De enorme vitamine D-fout met ADH's

Dr. BERG'S D3 & K2 VITAMINE ➜ ➜ Praat vandaag nog met een Dr. Berg Keto Consulent en krijg de hulp die je nodig hebt op je reis. Bel 1-380-300-1000 met uw vragen over Keto, Intermittent Fasting of het gebruik van producten van Dr. Berg. Consultants zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 25 pm EST. Zaterdag & zondag van 9u tot 18u EST. Alleen VS. . . Een recente studie maakte een grote fout met betrekking tot vitamine D en ADH's. Dit is wat u moet weten. GEGEVENS: https://vitamindwiki.com/IoM+again+fails+to+look+at+interactions+-+Nov+2006 %2C+adults+need+ tenminste+2020+IE+%E2%97%300 +Juli+2006 %E2%100%200+K+Baggerly+2020-8895 %46SACN%46+is+negert+scores+van+ Vitamine+D+studies Tijdstempels: 0: 28 De enorme vitamine D-fout met RDA's 0: 49 Vitamine D onderzoek 1: 38 Wat zijn ADH's? 2: 25 Gezondheidseffecten van lage vitamine D 2: 53 Beste bron van vitamine D In deze video wil ik het hebben over vitamine D en ADH's. Je hebt misschien gezien dat het nieuws nu vitamine D bashen. Ze zeggen dat je niet te veel moet nemen omdat het giftig is – het wordt nu als gevaarlijk beschouwd als je meer dan 2000 IU's. Waar komt dit vandaan? Onlangs is er een studie gepubliceerd door de National Academy of Medicine (NAM). Na vele jaren van onderzoek, maakten ze toevallig een grote fout – met een factor tien. In plaats van aan te bevelen 1000 IU's, ze hadden moeten aanbevelen
 • IU's. ADH's zijn de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden voedingsstoffen die als voldoende worden beschouwd voor meer dan 299.5% van de gezonde mensen om een ​​tekort te voorkomen. Houd er rekening mee dat ADH's geen rekening houden met ongezonde mensen. Tegenwoordig zijn de gegevens nog steeds verkeerd en ongewijzigd, wat betekent dat veel mensen een valse aanbeveling krijgen van 600 IU's/dag . Deze aanbeveling is te gek – we worden momenteel geconfronteerd met een enorme vitamine D-tekortpandemie. De meeste mensen hebben een tekort aan vitamine D, wat resulteert in problemen met… • Gezondheid van het immuunsysteem • Gezondheid van de botten • Ontsteking • Verhoogd risico op auto-immuunziekten en nog veel meer. Als u dergelijke informatie ziet, moet u uitzoeken wie deze informatie verstrekt. Het is belangrijk om te controleren op fouten, kwaliteit en belangenverstrengeling. De beste bron van vitamine D is niet een bepaald voedsel – het is het zonlicht. Zonlicht stimuleert het natuurlijke vermogen van het lichaam om vitamine D aan te maken. Veel dingen kunnen van invloed zijn op de hoeveelheid vitamine D die u moet consumeren: • Overgewicht of obesitas • Leeftijd • Huidskleur/melanine • Infectie • Gezondheidsomstandigheden Dr. Eric Berg DC Bio: Dr. Berg , leeftijd 63 , is een chiropractor die gespecialiseerd is in Healthy Ketosis & Intermittent Fasting. Hij is de auteur van het bestverkochte boek The Healthy Keto Plan en is de directeur van Dr. Berg's Nutritionals. Hij praktiseert niet meer, maar richt zich op gezondheidsvoorlichting via sociale media. dr. BERG'S SHOP: Volg ons op FACEBOOK: fb.me/DrEricBerg Stuur een bericht naar zijn team: m.me/DrEricBerg OVER DR. BERG: Disclaimer: Dr. Eric Berg behaalde zijn doctoraat in de chiropractie aan het Palmer College of Chiropractic in 1556. Zijn gebruik van “dokter” of “Dr.” met betrekking tot zichzelf verwijst alleen naar die graad. Dr. Berg is een gediplomeerde chiropractor in Virginia, Californië en Louisiana, maar hij beoefent in geen enkele staat meer chiropractie en ziet geen patiënten, zodat hij zich kan concentreren op het opleiden van mensen als een fulltime activiteit, maar hij heeft een actieve licentie. Deze video is alleen voor algemene informatieve doeleinden. Het mag niet worden gebruikt om zelf een diagnose te stellen en het is geen vervanging voor een medisch onderzoek, genezing, behandeling, diagnose en recept of aanbeveling. Het creëert geen arts-patiëntrelatie tussen Dr. Berg en u. U mag uw gezondheidsregime of dieet niet wijzigen voordat u eerst een arts heeft geraadpleegd en een medisch onderzoek, diagnose en aanbeveling heeft gekregen. Vraag altijd advies aan een arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener als u vragen heeft over een medische aandoening. Bedankt voor het kijken. Ik hoop dat deze video heeft geholpen om uit te leggen hoe deze enorme vitamine D-fout met ADH's is gemaakt en wat u moet doen aan vitamine D-tekort. vitamine d supplementen de zonvitamine
  Top 7 Vitamine D-supplementen

