Dr. Paul Marik bespreekt Ivermectine en Vitamine D

Dr. Paul Marik Discusses Ivermectin and Vitamin DDr. Paul Marik will join me today to discuss ivermectin and vitamin D’s role in COVID.Dr. Marik’s biography Front Line COVID-19 Critical Care Alliance Twitter thread with questions for Dr. Marik —Become my patron: Buy me a coffee 🙂 Looking to support my educational work? Donate here: Discuss various topics on DrBeen forum: #drbeen #koolbeens #COVID

Top 7 Vitamine D Supplementen

vitamine d supplementen de zonvitamine

Vitamine D Supplementen Kopen?

Vitamine D is essentieel voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.Te lage vitamine D-spiegels kunnen leiden tot een aantal gezondheidsproblemen.De volgende supplementen zijn van de beste kwaliteit, betrouwbaar en makkelijk in te nemen.

 

1. Vitamine D in extra hoge dosis

Extra hoog gedoseerde vitamine D75 microgram oftewel 3000 IE (Internationale Eenheden, ook wel International Units) per capsule.Zeer geschikt voor wie niet eerder een vitamine D supplement heeft gebruikt, en bij wie een tekort is vastgesteld.Deze supplementen kunnen prima naast een multivitamine gebruikt worden, ook als die bijvoorbeeld al 10 of 25 microgram vitamine D bevat.

Super D3 Extra Sterk 75 mcg vitamine D

extra hoog gedoseerde Vitamine DSuper D3 Extra Sterk van Vitaminstore bevat maar liefst 75 mcg vitamine D3 per softgel.De vitamine D3 in dit product bestaat uit Quali®-D vitamine D3.Dit wordt geproduceerd door een van ‘s werelds grootste producenten van vitamine D3.Dit staat garant voor de stabiliteit en kwaliteit van de vitamine D3.

 

2. Vitamin D-3 4000 IU /100 µg (vitamine D uit wolvet)

Solgar is een bekende producent van de hoogste kwaliteit supplementen.Solgar Vitamin D-3 4000 IU/100 µg bevat de meest effectieve vorm van vitamine D.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten.Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen).Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

 

3. Viridian Vitamin D3 (Vegan) 2000 IU (50 µg)

viridian_vitamin-d3-vegan-2000-iu-50-g_800Deze hooggedoseerde vitamine D3 van Viridian is geproduceerd uit veganistische bron (korstmos).Vitamine D zorgt mede voor een goede weerstand en is goed voor de opname van calcium (bot)

 

4. Vitamine D3 Vloeibaar 25 mcg (1000 IE vitamine d druppels)

vitamine-d3-vloeibaar-25-mcg-1000-ie-vitamine-d-druppels_800Deze vitamine D in druppelvorm is zeer geschikt om de dosering naar eigen behoefte aan te passen en voor mensen met slikproblemen.Een flesje van 25 ml levert circa 450 druppels en devitamine D is opgelost in olijfolie.

5. Advanced Vitamin D-3 Immune Complex (vitamine D, vlierbes, zink, Ester-C)

advanced-vitamin-d-3-immune-complex-vitamine-d-vlierbes-zink-ester-c_800Solgar’s Advanced Vitamin D-3 Immune Complex ondersteunt het immuunsysteem (vitamine C, D-3, koper, selenium, zink, vlierbessen) en bevat een combinatie van vitaminen, mineralen en vlierbessen concentraat met anti-oxidatieve (celbeschermende) eigenschappen (vitamine C, selenium, koper en zink).

Boost voor het immuunsysteem

De formule mag het hele jaar door gebruikt worden maar is vooral erg nuttig tijdens de koude, donkere maanden en voor een boost van je weerstand en immuunsysteem.Levert o.a. 25 mcg vitamine D-3 (1000 IE), 200 mg vitamine C (als Ester-C), 7,5 mg zink, 62,5 mcg selenium en 750 mcg koper.Deze formule kan naast elke gewenste multivitamine worden gebruikt.

Vitamine D voor Kinderen

Vitamine D druppels speciaal gedoseerd voor kinderen.Handig om ongemerkt te geven in bv. eten of drinken zodat uw kind toch voldoende binnenkrijgt zonder gedoe van slikken etc.

ViridiKid™ (Vegan) Vitamin D3 400 IU (10µg)

vitamine-d-voor-kinderen_viridikid-vegan-vitamin-d3-400-iu-10g_800

Vitamine D Kauwtabletten

Als u moeite heeft met slikken of u vindt capsules innemen vervelend, dan kunt u kiezen voor handige kauwtabletten.solgar_vitamin-d-3-25-g1000-iu-vitamine-d-kauwtablet_800Solgar Vitamin D-3 25 µg/1000 IU Chewable Tablets bevat de meest effectieve vorm van vitamine D.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten.Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen).Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

 

Wat is Vitamine D?

