMI 30 of hoger is, werk dan samen met uw arts om een ​​beheersbaar plan voor gewichtsverlies op te stellen, evenals een dieet dat u kan helpen uw vitamine D-inname te verhogen.

Leeftijd

Leeftijd kan bijdragen aan vitamine D-tekort.Naarmate u ouder wordt, wordt uw huid minder efficiënt in het aanmaken van vitamine D.Oudere volwassenen hebben ook de neiging de tijd in de zon te beperken en kunnen diëten eten met onvoldoende hoeveelheden vitamine D.

Symptomen van vitamine D-tekort

Als u een vitamine D-tekort heeft, kunt u last krijgen van:

 • pijnlijke botten
 • vermoeidheid of sufheid
 • zwakte en pijn van de spieren en gewrichten
 • U kunt ook symptomen van depressie ervaren, waaronder:
 • overweldigende gevoelens van verdriet, hopeloosheid en hulpeloosheid
 • slapeloosheid of overmatige slaperigheid, bekend als hypersomnie
 • verlies van interesse in activiteiten die u ooit leuk vond
 • lethargie
 • overmatig gewichtsverlies of gewichtstoename
 • verlies van eetlust
 • problemen met concentreren
 • vergeetachtigheid
 • verlies van seksuele interesse
 • hoofdpijn of rugklachten
 • ongerustheid
 • gedachten aan overlijden of zelfmoord

Als u een van deze symptomen van depressie ervaart, is het belangrijk dat u onmiddellijk een afspraak maakt met uw arts.

Diagnose van vitamine D-tekort

Om een ​​vitamine D-tekort te diagnosticeren, zal uw arts een test bestellen om de hoeveelheid vitamine D in uw bloed te meten.Om een ​​diagnose van depressie te stellen, zal uw arts u vragen stellen over uw symptomen.Mogelijk wordt u ook gevraagd om een ​​zelfbeoordeling te maken.Depressie kan niet worden vastgesteld met een bloedtest.Uw arts zal u ook vragen stellen en een lichamelijk onderzoek uitvoeren om te bepalen of u een depressie heeft.En er kunnen andere examens en laboratoriumtests zijn om andere mogelijke onderliggende problemen uit te sluiten, en om te bepalen of uw symptomen van depressie mogelijk verband houden met een vitamine D-tekort. 

Vitamine D-tekort behandelen

U kunt vitamine D-tekort en de symptomen ervan behandelen door uw inname van deze essentiële voedingsstof te verhogen.Manieren waarop u meer vitamine D kunt consumeren, zijn onder meer:

 • vitamine D-supplementen nemen
 • het verhogen van uw blootstelling aan de zon
 • voedsel eten dat vitamine D bevat of verrijkt is met vitamine D

Om depressie te behandelen, zijn psychotherapie en antidepressiva veel voorkomende behandelingen.Ze kunnen afzonderlijk of in combinatie met dieetveranderingen worden opgenomen, afhankelijk van uw symptomen en behandeldoelen.Als uw depressie verband houdt met een vitamine D-tekort, kan het verhogen van uw vitamine D helpen om uw symptomen te verlichten.Praat met uw arts over uw behandelingsopties en wat voor u het beste zou werken.Mensen met een depressie kunnen ook stappen ondernemen om de symptomen van depressie te verlichten. Enkele van uw opties kunnen zijn:

Regelmatig sporten

Routinematige lichaamsbeweging kan de symptomen van depressie helpen verminderen door ‘feel-good’-chemicaliën zoals endorfine in de hersenen vrij te geven.Oefening kan ook de chemicaliën van het immuunsysteem verminderen die depressie kunnen verergeren.Begin met drie keer per week 30 minuten cardio en voeg zo nodig dagen en minuten toe.

Een regelmatig slaapschema aanhouden

Slapeloosheid, hypersomnie en andere slaapproblemen zijn in verband gebracht met depressie.Maak een regelmatig slaapschema om met deze symptomen om te gaan.Dat kan betekenen dat je een slaap- en wekker moet instellen.U kunt ook een dagboek bijhouden om bij te houden hoe lang u hebt geslapen en de kwaliteit van uw slaap.Dit zal u helpen uw voortgang bij te houden.

Contact opnemen met dierbaren

Uw vrienden en familie kunnen u steun en kracht geven bij het omgaan met uw symptomen.Het is belangrijk dat u uw dierbaren laat weten hoe ze kunnen helpen en wanneer hun acties niet bijdragen aan uw behandelplan.Vitamine D is essentieel voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, wa aronder depressie.Enkele manieren om depressie te behandelen die verband houdt met onvoldoende vitamine D-spiegels zijn:

 • meer zon krijgen
 • het toevoegen van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet
 • een gezond gewicht behouden
 • voedingssupplementen nemen

Praat met uw arts over uw beste behandelingsopties.Bekijk Vitamine D Supplementen >

30 gedachten over “Coronavirus – verdediging met vitamine D? – Dr. von Helden antwoordt!”