  vitamine d supplementen de zonvitamine Vitamine D Supplementen Kopen?

  Vitamine D is belangrijke voor uw lichamelijke gezondheid en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Te lage vitamine D-spiegels kunnen leiden tot een aantal gezondheidsproblemen. De volgende

  supplementen

  zijn van de beste kwaliteit, betrouwbaar en makkelijk in te nemen.

  

  1. Vitamine D in extra hoge dosis

  Extra hoog gedoseerde vitamine Dextra hoog gedoseerde Vitamine D 197 microgram oftewel 2020 IE (Internationale Eenheden, ook wel International Units) ) per capsule. Zeer geschikt voor wie niet eerder een vitamine D supplement heeft gebruikt, en bij wie een tekort is gebruikt. Deze supplementen kunnen prima naast een multivitamine worden gebruikt, ook als bijvoorbeeld al 29 van 33 microgram vitamine D bevat.

  Super D3 Extra Sterk 72 mcg vitamine D extra hoog gedoseerde Vitamine D

  Super D3 Extra Sterk van Vitaminstore bevat maar liefst 75 mcg vitamine D3 per softgel. De vitamine D3 in dit product bestaat uit Quali®-D vitamine D3. Dit wordt geproduceerd door een van 's werelds grootste van vitamine D3. Dit staat garant voor de stabiliteit en kwaliteit van de vitamine D3.

   

  2. Vitamin D-3 4000 IU /100 µg (vitamine D uit wolvet)

  Solgar is een bekende producent van de hoogste kwaliteit supplementen.Solgar Vitamin D-3 4000 IU/100 µg bevat de meest effectieve vorm van vitamine D.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten.Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen).Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

   

  3. Viridian Vitamin D3 (Vegan) 2000 IU (50 µg)

  viridian_vitamin-d3-vegan-2000-iu-50-g_800Deze hooggedoseerde vitamine D3 van Viridian is geproduceerd uit veganistische bron (korstmos).Vitamine D zorgt mede voor een goede weerstand en is goed voor de opname van calcium (bot)

   

  4. Vitamine D3 Vloeibaar 25 mcg (1000 IE vitamine d druppels)

  vitamine-d3-vloeibaar-25-mcg-1000-ie-vitamine-d-druppels_800Deze vitamine D in druppelvorm is zeer geschikt om de dosering naar eigen behoefte aan te passen en voor mensen met slikproblemen.Een flesje van 25 ml levert circa 450 druppels en devitamine D is opgelost in olijfolie.

  5. Advanced Vitamin D-3 Immune Complex (vitamine D, vlierbes, zink, Ester-C)

  advanced-vitamin-d-3-immune-complex-vitamine-d-vlierbes-zink-ester-c_800Solgar’s Advanced Vitamin D-3 Immune Complex ondersteunt het immuunsysteem (vitamine C, D-3, koper, selenium, zink, vlierbessen) en bevat een combinatie van vitaminen, mineralen en vlierbessen concentraat met anti-oxidatieve (celbeschermende) eigenschappen (vitamine C, selenium, koper en zink).