Vitamine D behoort tot de essentiële vitamines die je nodig hebt om je lichaam goed te laten functioneren.Officieel is het eigenlijk geen vitamine maar een verzameling van vet oplosbare hormonen die je lichaam zelf kan aanmaken.Dit gebeurt door een proces in het lichaam waar zonlicht voor nodig is, UV licht om precies te zijn.De twee belangrijkste vormen van vitamine D zijn vitamine D2 en vitamine D3.Vitamine D2 is de plantaardige vorm van vitamine D. Vitamine D3, of cholecalciferol, is de dierlijke vorm.Vitamine D3 is de actieve vorm die vanuit UV licht door onze huid wordt gesynthetiseerd.Ook wanneer je kiest voor vitamine D suppletie, kies dan voor de actieve vorm vitamine D3 omdat die goed opneembaar is in je lichaam.Vitamine D2 is 66% minder efficiënt in het verhogen van de vitamine D waardes in het lichaam. Vitamine D staat bekend als de “zonneschijn” -vitamine.Het is een essentiële in vet oplosbare voedingsstof.Het helpt de botten gezond en sterk te houden, bevordert de celgroei en bevordert de immuunfunctie.Je lichaam neemt vitamine D voornamelijk op door blootstelling aan de zon, hoewel voedingssupplementen en bepaalde voedingsmiddelen ook bronnen van de voedingsstof kunnen zijn.Vitamine D-tekort treedt op wanneer uw lichaam de aanbevolen niveaus niet opneemt.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen ervoor zorgen dat uw botten misvormd, broos of dun worden.Het kan ook leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder:

 • bot verzachting ( osteomalacie )
 • lage botdichtheid ( osteopenie )
 • artrose
 • hartziekte
 • kanker
 • rachitis bij kinderen

Vitamine D en depressie

Studies hebben een verband aangetoond tussen vitamine D-tekort en depressie.Onderzoekers achter een meta-analyse uit 2013 merkten op dat studiedeelnemers met depressie ook lage vitamine D-spiegels hadden.Uit dezelfde analyse bleek dat mensen met een lage vitamine D statistisch gezien een veel groter risico op depressie liepen.De onderzoekers zijn van mening dat, omdat vitamine D belangrijk is voor een gezonde hersenfunctie, onvoldoende voedingsstoffen een rol kunnen spelen bij depressie en andere psychische aandoeningen.Een eerdere 2005studieVertrouwde bron geïdentificeerde vitamine D-receptoren in dezelfde delen van de hersenen die geassocieerd zijn met depressie.

Risicofactoren voor vitamine D-tekort

Beperkte blootstelling aan de zon, levensstijl en leeftijd kunnen bijdragen aan lage vitamine D-spiegels. Blijf lezen om meer te weten te komen over de risicofactoren voor vitamine D-tekort.

Beperkte blootstelling aan de zon

Blootstelling aan zonlicht is voor de meeste mensen de belangrijkste bron van vitamine D.Als u uit de zon blijft of te veel sunblock ge bruikt, beperkt u uw blootstelling.Dat kan leiden tot vitamine D-tekort.De hoeveelheid blootstelling aan de zon die u nodig heeft, is afhankelijk van uw klimaat, het tijdstip van de dag en de tijd van het jaar.Mensen met een lichtere huid hebben de neiging vitamine D sneller op te nemen.U heeft mogelijk tussen de 15 minuten en 3 uur blootstelling aan de zon per dag nodig om voldoende vitamine D binnen te krijgen door alleen blootstelling aan de zon.De hoeveelheid blootstelling aan de zon hangt grotendeels af van de tijd van het jaar en uw huidskleur. 

Eetpatroon

Weinig voedingsmiddelen zijn van nature rijk aan vitamine D.Eet meer van deze natuurlijke bronnen van vitamine D om uw inname te verhogen:

 • Zalm
 • Makreel
 • Andere vette vis
 • Visleveroliën
 • Dierlijke vetten
 • Met vitamine D verrijkte voedingsproducten, zoals sinaasappelsap en ontbijtgranen

Als u een veganistisch of vegetarisch dieet volgt, bestaat de kans dat u niet genoeg vitamine D binnenkrijgt.

