Kiweno Vitamine D-testkit Demonstratie

Kiweno Vitamine D Test Demonstratie Discussie Meer lezingen op drbeen.com Wil je mijn educatieve werk ondersteunen? Doneer hier: Start uw gratis proefperiode – geen creditcard nodig: DrBeen Fan Art Schreeuw naar ACLionProductions Bedankt aan @RobFromFlorida om de link met mij te delen. Dagelijkse calciumbehoefte: Vanaf 1, mg tot 2, mg. Raadpleeg uw arts. Waarom is magnesium nodig met vitamine D? 200 mg / dagelijks voor volwassenen Kiweno's testkit illustratie Kiweno's website Over kiweno Kiweno op crunchbase Disclaimer: we hebben geen financiële of andere belangen met Kiweno of hun producten. #koolbeens #drbeen #COVID –

Top 7 Vitamine D-supplementen

vitamine d supplementen de zonvitamine

Vitamine D Supplementen Kopen?

Vitamine D is essentiële voor uw geestelijke en geestelijke en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Te lage vitamine D-spiegels kunnen leiden tot een aantal gezondheidsproblemen. De volgende supplementen zijn van de beste kwaliteit, betrouwbaar en makkelijk in te nemen.

1. Vitamine D in extra hoge dosis

Extra hoog gedoseerde vitamine D

66 microgram oftewel 2020 IE (Internationale Eenheden, ook wel Internationale Eenheden) per capsule. Zeer geschikt voor wie niet eerder een vitamine D supplement heeft gebruikt, en bij wie een tekort is vastgesteld. Deze supplementen kunnen prima naast een multivitamine gebruikt worden, ook als die bijvoorbeeld al van 000 microgram vitamine D bevat.

Super D3 Extra Sterk 63 mcg vitamine D Super D3 Extra Sterk van Vitaminstore

bevat maar liefst 66 mcg vitamine D3 per softgel. De vitamine D3 in dit product bestaat uit Quali®-D vitamine D3. Dit wordt geproduceerd door een van 's werelds grootste producenten van vitamine D3. Deze staat garant voor de stabiliteit en kwaliteit van de vitamine D3.

 

2. Vitamin D-3 4000 IU /100 µg (vitamine D uit wolvet)

Solgar is een bekende producent van de hoogste kwaliteit supplementen.Solgar Vitamin D-3 4000 IU/100 µg bevat de meest effectieve vorm van vitamine D.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten.Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen).Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

 

3. Viridian Vitamin D3 (Vegan) 2000 IU (50 µg)

viridian_vitamin-d3-vegan-2000-iu-50-g_800Deze hooggedoseerde vitamine D3 van Viridian is geproduceerd uit veganistische bron (korstmos).Vitamine D zorgt mede voor een goede weerstand en is goed voor de opname van calcium (bot)

 

4. Vitamine D3 Vloeibaar 25 mcg (1000 IE vitamine d druppels)

vitamine-d3-vloeibaar-25-mcg-1000-ie-vitamine-d-druppels_800Deze vitamine D in druppelvorm is zeer geschikt om de dosering naar eigen behoefte aan te passen en voor mensen met slikproblemen.Een flesje van 25 ml levert circa 450 druppels en devitamine D is opgelost in olijfolie.

5. Advanced Vitamin D-3 Immune Complex (vitamine D, vlierbes, zink, Ester-C)

advanced-vitamin-d-3-immune-complex-vitamine-d-vlierbes-zink-ester-c_800Solgar’s Advanced Vitamin D-3 Immune Complex ondersteunt het immuunsysteem (vitamine C, D-3, koper, selenium, zink, vlierbessen) en bevat een combinatie van vitaminen, mineralen en vlierbessen concentraat met anti-oxidatieve (celbeschermende) eigenschappen (vitamine C, selenium, koper en zink).