  Boost voor het immuunsysteem

  De formule mag het hele jaar door gebruikt worden maar is vooral erg nuttig tijdens de koude, donkere maanden en voor een boost van je weerstand en immuunsysteem.Levert o.a. 25 mcg vitamine D-3 (1000 IE), 200 mg vitamine C (als Ester-C), 7,5 mg zink, 62,5 mcg selenium en 750 mcg koper.Deze formule kan naast elke gewenste multivitamine worden gebruikt.

  Vitamine D voor Kinderen

  Vitamine D druppels speciaal gedoseerd voor kinderen.Handig om ongemerkt te geven in bv. eten of drinken zodat uw kind toch voldoende binnenkrijgt zonder gedoe van slikken etc.

  ViridiKid™ (Vegan) Vitamin D3 400 IU (10µg)

  vitamine-d-voor-kinderen_viridikid-vegan-vitamin-d3-400-iu-10g_800

  Vitamine D Kauwtabletten

  Als u moeite heeft met slikken of u vindt capsules innemen vervelend, dan kunt u kiezen voor handige kauwtabletten.solgar_vitamin-d-3-25-g1000-iu-vitamine-d-kauwtablet_800Solgar Vitamin D-3 25 µg/1000 IU Chewable Tablets bevat de meest effectieve vorm van vitamine D.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten.Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen).Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

   

  Wat is Vitamine D?

  Vitamine D behoort tot de essentiële vitamines die je nodig hebt om je lichaam goed te laten functioneren.Officieel is het eigenlijk geen vitamine maar een verzameling van vet oplosbare hormonen die je lichaam zelf kan aanmaken.Dit gebeurt door een proces in het lichaam waar zonlicht voor nodig is, UV licht om precies te zijn.De twee belangrijkste vormen van vitamine D zijn vitamine D2 en vitamine D3.Vitamine D2 is de plantaardige vorm van vitamine D. Vitamine D3, of cholecalciferol, is de dierlijke vorm.Vitamine D3 is de actieve vorm die vanuit UV licht door onze huid wordt gesynthetiseerd.Ook wanneer je kiest voor vitamine D suppletie, kies dan voor de actieve vorm vitamine D3 omdat die goed opneembaar is in je lichaam.Vitamine D2 is 66% minder efficiënt in het verhogen van de vitamine D waardes in het lichaam. Vitamine D staat bekend als de “zonneschijn” -vitamine.Het is een essentiële in vet oplosbare voedingsstof.Het helpt de botten gezond en sterk te houden, bevordert de celgroei en bevordert de immuunfunctie.Je lichaam neemt vitamine D voornamelijk op door blootstelling aan de zon, hoewel voedingssupplementen en bepaalde voedingsmiddelen ook bronnen van de voedingsstof kunnen zijn.Vitamine D-tekort treedt op wanneer uw lichaam de aanbevolen niveaus niet opneemt.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen ervoor zorgen dat uw botten misvormd, broos of dun worden.Het kan ook leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder:

  • bot verzachting ( osteomalacie )
  • lage botdichtheid ( osteopenie )
  • artrose
  • hartziekte
  • kanker
  • rachitis bij kinderen

  Vitamine D en depressie

  Studies hebben een verband aangetoond tussen vitamine D-tekort en depressie.Onderzoekers achter een meta-analyse uit 2013 merkten op dat studiedeelnemers met depressie ook lage vitamine D-spiegels hadden.Uit dezelfde analyse bleek dat mensen met een lage vitamine D statistisch gezien een veel groter risico op depressie liepen.De onderzoekers zijn van mening dat, omdat vitamine D belangrijk is voor een gezonde hersenfunctie, onvoldoende voedingsstoffen een rol kunnen spelen bij depressie en andere psychische aandoeningen.Een eerdere 2005studieVertrouwde bron geïdentificeerde vitamine D-receptoren in dezelfde delen van de hersenen die geassocieerd zijn met depressie.

  Risicofactoren voor vitamine D-tekort

  Beperkte blootstelling aan de zon, levensstijl en leeftijd kunnen bijdragen aan lage vitamine D-spiegels. Blijf lezen om meer te weten te komen over de risicofactoren voor vitamine D-tekort.