Als u een donkere huidskleur heeft

Mensen met een donkere huid hebben grotere hoeveelheden melanine, een natuurlijk pigment dat de huid zijn kleur geeft.Melanine vermindert de productie van vitamine D in de huid.Een onderzoek uit 2006 wees uit dat vitamine D-tekort in de Verenigde Staten vaker voorkomt bij Afro-Amerikanen dan bij andere Amerikaanse populaties.Volgens The Cooper Institute heeft ongeveer 40 procent van de Afro-Amerikaanse volwassenen een vitamine D-tekort.Het is onduidelijk of lagere vitamine D-spiegels bij mensen met een donkere huid ernstige gevolgen voor de gezondheid hebben.Als u zich zorgen maakt over uw vitamine D-productie door blootstelling aan de zon, overleg dan met uw arts over wat u kunt doen.Het is ook belangrijk om meer voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet toe te voegen.

Zwaarlijvigheid

Er is een verband tussen vitamine D-tekort en mensen met een body mass index (BMI) van 30 of hoger.Mensen met obesitas hebben mogelijk meer vitamine D nodig dan mensen met een gemiddeld gewicht om de aanbevolen voedingswaarde te bereiken.Als uw BMI 30 of hoger is, werk dan samen met uw arts om een ​​beheersbaar plan voor gewichtsverlies op te stellen, evenals een dieet dat u kan helpen uw vitamine D-inname te verhogen.

Leeftijd

Leeftijd kan bijdragen aan vitamine D-tekort.Naarmate u ouder wordt, wordt uw huid minder efficiënt in het aanmaken van vitamine D.Oudere volwassenen hebben ook de neiging de tijd in de zon te beperken en kunnen diëten eten met onvoldoende hoeveelheden vitamine D.

Symptomen van vitamine D-tekort

Als u een vitamine D-tekort heeft, kunt u last krijgen van:

 • pijnlijke botten
 • vermoeidheid of sufheid
 • zwakte en pijn van de spieren en gewrichten
 • U kunt ook symptomen van depressie ervaren, waaronder:
 • overweldigende gevoelens van verdriet, hopeloosheid en hulpeloosheid
 • slapeloosheid of overmatige slaperigheid, bekend als hypersomnie
 • verlies van interesse in activiteiten die u ooit leuk vond
 • lethargie
 • overmatig gewichtsverlies of gewichtstoename
 • verlies van eetlust
 • problemen met concentreren
 • vergeetachtigheid
 • verlies van seksuele interesse
 • hoofdpijn of rugklachten
 • ongerustheid
 • gedachten aan overlijden of zelfmoord

Als u een van deze symptomen van depressie ervaart, is het belangrijk dat u onmiddellijk een afspraak maakt met uw arts.

Diagnose van vitamine D-tekort

Om een ​​vitamine D-tekort te diagnosticeren, zal uw arts een test bestellen om de hoeveelheid vitamine D in uw bloed te meten.Om een ​​diagnose van depressie te stellen, zal uw arts u vragen stellen over uw symptomen.Mogelijk wordt u ook gevraagd om een ​​zelfbeoordeling te maken.Depressie kan niet worden vastgesteld met een bloedtest.Uw arts zal u ook vragen stellen en een lichamelijk onderzoek uitvoeren om te bepalen of u een depressie heeft.En er kunnen andere examens en laboratoriumtests zijn om andere mogelijke onderliggende problemen uit te sluiten, en om te bepalen of uw symptomen van depressie mogelijk verband houden met een vitamine D-tekort. 

Vitamine D-tekort behandelen

U kunt vitamine D-tekort en de symptomen ervan behandelen door uw inname van deze essentiële voedingsstof te verhogen.Manieren waarop u meer vitamine D kunt consumeren, zijn onder meer:

 • vitamine D-supplementen nemen
 • het verhogen van uw blootstelling aan de zon
 • voedsel eten dat vitamine D bevat of verrijkt is met vitamine D

Om depressie te behandelen, zijn psychotherapie en antidepressiva veel voorkomende behandelingen.Ze kunnen afzonderlijk of in combinatie met dieetveranderingen worden opgenomen, afhankelijk van uw symptomen en behandeldoelen.Als uw depressie verband houdt met een vitamine D-tekort, kan het verhogen van uw vitamine D helpen om uw symptomen te verlichten.Praat met uw arts over uw behandelingsopties en wat voor u het beste zou werken.Mensen met een depressie kunnen ook stappen ondernemen om de symptomen van depressie te verlichten. Enkele van uw opties kunnen zijn:

Regelmatig sporten

Routinematige lichaamsbeweging kan de symptomen van depressie helpen verminderen door ‘feel-good’-chemicaliën zoals endorfine in de hersenen vrij te geven.Oefening kan ook de chemicaliën van het immuunsysteem verminderen die depressie kunnen verergeren.Begin met drie keer per week 30 minuten cardio en voeg zo nodig dagen en minuten toe.