 1. Zoals gewoonlijk is de video geweldig, ik heb hem meerdere keren gedeeld, bedankt voor je onvermoeibare inspanningen. Wat me nu echt ergert, zijn al deze artikelen die slecht praten over vitamine D. Ze lijken uit de grond te schieten: naar verluidt geen effect, aanbeveling 800 IE per dag, omdat je zo snel een overdosis kunt nemen, etc. Dat maakt velen dan logischerwijs onrustig. Ik raad dit kanaal specifiek aan en hoop dat het veel zal onthullen. Maar zoals de homeopaat zo mooi zei: “Als er iets heel slecht wordt gepraat, is het de moeite waard om het van dichtbij te bekijken.” Ik was in ieder geval in staat om enkele van de voordelen van sommigen in het gebied te overtuigen nadat ik hen had verteld deze winter was ik verkouden, terwijl ik meestal verkouden was over mijn hele neus. 😊

 2. Dr. van helden, zoals ik het zie, zouden ze eerder hun collega's moeten overtuigen dan wij. Ook hier waarschuwt een zogenaamde deskundige, die kennelijk geen idee heeft of bewust feiten achterhoudt, voor het slikken van vitamine D3. Dit is grof nalatig en beschamend in tijden waarin een intact immuunsysteem het ultieme is: https://www.express.de/ratgeber/gesundheit/vitaminpillen-gegen-corona–biologin-warnt–wer-zu-viel- takes – goes-huge-risk-a-36460102

 3. Ik stuurde deze video door naar 2 doktoren ……. dat gebeurde: – de eerste heeft er echt naar gekeken, maar vertrouwt Vit d niet – de tweede beëindigde deze vriendschap na vele jaren van vriendschap. Is dat niet een gekke wereld? Artsen geloven elkaar niet. RKI heeft het op de blauwe banner: KENNIS DELEN Gelukkig leert u ons zoveel, beste dokter 🌹

 4. Is vitamine D afhankelijk van een bepaald concentratievermogen dat iemand bereikt in het bewustzijn? Ik vind het spannend hoe een spiritueel onderzoek naar de oorzaken van het versterken van het immuunsysteem eruit ziet. Daarnaast is er een gesprek tussen Heinz Grill en Dr. Gunter Albert over het versterken van het immuunsysteem in verband met het virus. Het gaat niet alleen om de vraag hoe versterking plaatsvindt door middel van fysieke maatregelen, maar ook om de begeleiding van het bewustzijn daarin te brengen. Dit creëert op zijn beurt de krachten dat het immuunsysteem relatief nauwkeurig en effectief kan ingrijpen in de gehele fysieke dynamiek: https://www.youtube.com/watch?v=2CXU3rAu2No

 5. Zijn deze 25-hydroxy-vitamine D-bloedwaarden niet al gebonden aan eiwitten voor het calciummetabolisme? En heeft niets te maken met het actieve vitamine D-budget voor het immuunsysteem?

 6. Hallo meneer von Helden. Daar is het weer. STATISTIEKEN. We hebben het onderwerp eerder gehad: “willekeurige route.” NIEUW: “Ik zou de camera of microfoon van zulke wetenschappers willen terugtrekken” Gerd Bosbach over Corona. Gerd Bosbach is een Duitse wiskundige. Hij was tot 2019 hoogleraar statistiek. Video … een aanrader … https: //www.youtube.com/watch? V = tBOwTbpGgGY

 7. Zou het helpen als men bijvoorbeeld al het virus en de symptomen heeft en een vitamine D-spiegel van 40 heeft en vervolgens het niveau verder verhoogt? Kan dit de symptomen verlichten of het virus beter / sneller bestrijden? Ik denk dat ik het virus heb.

 8. Geachte heer Dr. von Helden, zelfs als ik volledig tegen de stroom in zwem en een pak slaag zal krijgen, zou ik u willen meedelen dat ik uw benadering van vitamine D absoluut twijfelachtig vind (hoezeer ze ook proberen een andere manier te vinden om rechtstreeks contact met u op te nemen het niet). Er zijn heel veel mensen die de orale inname van vitamine D helemaal niet kunnen verdragen en die tijdens discussies op fora zoals Facebook simpelweg door de massa worden neergeslagen. Er is echter een forum ontwikkeld waarin deze mensen hun lijden uiten. Het forum is hier te vinden: http://www.paradisi.de/Health_und_Ernaehrung/Vitalstoffe/Vitamin_D/Forum/178613.php Door de bijdragen op dit forum te bestuderen merk op dat de bijwerkingen niet de oorzaak zijn van magnesiumtekort.Er zijn ook redenen waarom je niet per se magnesium naast moet slikken (onderbroken excitatielijnen, hart). Je Vitamine D Servicepagina censureert ook elke negatieve bijdrage op het gebied van vitamine D . (wat wordt bewezen door het feit dat u er geen kunt vinden). Objectieve dialoog ziet er anders uit. Bovendien zijn uw vitamine D-adviseurs volkomen hulpeloos als u vragen heeft over deze extreme bijwerkingen (het argument dat het te wijten is aan magnesium is niet langer te horen van de getroffenen) Vitamine D-adviseurs opleiden, zelfs als u enig commercieel voordeel ontkent in elke video is dat niet helemaal waar. De opleiding van vitamine D-consulenten en uw platform is niet bepaald gratis. Er is een Duitse vitamine D-specialist die jouw aanpak omschrijft als “Buiten alle verantwoordelijkheid”. Ik zou hier heel graag een neutrale uitwisseling zien, die helaas niet aan jouw kant te vinden is. Als je je boek over vitamine D-inname volgt en extreem heeft bijwerkingen vindt u geen noodtelefoon. Het heeft geen zin om contact op te nemen met andere artsen, omdat de meeste artsen gewoon stoppen met vitamine D.