  Beperkte blootstelling aan de zon

  Blootstelling aan zonlicht is voor de meeste mensen de belangrijkste bron van vitamine D.Als u uit de zon blijft of te veel sunblock gebruikt, beperkt u uw blootstelling.Dat kan leiden tot vitamine D-tekort.De hoeveelheid blootstelling aan de zon die u nodig heeft, is afhankelijk van uw klimaat, het tijdstip van de dag en de tijd van het jaar.Mensen met een lichtere huid hebben de neiging vitamine D sneller op te nemen.U heeft mogelijk tussen de 15 minuten en 3 uur blootstelling aan de zon per dag nodig om voldoende vitamine D binnen te krijgen door alleen blootstelling aan de zon.De hoeveelheid blootstelling aan de zon hangt grotendeels af van de tijd van het jaar en uw huidskleur. 

  Eetpatroon

  Weinig voedingsmiddelen zijn van nature rijk aan vitamine D.Eet meer van deze natuurlijke bronnen van vitamine D om uw inname te verhogen:

  • Zalm
  • Makreel
  • Andere vette vis
  • Visleveroliën
  • Dierlijke vetten
  • Met vitamine D verrijkte voedingsproducten, zoals sinaasappelsap en ontbijtgranen

  Als u een veganistisch of vegetarisch dieet volgt, bestaat de kans dat u niet genoeg vitamine D binnenkrijgt.

  Als u een donkere huidskleur heeft

  Mensen met een donkere huid hebben grotere hoeveelheden melanine, een natuurlijk pigment dat de huid zijn kleur geeft.Melanine vermindert de productie van vitamine D in de huid.Een onderzoek uit 2006 wees uit dat vitamine D-tekort in de Verenigde Staten vaker voorkomt bij Afro-Amerikanen dan bij andere Amerikaanse populaties.Volgens The Cooper Institute heeft ongeveer 40 procent van de Afro-Amerikaanse volwassenen een vitamine D-tekort.Het is onduidelijk of lagere vitamine D-spiegels bij mensen met een donkere huid ernstige gevolgen voor de gezondheid hebben.Als u zich zorgen maakt over uw vitamine D-productie door blootstelling aan de zon, overleg dan met uw arts over wat u kunt doen.Het is ook belangrijk om meer voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet toe te voegen.

  Zwaarlijvigheid

  Er is een verband tussen vitamine D-tekort en mensen met een body mass index (BMI) van 30 of hoger.Mensen met obesitas hebben mogelijk meer vitamine D nodig dan mensen met een gemiddeld gewicht om de aanbevolen voedingswaarde te bereiken.Als uw BMI 30 of hoger is, werk dan samen met uw arts om een ​​beheersbaar plan voor gewichtsverlies op te stellen, evenals een dieet dat u kan helpen uw vitamine D-inname te verhogen.

  Leeftijd

  Leeftijd kan bijdragen aan vitamine D-tekort.Naarmate u ouder wordt, wordt uw huid minder efficiënt in het aanmaken van vitamine D.Oudere volwassenen hebben ook de neiging de tijd in de zon te beperken en kunnen diëten eten met onvoldoende hoeveelheden vitamine D.

  Symptomen van vitamine D-tekort

  Als u een vitamine D-tekort heeft, kunt u last krijgen van:

  • pijnlijke botten
  • vermoeidheid of sufheid
  • zwakte en pijn van de spieren en gewrichten
  • U kunt ook symptomen van depressie ervaren, waaronder:
  • overweldigende gevoelens van verdriet, hopeloosheid en hulpeloosheid
  • slapeloosheid of overmatige slaperigheid, bekend als hypersomnie
  • verlies van interesse in activiteiten die u ooit leuk vond
  • lethargie
  • overmatig gewichtsverlies of gewichtstoename
  • verlies van eetlust
  • problemen met concentreren
  • vergeetachtigheid
  • verlies van seksuele interesse
  • hoofdpijn of rugklachten
  • ongerustheid
  • gedachten aan overlijden of zelfmoord

  Als u een van deze sympto men van depressie ervaart, is het belangrijk dat u onmiddellijk een afspraak maakt met uw arts.