Boost voor het immuunsysteem

De formule mag het hele jaar door gebruikt worden maar is vooral erg nuttig tijdens de koude, donkere maanden en voor een boost van je weerstand en immuunsysteem.Levert o.a. 25 mcg vitamine D-3 (1000 IE), 200 mg vitamine C (als Ester-C), 7,5 mg zink, 62,5 mcg selenium en 750 mcg koper.Deze formule kan naast elke gewenste multivitamine worden gebruikt.

Vitamine D voor Kinderen

Vitamine D druppels speciaal gedoseerd voor kinderen.Handig om ongemerkt te geven in bv. eten of drinken zodat uw kind toch voldoende binnenkrijgt zonder gedoe van slikken etc.

ViridiKid™ (Vegan) Vitamin D3 400 IU (10µg)

vitamine-d-voor-kinderen_viridikid-vegan-vitamin-d3-400-iu-10g_800

Vitamine D Kauwtabletten

Als u moeite heeft met slikken of u vindt capsules innemen vervelend, dan kunt u kiezen voor handige kauwtabletten.solgar_vitamin-d-3-25-g1000-iu-vitamine-d-kauwtablet_800Solgar Vitamin D-3 25 µg/1000 IU Chewable Tablets bevat de meest effectieve vorm van vitamine D.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten.Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen).Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

 

Wat is Vitamine D?

Vitamine D behoort tot de essentiële vitamines die je nodig hebt om je lichaam goed te laten functioneren.Officieel is het eigenlijk geen vitamine maar een verzameling van vet oplosbare hormonen die je lichaam zelf kan aanmaken.Dit gebeurt door een proces in het lichaam waar zonlicht voor nodig is, UV licht om precies te zijn.De twee belangrijkste vormen van vitamine D zijn vitamine D2 en vitamine D3.Vitamine D2 is de plantaardige vorm van vitamine D. Vitamine D3, of cholecalciferol, is de dierlijke vorm.Vitamine D3 is de actieve vorm die vanuit UV licht door onze huid wordt gesynthetiseerd.Ook wanneer je kiest voor vitamine D suppletie, kies dan voor de actieve vorm vitamine D3 omdat die goed opneembaar is in je lichaam.Vitamine D2 is 66% minder efficiënt in het verhogen van de vitamine D waardes in het lichaam. Vitamine D staat bekend als de “zonneschijn” -vitamine.Het is een essentiële in vet oplosbare voedingsstof.Het helpt de botten gezond en sterk te houden, bevordert de celgroei en bevordert de immuunfunctie.Je lichaam neemt vitamine D voornamelijk op door blootstelling aan de zon, hoewel voedingssupplementen en bepaalde voedingsmiddelen ook bronnen van de voedingsstof kunnen zijn.Vitamine D-tekort treedt op wanneer uw lichaam de aanbevolen niveaus niet opneemt.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen ervoor zorgen dat uw botten misvormd, broos of dun worden.Het kan ook leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder:

 • bot verzachting ( osteomalacie )
 • lage botdichtheid ( osteopenie )
 • artrose
 • hartziekte
 • kanker
 • rachitis bij kinderen

Vitamine D en depressie

Studies hebben een verband aangetoond tussen vitamine D-tekort en depressie.Onderzoekers achter een meta-analyse uit 2013 merkten op dat studiedeelnemers met depressie ook lage vitamine D-spiegels hadden.Uit dezelfde analyse bleek dat mensen met een lage vitamine D statistisch gezien een veel groter risico op depressie liepen.De onderzoekers zijn van mening dat, omdat vitamine D belangrijk is voor een gezonde hersenfunctie, onvoldoende voedingsstoffen een rol kunnen spelen bij depressie en andere psychische aandoeningen.Een eerdere 2005studieVertrouwde bron geïdentificeerde vitamine D-receptoren in dezelfde delen van de hersenen die geassocieerd zijn met depressie.

Risicofactoren voor vitamine D-tekort

Beperkte blootstelling aan de zon, levensstijl en leeftijd kunnen bijdragen aan lage vitamine D-spiegels. Blijf lezen om meer te weten te komen over de risicofactoren voor vitamine D-tekort.