Een regelmatig slaapschema aanhouden

Slapeloosheid, hypersomnie en andere slaapproblemen zijn in verband gebracht met depressie.Maak een regelmatig slaapschema om met deze symptomen om te gaan.Dat kan betekenen dat je een slaap- en wekker moet instellen.U kunt ook een dagboek bijhouden om bij te houden hoe lang u hebt geslapen en de kwaliteit van uw slaap.Dit zal u helpen uw voortgang bij te houden.

Contact opnemen met dierbaren

Uw vrienden en familie kunnen u steun en kracht geven bij het omgaan met uw symptomen.Het is belangrijk dat u uw dierbaren laat weten hoe ze kunnen helpen en wanneer hun acties niet bijdragen aan uw behandelplan.Vitamine D is essentieel voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder depressie.Enkele manieren om depressie te behandelen die verband houdt met onvoldoende vitamine D-spiegels zijn:

 • meer zon krijgen
 • het toevoegen van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet
 • een gezond gewicht behouden
 • voedingssupplementen nemen

Praat met uw arts over uw beste behandelingsopties.Bekijk Vitamine D Supplementen >

30 gedachten over “Dr. Paul Marik bespreekt Ivermectine en Vitamine D”

 1. Dit MOET kijken, voor iedereen van letterlijk de absoluut BESTE en elite groep van artsen op onze planeet, die enorm thuis zijn in onze pandemie. In feite alleen het bekijken van deze video, zou je leven kunnen REDDEN, of dat van je familie of geliefden . De informatie in deze korte vifeo is zowel VITAAL als levensreddend. Beste in gezondheid.

 2. Beste Drbeen, Ik vroeg me af wat je van de Budenoside astmaspray vond. Ik las dat het zou helpen met COVID, dus ik vroeg me af of er een mogelijkheid was dat dit echt is of niet :-). Hier is een link erover: https: //www.swissinfo.ch/eng/reuters/common-asthma-drug-cuts-covid-19-hospitalization-risk–recovery-time—oxford-study/46358070 veel en de beste wensen, Chantal

 3. – Dit is een openbare uitdaging voor elke dokter of wetenschapper wereldwijd om een ​​enkel woord in diskrediet te brengen! (Maar vreemd genoeg geen reactie tot nu toe) – Viskeuze stam / variantmutaties zijn voor de verbeelding van Hollywood en er is geen plaats voor of verwijzing in e mpirical Virology! – Antigene verschuiving (mutatie) is een normale normale biologische functie. Hoewel Cronavirus in dit opzicht als stabieler wordt beschouwd dan griep / virus, zal het onvermijdelijk voorkomen binnen een grote populatie van besmetting. Dit is precies waarom vaccins weinig tot geen kans op effectiviteit hebben voor Corona-virussen. De geschiedenis heeft dit keer op keer bewezen. Corna-vaccins zijn notoir problematisch (meestal vanwege snelle verzwakking) en zijn nooit succesvol geweest. – SARS-COV-2 zal / kan niet worden ingeperkt of uitgeroeid. Wat er nu gaande is, staat in de epidemiologie bekend als de pathogene endemische evenwichtsfase (virale stasis) en is volkomen normaal. Verzwakking en verdunning van virulentie is wat er altijd gebeurt als mutaties en natuurlijk verworven kudde-immuniteit door de hele populaties heen voorkomen. Mutatie veroorzaakt steevast een toename van de infectiegraad (seizoensgebondenheid is nog steeds de grootste factor) en een afname van het sterftecijfer, en wordt voortaan alomtegenwoordig en permanent. Vaccinatie in dit stadium is in wezen zinloos. (mutatie zal echter een bepaald niveau van gemiste detectie door het immuunsysteem mogelijk maken, maar de virulentie wordt altijd uitgeput en niet verhoogd, precies hoe deze virussen endemisch worden en uitroeiing voorkomen.) – Om statistische significantie voor een virus van dit type te tonen, moet een vaccin Toon doeltreffendheid, (red levens, periode.) Als het totale sterftecijfer echter tussen 0,2 en 0,5% ligt, zal er weinig tot geen voordeel zijn. Met andere woorden, het SARS-COV-2-virus is momenteel veel te zwak om numeriek op populatieschaal de effectiviteit van het vaccin aan te tonen. – Alomtegenwoordige virussen worden voornamelijk bestreden en verslagen door de T-cellymfocyten in ons immuunsysteem, niet door antilichamen, die op hun beurt de oude en kwetsbaren beschermen. (MPIE) “Massa-populatie-immunisatie door blootstelling” (kudde-immuniteit) – Het hele verhaal dat sterk wordt voortgezet door een grote sector van de wetenschappelijke gemeenschap is onjuist. Ofwel begrijpen ze het gewoon niet of liegen ze ronduit. (Dit is fundamentele immunologie, gebaseerd op de biologische wet. Eerste term, eerste les, hoofdstuk -1 “Stappen die leiden door virusinfectie naar immuniteit”). – {Dit moet echter zeer serieus worden begrepen en gewaarschuwd! Hoe langer de bevolking als geheel hun eigen immuunsysteem onderdrukt, door lock-down, afstand nemen, maskers dragen en dwangmatig ontsmetten, hoe groter de kans op het toelaten van een pathogene microbiële superbeest, die ons lichaam niet aankan}. – Wat er gaande is in de wereld, is echt bizar. In de mate dat in de afgelopen paar maanden alle virologie- en immunologieboeken die ooit zijn gedrukt, momenteel worden herschreven, het uitgangspunt van alle empirische wetenschappelijke methodologie, logica en rede. Inductie van wereldwijde hysterie door censuur van empirische wetenschap. (vergelijkbaar met het StockHolm-syndroom op massale populatieschaal)