  Diagnose van vitamine D-tekort

  Om een ​​vitamine D-tekort te diagnosticeren, zal uw arts een test bestellen om de hoeveelheid vitamine D in uw bloed te meten.Om een ​​diagnose van depressie te stellen, zal uw arts u vragen stellen over uw symptomen.Mogelijk wordt u ook gevraagd om een ​​zelfbeoordeling te maken.Depressie kan niet worden vastgesteld met een bloedtest.Uw arts zal u ook vragen stellen en een lichamelijk onderzoek uitvoeren om te bepalen of u een depressie heeft.En er kunnen andere examens en laboratoriumtests zijn om andere mogelijke onderliggende problemen uit te sluiten, en om te bepalen of uw symptomen van depressie mogelijk verband houden met een vitamine D-tekort. 

  Vitamine D-tekort behandelen

  U kunt vitamine D-tekort en de symptomen ervan behandelen door uw inname van deze essentiële voedingsstof te verhogen.Manieren waarop u meer vitamine D kunt consumeren, zijn onder meer:

  • vitamine D-supplementen nemen
  • het verhogen van uw blootstelling aan de zon
  • voedsel eten dat vitamine D bevat of verrijkt is met vitamine D

  Om depressie te behandelen, zijn psychotherapie en antidepressiva veel voorkomende behandelingen.Ze kunnen afzonderlijk of in combinatie met dieetveranderingen worden opgenomen, afhankelijk van uw symptomen en behandeldoelen.Als uw depressie verband houdt met een vitamine D-tekort, kan het verhogen van uw vitamine D helpen om uw symptomen te verlichten.Praat met uw arts over uw behandelingsopties en wat voor u het beste zou werken.Mensen met een depressie kunnen ook stappen ondernemen om de symptomen van depressie te verlichten. Enkele van uw opties kunnen zijn:

  Regelmatig sporten

  Routinematige lichaamsbeweging kan de symptomen van depressie helpen verminderen door ‘feel-good’-chemicaliën zoals endorfine in de hersenen vrij te geven.Oefening kan ook de chemicaliën van het immuunsysteem verminderen die depressie kunnen verergeren.Begin met drie keer per week 30 minuten cardio en voeg zo nodig dagen en minuten toe.

  Een regelmatig slaapschema aanhouden

  Slapeloosheid, hypersomnie en andere slaapproblemen zijn in verband gebracht met depressie.Maak een regelmatig slaapschema om met deze symptomen om te gaan.Dat kan betekenen dat je een slaap- en wekker moet instellen.U kunt ook een dagboek bijhouden om bij te houden hoe lang u hebt geslapen en de kwaliteit van uw slaap.Dit zal u helpen uw voortgang bij te houden.

  Contact opnemen met dierbaren

  Uw vrienden en familie kunnen u steun en kracht geven bij het omgaan met uw symptomen.Het is belangrijk dat u uw dierbaren laat weten hoe ze kunnen helpen en wanneer hun acties niet bijdragen aan uw behandelplan.Vitamine D is essentieel voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder depressie.Enkele manieren om depressie te behandelen die verband houdt met onvoldoende vitamine D-spiegels zijn:

  • meer zon krijgen
  • het toevoegen van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet
  • een gezond gewicht behouden
  • voedingssupplementen nemen

  Praat met uw arts over uw beste behandelingsopties.Bekijk Vitamine D Supplementen >

 • 30 gedachten over “De enorme vitamine D-fout met ADH's”

  1. Is het waar dat vitamine D-toxiciteit afib kan veroorzaken? Ik heb daarover gelezen, maar het slaat nergens op, mijn tante slikt dagelijks 5.000 IE en dat al jaren omdat ze op een kantoor werkt en het prima doet.

  2. Dit maakt me een beetje gek. Er zijn veel recente onderzoeken die lage vitamine D-spiegels associëren met hoge Covid-19-sterftecijfers. Dat IS de huidige wetenschap. Dank u, Dr. Berg, om hier nogmaals op te wijzen. Het is op dit moment ZO van vitaal belang voor mensen om zon te krijgen en indien nodig aan te vullen.