Beperkte blootstelling aan de zon

Blootstelling aan zonlicht is voor de meeste mensen de belangrijkste bron van vitamine D.Als u uit de zon blijft of te veel sunblock gebruikt, beperkt u uw blootstelling.Dat kan leiden tot vitamine D-tekort.De hoeveelheid blootstelling aan de zon die u nodig heeft, is afhankelijk van uw klimaat, het tijdstip van de dag en de tijd van het jaar.Mensen met een lichtere huid hebben de neiging vitamine D sneller op te nemen.U heeft mogelijk tussen de 15 minuten en 3 uur blootstelling aan de zon per dag nodig om voldoende vitamine D binnen te krijgen door alleen blootstelling aan de zon.De hoeveelheid blootstelling aan de zon hangt grotendeels af van de tijd van het jaar en uw huidskleur. 

Eetpatroon

Weinig voedingsmiddelen zijn van nature rijk aan vitamine D.Eet meer van deze natuurlijke bronnen van vitamine D om uw inname te verhogen:

 • Zalm
 • Makreel
 • Andere vette vis
 • Visleveroliën
 • Dierlijke vetten
 • Met vitamine D verrijkte voedingsproducten, zoals sinaasappelsap en ontbijtgranen

Als u een veganistisch of vegetarisch dieet volgt, bestaat de kans dat u niet genoeg vitamine D binnenkrijgt.

Als u een donkere huidskleur heeft

Mensen met een donkere huid hebben grotere hoeveelheden melanine, een natuurlijk pigment dat de huid zijn kleur geeft.Melanine vermindert de productie van vitamine D in de huid.Een onderzoek uit 2006 wees uit dat vitamine D-tekort in de Verenigde Staten vaker voorkomt bij Afro-Amerikanen dan bij andere Amerikaanse populaties.Volgens The Cooper Institute heeft ongeveer 40 procent van de Afro-Amerikaanse volwassenen een vitamine D-tekort.Het is onduidelijk of lagere vitamine D-spiegels bij mensen met een donkere huid ernstige gevolgen voor de gezondheid hebben.Als u zich zorgen maakt over uw vitamine D-productie door blootstelling aan de zon, overleg dan met uw arts over wat u kunt doen.Het is ook belangrijk om meer voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet toe te voegen.

Zwaarlijvigheid

Er is een verband tussen vitamine D-tekort en mensen met een body mass index (BMI) van 30 of hoger.Mensen met obesitas hebben mogelijk meer vitamine D nodig dan mensen met een gemiddeld gewicht om de aanbevolen voedingswaarde te bereiken.Als uw BMI 30 of hoger is, werk dan samen met uw arts om een ​​beheersbaar plan voor gewichtsverlies op te stellen, evenals een dieet dat u kan helpen uw vitamine D-inname te verhogen.

Leeftijd

Leeftijd kan bijdragen aan vitamine D-tekort.Naarmate u ouder wordt, wordt uw huid minder efficiënt in het aanmaken van vitamine D.Oudere volwassenen hebben ook de neiging de tijd in de zon te beperken en kunnen diëten eten met onvoldoende hoeveelheden vitamine D.

Symptomen van vitamine D-tekort

Als u een vitamine D-tekort heeft, kunt u last krijgen van:

 • pijnlijke botten
 • vermoeidheid of sufheid
 • zwakte en pijn van de spieren en gewrichten
 • U kunt ook symptomen van depressie ervaren, waaronder:
 • overweldigende gevoelens van verdriet, hopeloosheid en hulpeloosheid
 • slapeloosheid of overmatige slaperigheid, bekend als hypersomnie
 • verlies van interesse in activiteiten die u ooit leuk vond
 • lethargie
 • overmatig gewichtsverlies of gewichtstoename
 • verlies van eetlust
 • problemen met concentreren
 • vergeetachtigheid
 • verlies van seksuele interesse
 • hoofdpijn of rugklachten
 • ongerustheid
 • gedachten aan overlijden of zelfmoord

Als u een van deze symptomen van depressie ervaart, is het belangrijk dat u onmiddellijk een afspraak maakt met uw arts.

