MIJN VITAMINE D-TEKORT DIAGNOSE + HERSTEL VERHAAL!

Hey schoonheid! In de video van vandaag besloot ik je een andere kant van mijn leven te laten zien en al mijn vitamine D-diagnose plus mijn herstelverhaal met je te delen en hoe het nu 2 jaar later gaat. Ik wilde mijn vitamine D-diagnoseverhaal met jullie allemaal delen, omdat ik het bewustzijn wil vergroten en hopelijk enkele mensen daarbuiten wil helpen !! Onthoud dat ik geen expert of professional ben. Dit is gewoon mijn eigen persoonlijke verhaal. Bel uw huisarts voor een afspraak (momenteel telefonisch) als u een van de symptomen heeft die in de video worden genoemd, vooral als u ze al een tijdje heeft en moeite heeft om een ​​antwoord te krijgen. Als je deze video leuk vond, geef hem dan een duim omhoog, reageer hieronder, klik op de abonneerknop en de meldingsbel zodat je nooit een video met meeee mist! Ik post twee keer per week (soms 3) dus kom en word lid van mijn YouTube-familie !! : D Volg mijn instagram om meer te zien! willalucy_ E-mail: lifewithwilla@gmail.com Ik bezit geen rechten op de muziek die in mijn video's wordt gebruikt: Thematische #vitamindrecovery #vitaminddiagnosis #vitamindsymptoms

Top 7 Vitamine D supplementen

vitamine d supplementen de zonvitamine

Vitamine D Supplementen Kopen?

Vitamine D is de essentiële voor uw speciale en geestelijke gezondheid en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Te lage vitamine D-spiegels kunnen leiden tot een aantal gezondheidsproblemen. De volgende supplementen zijn van de beste kwaliteit, betrouwbaar en makkelijk in te nemen.

1. Vitamine D in extra hoge dosis

Extra hoog gedoseerde vitamine D

66 microgram oftewel 2020 IE (Internationale Eenheden, ook wel Internationale Eenheden) per capsule. Zeer geschikt voor wie niet eerder een vitamine D supplement heeft gebruikt, en bij wie een tekort is vastgesteld. Deze supplementen kunnen prima naast een multivitamine gebruikt worden, ook als die bijvoorbeeld al van microgram vitamine D bevat.

Super D3 Extra Sterk 63 mcg vitamine D Super D3 Extra Sterk van Vitaminstore

bevat maar liefst 66 mcg vitamine D3 per softgel. De vitamine D3 in dit product bestaat uit Quali®-D vitamine D3. Dit wordt geproduceerd door een van 's werelds grootste producenten van vitamine D3. Deze staat garant voor de stabiliteit en kwaliteit van de vitamine D3.

 

2. Vitamin D-3 4000 IU /100 µg (vitamine D uit wolvet)

Solgar is een bekende producent van de hoogste kwaliteit supplementen.Solgar Vitamin D-3 4000 IU/100 µg bevat de meest effectieve vorm van vitamine D.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten.Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen).Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

 

3. Viridian Vitamin D3 (Vegan) 2000 IU (50 µg)

viridian_vitamin-d3-vegan-2000-iu-50-g_800Deze hooggedoseerde vitamine D3 van Viridian is geproduceerd uit veganistische bron (korstmos).Vitamine D zorgt mede voor een goede weerstand en is goed voor de opname van calcium (bot)

 

4. Vitamine D3 Vloeibaar 25 mcg (1000 IE vitamine d druppels)

vitamine-d3-vloeibaar-25-mcg-1000-ie-vitamine-d-druppels_800Deze vitamine D in druppelvorm is zeer geschikt om de dosering naar eigen behoefte aan te passen en voor mensen met slikproblemen.Een flesje van 25 ml levert circa 450 druppels en devitamine D is opgelost in olijfolie.

5. Advanced Vitamin D-3 Immune Complex (vitamine D, vlierbes, zink, Ester-C)

advanced-vitamin-d-3-immune-complex-vitamine-d-vlierbes-zink-ester-c_800Solgar’s Advanced Vitamin D-3 Immune Complex ondersteunt het immuunsysteem (vitamine C, D-3, koper, selenium, zink, vlierbessen) en bevat een combinatie van vitaminen, mineralen en vlierbessen concentraat met anti-oxidatieve (celbeschermende) eigenschappen (vitamine C, selenium, koper en zink).

Boost voor het immuunsysteem

De formule mag het hele jaar door gebruikt worden maar is vooral erg nuttig tijdens de koude, donkere maanden en voor een boost van je weerstand en immuunsysteem.Levert o.a. 25 mcg vitamine D-3 (1000 IE), 200 mg vitamine C (als Ester-C), 7,5 mg zink, 62,5 mcg selenium en 750 mcg koper.Deze formule kan naast elke gewenste multivitamine worden gebruikt.