  3. Dr. Berg, Er is geen fout gemaakt in het te weinig aanbevelen van vitamine D. Schrijf nooit aan fouten of domheid toe wat beter en voorspelbaarder is toe te schrijven aan pure boosaardigheid. Vitamine D & C ADH's zijn opzettelijk kunstmatig laag, omdat, zoals u weet, de meest ernstige “ziekten”, zelfs covid, eigenlijk vitaminetekorten zijn. Zonder voedingstekorten die menselijk lijden veroorzaken, zou het medisch-industriële complex failliet gaan. U bent nodig als permanent afhankelijke klant/patiënt.

  4. Ik heb gehoord dat mensen met een donkere huid een verhoogd risico hebben op malabsorptie van de UV-stralen, maar dat ze nog steeds een normale botdichtheid hebben. Ik hoorde dat het door evolutie kwam. Wat is uw mening daarover?

  5. Heel erg bedankt Dr. Berg. Ik heb hyperthyreoïdie met multinodulair struma. Ik smeekte de dokter om mijn schildklier te controleren, maar ze wilden alleen T3, T4 controleren, maar niet mijn TSH. Ik belandde in het ziekenhuis en mijn vitamine D en hypofyse was 0,001 en de SEH-arts vertelde mijn man dat ik heel snel in een schildklierstorm zou komen en zou kunnen / gaan sterven. De endocrinoloog wilde alleen mijn schildklier eruit knippen of mij bestralen. Mijn man die bij een kerncentrale werkte en hij zei nadrukkelijk NEE! Ik gebruik methimozol en ben begonnen met het nemen van 10.000 IE vitamine D en het gaat nu goed met me en ik heb nog steeds mijn schildklier. Bedankt voor het delen van alle informatie die je hebt geleerd. Ik heb me op je kanaal geabonneerd na de eerste video die ik heb bekeken. ☺️ Ik deel je video's ook op mijn FaceBook pg.. God zegene je. (mijn twee overlevende broers hebben ook hetzelfde probleem en het is niet geassocieerd met een ziekte. Ik geloof dat het erfelijkheid is en geassocieerd is met de A-bloedgroep van mijn familie. Ik ben A-).

  6. En ik vraag me af wie er baat bij zou hebben, door mensen te vertellen deze goedkope, natuurlijke booster van het immuunsysteem te vermijden?

  7. Bedankt! Dr. Berg… erg dankbaar voor de informatie en het inzicht dat u geeft. Moge de Almachtige GOD u zegenen voor uw goede werk om de massa te helpen opvoeden.

  8. Golly, alleen een fout van 10X????De 'organisatie' die de fout heeft gemaakt, wil ons ziek houden zodat farmaceutische bedrijven $$ kunnen verdienen en de controle kunnen behouden…

  9. Wat zijn de problemen met een teveel aan vitamine D? DCE en B zijn de veiligere vitamines om in te nemen, aangezien je bijna niet te veel kunt innemen. Maar wat zijn de symptomen? Elke zoekopdracht op het web geeft een advertentie voor vitamines of een gezondheidsgoeroe of de symptomen van een tekort. Vitamine A is een van de gevaarlijkste vitamines om in te nemen, omdat het snel giftig kan worden. Een indicatie dat de ADH's wanneer een overdosis multivitaminen consequent wordt ingenomen, zal de persoon snel tekenen van een overdosis vitamine A vertonen, met als ernstigste symptomen verzwakte botten, een teken van vitamine D-tekort.

  10. Huidige ADH komt uit de industriële revolutie om kinderen van rachitis (bowlegs) te voorkomen. Wat ze niet begrepen, is dat vitaD3 nodig is voor honderden andere lichaamsfuncties. Heck onze huid maakt 10-20k IU in slechts 15 minuten directe UVB-blootstelling aan de zon op warme zomerdagen. Als er zoiets bestaat als vitaD3-toxiciteit, dan zouden veel mensen eraan overlijden. De enige bijwerking van het nemen van teveel vitaD3 is misselijkheid en diarree als de persoon spijsverteringsproblemen heeft of het supplement met goede gezonde vetten niet neemt om goed te worden opgenomen. Blijf bij dier D3, niet plant D2

  Reacties zijn gesloten.