Diagnose van vitamine D-tekort

Om een ​​vitamine D-tekort te diagnosticeren, zal uw arts een test bestellen om de hoeveelheid vitamine D in uw bloed te meten.Om een ​​diagnose van depressie te stellen, zal uw arts u vragen stellen over uw symptomen.Mogelijk wordt u ook gevraagd om een ​​zelfbeoordeling te maken.Depressie kan niet worden vastgesteld met een bloedtest.Uw arts zal u ook vragen stellen en een lichamelijk onderzoek uitvoeren om te bepalen of u een depressie heeft.En er kunnen andere examens en laboratoriumtests zijn om andere mogelijke onderliggende problemen uit te sluiten, en om te bepalen of uw symptomen van depressie mogelijk verband houden met een vitamine D-tekort. 

Vitamine D-tekort behandelen

U kunt vitamine D-tekort en de symptomen ervan behandelen door uw inname van deze essentiële voedingsstof te verhogen.Manieren waarop u meer vitamine D kunt consumeren, zijn onder meer:

 • vitamine D-supplementen nemen
 • het verhogen van uw blootstelling aan de zon
 • voedsel eten dat vitamine D bevat of verrijkt is met vitamine D

Om depressie te behandelen, zijn psychotherapie en antidepressiva veel voorkomende behandelingen.Ze kunnen afzonderlijk of in combinatie met dieetveranderingen worden opgenomen, afhankelijk van uw symptomen en behandeldoelen.Als uw depressie verband houdt met een vitamine D-tekort, kan het verhogen van uw vitamine D helpen om uw symptomen te verlichten.Praat met uw arts over uw behandelingsopties en wat voor u het beste zou werken.Mensen met een depressie kunnen ook stappen ondernemen om de symptomen van depressie te verlichten. Enkele van uw opties kunnen zijn:

Regelmatig sporten

Routinematige lichaamsbeweging kan de symptomen van depressie helpen verminderen door ‘feel-good’-chemicaliën zoals endorfine in de hersenen vrij te geven.Oefening kan ook de chemicaliën van het immuunsysteem verminderen die depressie kunnen verergeren.Begin met drie keer per week 30 minuten cardio en voeg zo nodig dagen en minuten toe.

Een regelmatig slaapschema aanhouden

Slapeloosheid, hypersomnie en andere slaapproblemen zijn in verband gebracht met depressie.Maak een regelmatig slaapschema om met deze symptomen om te gaan.Dat kan betekenen dat je een slaap- en wekker moet instellen.U kunt ook een dagboek bijhouden om bij te houden hoe lang u hebt geslapen en de kwaliteit van uw slaap.Dit zal u helpen uw voortgang bij te houden.

Contact opnemen met dierbaren

Uw vrienden en familie kunnen u steun en kracht geven bij het omgaan met uw symptomen.Het is belangrijk dat u uw dierbaren laat weten hoe ze kunnen helpen en wanneer hun acties niet bijdragen aan uw behandelplan.Vitamine D is essentieel voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder depressie.Enkele manieren om depressie te behandelen die verband houdt met onvoldoende vitamine D-spiegels zijn:

 • meer zon krijgen
 • het toevoegen van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet
 • een gezond gewicht behouden
 • voedingssupplementen nemen

Praat met uw arts over uw beste behandelingsopties.Bekijk Vitamine D Supplementen >

30 gedachten over “Kiweno Vitamine D-testkit Demonstratie”

 1. Die vinger bloedt goed, toen ik mijn bloedgroep testte, had ik moeite om bloed te krijgen. Idealiter moest je weten of je de juiste niveaus had voordat je de test deed.