Vitamine D voor Kinderen

Vitamine D druppels speciaal gedoseerd voor kinderen.Handig om ongemerkt te geven in bv. eten of drinken zodat uw kind toch voldoende binnenkrijgt zonder gedoe van slikken etc.

ViridiKid™ (Vegan) Vitamin D3 400 IU (10µg)

vitamine-d-voor-kinderen_viridikid-vegan-vitamin-d3-400-iu-10g_800

Vitamine D Kauwtabletten

Als u moeite heeft met slikken of u vindt capsules innemen vervelend, dan kunt u kiezen voor handige kauwtabletten.solgar_vitamin-d-3-25-g1000-iu-vitamine-d-kauwtablet_800Solgar Vitamin D-3 25 µg/1000 IU Chewable Tablets bevat de meest effectieve vorm van vitamine D.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten.Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen).Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

 

Wat is Vitamine D?

Vitamine D behoort tot de essentiële vitamines die je nodig hebt om je lichaam goed te laten functioneren.Officieel is het eigenlijk geen vitamine maar een verzameling van vet oplosbare hormonen die je lichaam zelf kan aanmaken.Dit gebeurt door een proces in het lichaam waar zonlicht voor nodig is, UV licht om precies te zijn.De twee belangrijkste vormen van vitamine D zijn vitamine D2 en vitamine D3.Vitamine D2 is de plantaardige vorm van vitamine D. Vitamine D3, of cholecalciferol, is de dierlijke vorm.Vitamine D3 is de actieve vorm die vanuit UV licht door onze huid wordt gesynthetiseerd.Ook wanneer je kiest voor vitamine D suppletie, kies dan voor de actieve vorm vitamine D3 omdat die goed opneembaar is in je lichaam.Vitamine D2 is 66% minder efficiënt in het verhogen van de vitamine D waardes in het lichaam. Vitamine D staat bekend als de “zonneschijn” -vitamine.Het is een essentiële in vet oplosbare voedingsstof.Het helpt de botten gezond en sterk te houden, bevordert de celgroei en bevordert de immuunfunctie.Je lichaam neemt vitamine D voornamelijk op door blootstelling aan de zon, hoewel voedingssupplementen en bepaalde voedingsmiddelen ook bronnen van de voedingsstof kunnen zijn.Vitamine D-tekort treedt op wanneer uw lichaam de aanbevolen niveaus niet opneemt.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen ervoor zorgen dat uw botten misvormd, broos of dun worden.Het kan ook leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder:

 • bot verzachting ( osteomalacie )
 • lage botdichtheid ( osteopenie )
 • artrose
 • hartziekte
 • kanker
 • rachitis bij kinderen

Vitamine D en depressie

Studies hebben een verband aangetoond tussen vitamine D-tekort en depressie.Onderzoekers achter een meta-analyse uit 2013 merkten op dat studiedeelnemers met depressie ook lage vitamine D-spiegels hadden.Uit dezelfde analyse bleek dat mensen met een lage vitamine D statistisch gezien een veel groter risico op depressie liepen.De onderzoekers zijn van mening dat, omdat vitamine D belangrijk is voor een gezonde hersenfunctie, onvoldoende voedingsstoffen een rol kunnen spelen bij depressie en andere psychische aandoeningen.Een eerdere 2005studieVertrouwde bron geïdentificeerde vitamine D-receptoren in dezelfde de len van de hersenen die geassocieerd zijn met depressie.

Risicofactoren voor vitamine D-tekort

Beperkte blootstelling aan de zon, levensstijl en leeftijd kunnen bijdragen aan lage vitamine D-spiegels. Blijf lezen om meer te weten te komen over de risicofactoren voor vitamine D-tekort.

Beperkte blootstelling aan de zon

Blootstelling aan zonlicht is voor de meeste mensen de belangrijkste bron van vitamine D.Als u uit de zon blijft of te veel sunblock gebruikt, beperkt u uw blootstelling.Dat kan leiden tot vitamine D-tekort.De hoeveelheid blootstelling aan de zon die u nodig heeft, is afhankelijk van uw klimaat, het tijdstip van de dag en de tijd van het jaar.Mensen met een lichtere huid hebben de neiging vitamine D sneller op te nemen.U heeft mogelijk tussen de 15 minuten en 3 uur blootstelling aan de zon per dag nodig om voldoende vitamine D binnen te krijgen door alleen blootstelling aan de zon.De hoeveelheid blootstelling aan de zon hangt grotendeels af van de tijd van het jaar en uw huidskleur. 