 4. “Vitamine” D-3 (Cholecalciferol) gemaakt van schapenwol lanoline, is HET actieve gifingrediënt in knaagdieraasblokken gemaakt door “D” -Con, TeraD-3 (gemaakt door Bell Labs), Black Flag en alle andere makers van de gifblokken. Controleer de naam en ingrediënten hieronder: https: //www.belllabs.com/images/uploaded_files/files/0000/0194/12455-106_Terad3_Blox_100ft.pdf Het doodt knaagdieren door de botmassa eroderen, wat de calciumspiegels in het bloed en in de tegelijkertijd veroorzaakt dat “calciumscherven” (brokken scherp bot) circuleren en schade aan de slagaders, organen, enz. van het hart veroorzaken. Het doet hetzelfde bij mensen, maar langzamer omdat de dosis per lichaamsgewicht kleiner is omdat we groter zijn. De gewonde slagaders van het hart kunnen niet “korstjes maken” alsof je een snee in je huid krijgt, maar ze trekken WEL het te hoge calciumgehalte in het bloed aan en gebruiken het als korst. Hierdoor ontstaat “verharding van de slagaders” en ben je op weg naar een hartaanval. Bijna alle ziekten die we in verband brengen met ouderdom worden veroorzaakt door D3 (orgaanfalen, steenvorming, leukemie, dementie (verharding in de hersenen berooft hersencellen van de benodigde zuurstof), glaucoom, losgelaten netvlies, gehoorverlies, slechte bloedsomloop, vergroting (prostaat en andere organen), en zo maar door. Artsen zullen liegen en zeggen dat het knaagdieren anders treft dan mensen, maar toch krijgen we dezelfde symptomen van de stervende muis. De FDA gebruikt 'witte muizen' om verbruiksartikelen te testen op schade aan mensen , maar D3 werd NOOIT GETEST omdat ze het de valse titel “vitamine” gaven (wat het niet is). Je lichaam kan GEEN vitamine produceren. De D3 gemaakt door zonneschijn is totaal ander DNA en wordt twee keer getransformeerd om iets totaal anders te worden en IS gunstig.

 5. Ik woon in Engeland. Mijn dokter heeft nog nooit van ivermectine gehoord, evenmin als mijn plaatselijke apotheek. Kun je me alsjeblieft vertellen waar ik een flesje pillen kan krijgen om te gebruiken volgens de aanbevelingen in deze video? Ik kan het niet eens vinden op Amazon UK !!!

 6. Vraag .. Is IVERMECTIN beschikbaar in de VS? Iemand vertelde me dat je degene kunt krijgen die op dieren wordt gebruikt .. Maar is het veilig voor mensen?

 7. Geld 💰 Geld 💵 Geld – daarom is Ivermectine niet voorgeschreven in de VS 🇺🇸 voor COVID 19 – kijk naar Remdesvir – moet in het ziekenhuis / kliniek worden toegediend voor ongeveer $ 3000

Reacties zijn gesloten.