 2. Ik denk dat het gemakkelijk is om aan te nemen dat, omdat we aanvullen, onze niveaus in orde zijn. Ik was geschokt toen ik de mijne aan het einde van de zomer een paar jaar geleden had laten testen – had aangenomen dat mijn niveaus hoog zouden zijn, en dat waren ze verre van dat. Dr. Been heeft een donkerdere huid dan sommigen van ons, en hoe donkerder onze huid, hoe minder Vit D we maken van zonneschijn. Het is gek dat tests in de VS niet worden goedgekeurd. Er zijn er veel beschikbaar in het VK (en huisartsenpraktijken zullen gratis testen). Thriva i biedt laboratoriumtesten aan waarbij u uw eigen bloedmonster afneemt. Ik denk (lijkt me te herinneren) dat we de beste resultaten krijgen als we 's ochtends Vit D en' s nachts K2 en magnesium innemen. De laatste keer dat ik op K2 werd getest, kreeg ik te horen dat ik het niet hoefde aan te vullen, en dat doe ik ook niet – misschien krijg ik genoeg van yoghurt.

 3. Zou geen telefoon nodig hebben. 30 is het laagste acceptabele niveau van normaal bereik, niet het optimale niveau. Je niveau van 19 laat zien dat het lang duurt voordat de D-niveaus stijgen, zelfs als je supplementen neemt. Het lichaam is zo complex. Kan absorptieprobleem of ontregeld darmmicrobioom zijn. Ik neem 10.000 per dag veel in de zon tijdens de zomer en mijn niveau is 55. Ik wil het> 75. Neem ook K2-mk7

 4. Het lijkt erop dat het belang van voldoende vitamine D steeds meer wordt begrepen … ook door het grote publiek. Deze test zou nu beschikbaar moeten zijn in de VS … en deze waardevolle DrBeen-video kan de demo zijn van hoe de test.

 5. dr. Been, weet u hoe betrouwbaar of nauwkeurig deze test is voor vitamine D? Ik heb de Kiweno-website bekeken, maar kon geen informatie vinden over de betrouwbaarheid van de test. Zijn er correlatieonderzoeken gedaan naar deze test en vergeleken met een referentie-analysemethode voor vitamine D? Om deze test bruikbaar te maken, moet een betrouwbaarheid van 90% of meer consistent worden bereikt. Dus voordat u in paniek raakt over uw lage vitamine D-spiegel in het bloed van 19 ng / ml, moet u ervoor zorgen dat deze testkit voor vitamine D betrouwbaar is. Aangezien u nog steeds reservekits heeft, kunt u een bloedmonster nemen en in twee delen splitsen. Voer de test voor vitamine D opnieuw uit met een van de twee bloedmonsters met behulp van de Kiweno-testkit. Stuur het andere bloedmonster naar een gerenommeerd of referentielaboratorium om het vitamine D-gehalte te laten bepalen. Als de twee resultaten ongeveer hetzelfde zijn, geweldig! Als ze sterk verschillen, moet u heel voorzichtig zijn; een van de tests moet fout zijn! En u wilt geen beslissingen nemen (bijvoorbeeld door meer vitamine D-supplementen te nemen) op basis van onjuiste informatie. Ik kijk ernaar uit om meer van u te horen over deze vitamine D-testkit. Met vriendelijke groet, Peter

 6. Het is een veilige aanname voor de meeste mensen dat ze niet optimaal zijn voor vitamine D-spiegels. Een bescheiden suppletie van 2000 tot 3000 IE is verstandig voor de meeste mensen op het noordelijk halfrond, vooral in de winter.

 7. Ik heb Dr. B ontdekt tijdens de pandemie en vind hem enorm leuk! Wat een aardige dokter en man. Ik weet niet zeker of het de moeite en de tijd waard is om deze test te krijgen. Ik denk dat het misschien lukt om alleen een laboratoriumtest aan te vragen, 2 maskers en een schild op te zetten, sociale afstand te nemen en naar je plaatselijke laboratorium te gaan voor een bloedafname. Ik dacht erover om dit te krijgen, maar ik ben er niet van overtuigd dat het juist is. Ik weet dat de bloedtesten in het laboratorium kloppen.