Eetpatroon

Weinig voedingsmiddelen zijn van nature rijk aan vitamine D.Eet meer van deze natuurlijke bronnen van vitamine D om uw inname te verhogen:

 • Zalm
 • Makreel
 • Andere vette vis
 • Visleveroliën
 • Dierlijke vetten
 • Met vitamine D verrijkte voedingsproducten, zoals sinaasappelsap en ontbijtgranen

Als u een veganistisch of vegetarisch dieet volgt, bestaat de kans dat u niet genoeg vitamine D binnenkrijgt.

Als u een donkere huidskleur heeft

Mensen met een donkere huid hebben grotere hoeveelheden melanine, een natuurlijk pigment dat de huid zijn kleur geeft.Melanine vermindert de productie van vitamine D in de huid.Een onderzoek uit 2006 wees uit dat vitamine D-tekort in de Verenigde Staten vaker voorkomt bij Afro-Amerikanen dan bij andere Amerikaanse populaties.Volgens The Cooper Institute heeft ongeveer 40 procent van de Afro-Amerikaanse volwassenen een vitamine D-tekort.Het is onduidelijk of lagere vitamine D-spiegels bij mensen met een donkere huid ernstige gevolgen voor de gezondheid hebben.Als u zich zorgen maakt over uw vitamine D-productie door blootstelling aan de zon, overleg dan met uw arts over wat u kunt doen.Het is ook belangrijk om meer voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet toe te voegen.

Zwaarlijvigheid

Er is een verband tussen vitamine D-tekort en mensen met een body mass index (BMI) van 30 of hoger.Mensen met obesitas hebben mogelijk meer vitamine D nodig dan mensen met een gemiddeld gewicht om de aanbevolen voedingswaarde te bereiken.Als uw BMI 30 of hoger is, werk dan samen met uw arts om een ​​beheersbaar plan voor gewichtsverlies op te stellen, evenals een dieet dat u kan helpen uw vitamine D-inname te verhogen.

Leeftijd

Leeftijd kan bijdragen aan vitamine D-tekort.Naarmate u ouder wordt, wordt uw huid minder efficiënt in het aanmaken van vitamine D.Oudere volwassenen hebben ook de neiging de tijd in de zon te beperken en kunnen diëten eten met onvoldoende hoeveelheden vitamine D.

Symptomen van vitamine D-tekort

Als u een vitamine D-tekort heeft, kunt u last krijgen van:

 • pijnlijke botten
 • vermoeidheid of sufheid
 • zwakte en pijn van de spieren en gewrichten
 • U kunt ook symptomen van depressie ervaren, waaronder:
 • overweldigende gevoelens van verdriet, hopeloosheid en hulpeloosheid
 • slapeloosheid of overmatige slaperigheid, bekend als hypersomnie
 • verlies van interesse in activiteiten die u ooit leuk vond
 • lethargie
 • overmatig gewichtsverlies of gewichtstoename
 • verlies van eetlust
 • problemen met concentreren
 • vergeetachtigheid
 • verlies van seksuele interesse
 • hoofdpijn of rugklachten
 • ongerustheid
 • gedachten aan overlijden of zelfmoord

Als u een van deze symptomen van depressie ervaart, is het belangrijk dat u onmiddellijk een afspraak maakt met uw arts.

Diagnose van vitamine D-tekort

Om een ​​vitamine D-tekort te diagnosticeren, zal uw arts een test bestellen om de hoeveelheid vitamine D in uw bloed te meten.Om een ​​diagnose van depressie te stellen, zal uw arts u vragen stellen over uw symptomen.Mogelijk wordt u ook gevraagd om een ​​zelfbeoordeling te maken.Depressie kan niet worden vastgesteld met een bloedtest.Uw arts zal u ook vragen stellen en een lichamelijk onderzoek uitvoeren om te bepalen of u een depressie heeft.En er kunnen andere examens en laboratoriumtests zijn om andere mogelijke onderliggende problemen uit te sluiten, en om te bepalen of uw symptomen van depressie mogelijk verband houden met een vitamine D-tekort. 