 9. Het zou interessant zijn om te weten welke vitamine D3-status de vele sterfgevallen als gevolg van het Covid 19-virus hadden.Ik neem aan dat deze voornamelijk in het vitamine D3-tekort bereikten. Wat ook past bij het seizoen, als D3 niet werd aangevuld.

 10. Beste dokter von Helden, ik vind het volkomen onmogelijk dat een arts die intensief recepten voor vitamine D uitdeelt en overal massaal reclame voor maakt, daadwerkelijk opstaat en beweert dat er geen financiële belangen zijn. Bovendien verbergen ze volledig de bijwerkingen die ook overvloedig aanwezig zijn bij vitamine D. Geeft u zoveel om uw hyppocratische eed? Of beschouwen ze de negatieve gevallen gewoon als bijkomende schade? Een echte dokter zou meer verantwoordelijkheid moeten tonen.

 11. Als ik naar het nieuws kijk en alle uuus en aaaas hoe erg corona is en hoe je geen insectenwerende middelen hebt, krijg ik een gevoel van woede hoe je mensen voor de gek hebt gehouden en alleen vanwege het geld dat daarna komt. En daarbovenop denkt men vermoedelijk aan de Eurovaccinepas ..? Betekent dit dat ik moet worden ingeënt? Neeee … Zowat mijn lijk .. Niets daar … Ik heb een Vit. D van 90ng .. Dat zou meer dan genoeg moeten zijn voor de meeste virussen ..

 12. En een heel goede video .. Ik gebruik het om al mijn collega's gerust te stellen en ze de juiste aanwijzingen te geven .. Ga zo door, Herr von Helden .. Ik heb mezelf ook genezen van het zingen in 7 dagen .. Er kan een paar hints van mij HS nog beter te begrijpen of zelfs weg te hebben.

 13. Het is een misdaad tegen de menselijkheid om dit soort video's te negeren. Daarnaast worden in Duitsland aanbevelingen gegeven dat de waarden te laag zijn en wordt zelfs afgeraden om extra vitamines te slikken. Ik weet zeker dat 85% van de Duitsers NIET weet dat de zonhoek 51 graden moet zijn om überhaupt vitamine D te produceren en dat zonnebrandcrème boven SF 15 ook dat voorkomt. Het idee ontstaat dat de farmaceutische industrie te ziek is, chronische uitkeringen bij ziekte en onze corrupte politici moeten zich hiervan bewust zijn, of waarom zou de vrije verkoop van vitamines verboden of beperkt moeten worden?

 14. een grapje, na 7 maanden krijgen sommige doktoren eigenlijk hetzelfde idee dat het nuttig zou kunnen zijn. 7 maanden !!! En het nieuws stond vol met waarschuwingen over vitamine D. Nu hoeven alleen de bloedspiegels door de RKI te worden verhoogd. Wat ging daar mis en wie had het overleefd met een behoorlijke vitamine D-spiegel?

 15. 2883 Like- Waardevolle, nuttige video- Persoonlijk had ik een waarde van bijna 30 mmnol: D, de dokter vindt het goed: D, Ik heb nu de 60 opgeblazen, volgend doel 80/90.

 16. Ik zou geïnteresseerd zijn in wat Dr. von Helden zegt over de stelling dat virussen eigenlijk zijn endogene stoffen zijn als exosomen. Zie het mazelenproces. Daar kon niet duidelijk worden vastgesteld of er bewijs is van een virus … 🙏🙏🙏

 17. Het is jammer dat je meedoet aan de grootste leugen van de 21ste eeuw. Er is geen Covid 19. Dit is de jaarlijkse griep niet meer en niet minder. Er zijn geen virussen. Deze foto's zijn allemaal nep. De beste vitamine D produceert UVB-stralen. Geen enkele pil is genoeg om de zonnestralen water te geven. Het gaat om de uv-straling van de zon die we nodig hebben zodat onze hormonen en enzymen zich kunnen vormen en correct kunnen werken. Geen enkele pil heeft zoveel positieve eigenschappen als zonnestralen (UV + IR). Deze vitale UV-stralen zijn het hele jaar door beschikbaar in onze zonnestudio Wij raden u aan om minimaal twee keer per week naar het solarium te gaan. Het lichaam heeft over het hele lichaam zonnestralen nodig en je kunt ze alleen in het solarium krijgen.

 18. Wat zegt u over het artikel van vandaag in de Frankfurter Rundschau “Onderzoekers doen ontdekking – C ** – 19 maar geen luchtwegaandoening” met verwijzing naar het spike-eiwit en ACE2 ?!

Reacties zijn gesloten.