 8. Bij het rapporteren van analytische resultaten moeten deze worden gerapporteerd als onderdeel van een bereik. In het geval van deze testkit is dit +/- 37% worst case scenario. Dus 19 +/- 7 ng / ml is het geschatte bereik waarbinnen de werkelijke waarde van serum 25 [OH] Vitamine D voor Dr. Mobeen Syed ligt. Dit omvat de variabiliteit binnen en tussen partij voor reagentia en de laterale stroomcassette, die helaas vrij hoog is. Het mooie van deze tests is het gemak van thuistests, die u onmiddellijk een indicatie kunnen geven waar u aan toe bent. Zeer nuttig wanneer klinieken tijdens de pandemie niet snel diensten verlenen. Ligt mijn doel van 55 ng / ml binnen het resultaatbereik? Moet ik het verder stimuleren Er is een probleem met de kwaliteit van vitamine D3-supplementen. Een ander probleem, bijvoorbeeld in het VK, is dat de farmaceutische kwaliteit die door de medische beroepsgroep wordt voorgeschreven, alleen op recept verkrijgbaar is, wat op zich al een schandaal is.

 9. Dr. Been, laat alstublieft een goede vitamine D-bloedtest doen en u kunt ook de tabletten laten analyseren, aangezien de niveaus niet altijd zoals vermeld op kuipjes zijn. Kun je nanomolen ook uitleggen aan nanogrammen zoals we nanomolen gebruiken in het VK? Mijn dokter adviseerde me, ik zou 85 nanomol per liter moeten hebben, wat volgens mij 34 nanogram per liter is. Ik zal erg benieuwd zijn welk niveau van D3 de tablets bevatten.

 10. Over het onderwerp, is er een manier om op natuurlijke wijze nac in het lichaam te verhogen? Misschien een voorloper? Big Pharma wil nac uit de reformwinkels halen.

 11. Laat ons de resultaten van uw professionele laboratoriumtest weten. Een bevestiging dat je echt 19 bent, zou heel verrassend zijn. Ik ben een beetje teleurgesteld dat u de nauwkeurigheid van de Kiweno-test niet lijkt te kennen.

 12. Ik heb een NHS Lab-test laten uitvoeren op 20 juni 2020 en ik heb vandaag getest met de kiweno-kit en de resultaten waren redelijk dichtbij. Het NHS-testresultaat was 84,8 nmol / L, wat neerkomt op 33,97 ng / ml en het kiweno-resultaat was 31 ng / ml. Ik neem sinds maart elke dag vitamine D-supplementen, aan het begin van de pandemie in het VK, tussen 2000-4000 IE en dus verwachtte ik dat het resultaat iets hoger zou zijn. De NHS-test kan online worden gekocht voor £ 29 en ze worden naar andere landen verzonden – http://www.vitamindtest.org.uk

 13. Wat uw huidige dieet is, heeft invloed op alles in u. Als u hier te veel van eet, moet het worden gekapt. Als je daar niet genoeg van eet, moet het iets meer worden geconsumeerd.

 14. Mijn procedure om ervoor te zorgen dat ik genoeg bloed krijg als ik het lancet gebruik, is om eerst enkele platen af ​​te spoelen in goed heet water totdat de handen mooi rood zijn. Faalt nooit.

 15. Onlangs een Kiweno-testkit gebruikt; na 6 maanden D3 4000 IU kwam ik uit op 28 ng / ml – dus de app-uitlezing zei eigenlijk 'insufficiëntie'. Verdubbel nu tot 8000 IU en zal opnieuw testen in het nieuwe jaar. Dus wat zijn de niveaus van de meeste mensen die nooit D3-supplementen gebruiken? We zouden waarschijnlijk de noodzaak van een Covid-19-vaccin kunnen vergeten als we allemaal tot 40 ng / ml waren.

Reacties zijn gesloten.