Vitamine D-tekort behandelen

U kunt vitamine D-tekort en de symptomen ervan behandelen door uw inname van deze essentiële voedingsstof te verhogen.Manieren waarop u meer vitamine D kunt consumeren, zijn onder meer:

 • vitamine D-supplementen nemen
 • het verhogen van uw blootstelling aan de zon
 • voedsel eten dat vitamine D bevat of verrijkt is met vitamine D

Om depressie te behandelen, zijn psychotherapie en antidepressiva veel voorkomende behandelingen.Ze kunnen afzonderlijk of in combinatie met dieetveranderingen worden opgenomen, afhankelijk van uw symptomen en behandeldoelen.Als uw depressie verband houdt met een vitamine D-tekort, kan het verhogen van uw vitamine D helpen om uw symptomen te verlichten.Praat met uw arts over uw behandelingsopties en wat voor u het beste zou werken.Mensen met een depressie kunnen ook stappen ondernemen om de symptomen van depressie te verlichten. Enkele van uw opties kunnen zijn:

Regelmatig sporten

Routinematige lichaamsbeweging kan de symptomen van depressie helpen verminderen door ‘feel-good’-chemicaliën zoals endorfine in de hersenen vrij te geven.Oefening kan ook de chemicaliën van het immuunsysteem verminderen die depressie kunnen verergeren.Begin met drie keer per week 30 minuten cardio en voeg zo nodig dagen en minuten toe.

Een regelmatig slaapschema aanhouden

Slapeloosheid, hypersomnie en andere slaapproblemen zijn in verband gebracht met depressie.Maak een regelmatig slaapschema om met deze symptomen om te gaan.Dat kan betekenen dat je een slaap- en wekker moet instellen.U kunt ook een dagboek bijhouden om bij te houden hoe lang u hebt geslapen en de kwaliteit van uw slaap.Dit zal u helpen uw voortgang bij te houden.

Contact opnemen met dierbaren

Uw vrienden en familie kunnen u steun en kracht geven bij het omgaan met uw symptomen.Het is belangrijk dat u uw dierbaren laat weten hoe ze kunnen helpen en wanneer hun acties niet bijdragen aan uw behandelplan.Vitamine D is essentieel voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder depressie.Enkele manieren om depressie te behandelen die verband houdt met onvoldoende vitamine D-spiegels zijn:

 • meer zon krijgen
 • het toevoegen van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet
 • een gezond gewicht behouden
 • voedingssupplementen nemen

Praat met uw arts over uw beste behandelingsopties.Bekijk Vitamine D Supplementen >

30 gedachten over “MIJN VITAMINE D-TEKORT DIAGNOSE + HERSTEL VERHAAL!”

 1. Ik kreeg een vitamine IV-infuus mijn 2/3 week van herstel, het leek te helpen dat ook te proberen. Ik slik nog steeds mijn vitamines dagelijks.

 2. Ik heb dit jaar in Zuid doorgebracht, elke dag hete zon op mijn huid. Ik heb mijn D en B12 laten testen, omdat ik probeerde de oorzaak van mijn depressie te vinden. Mijn D is zo laag. Ik had het na al die zon niet geraden …

 3. Hebt u last van haarproblemen als gevolg van het tekort? Ik ben momenteel 19 en ik neem nu al een maand 50.000 IU elke week, maar ik voel geen verschil. Ik heb ook angst en depressie.

 4. Ik heb net de diagnose gekregen en ik heb dezelfde pijn in mijn rug gehad, maar ik had pijn in mijn kuit waarvan ik dacht dat het groeipijnen en krampen waren, maar dat is het duidelijk niet !! Zo blij dat ik dit heb gevonden !!! Dank u! Moet 10 weken lang één keer per week een pil slikken en een botscan ondergaan! Tot voor kort had ik geen idee x

 5. Bij een dagje in de zon hoeft u geen supplementen aan te vullen, uw lichaam maakt genoeg aan. Supplement dagen die u niet doet. Pas op, wens u een goede gezondheid in de toekomst.

 6. Ik kreeg de diagnose vitamine D-tekort. Mijn niveaus zijn extreem laag. Ik kreeg 50.000 IU voorgeschreven om één keer per week in te nemen. Alle symptomen die u noemde, ik heb ze. De pijn is soms ondraaglijk en ik ben extreem depressief geweest. In de hoop dat de supplementen werken en in de zomer meer zon krijgen.

 7. Mijn vitamine d was 13 en ik slikte de afgelopen zomer 50 duizend eenheden. Ik was een tijdje goed en moest toen ook ijzerinfusies krijgen omdat mijn ijzer ook laag was! Ik moest ook kaliumpillen slikken omdat mijn kalium ook laag werd! Ik neem momenteel weer vitamine D toen mijn symptomen terugkwamen.Ik spreek dagelijks een kleine dosis over de toonbank om mijn niveaus op peil te houden, hopelijk voel ik me snel beter! Ik had veel symptomen zoals jij, maar in tegenstelling tot jij had ik een laag ijzergehalte en tegelijkertijd was mijn vermoeidheid zo erg dat ik amper functioneerde!

 8. broer, vertel me er iets over, mijn vitamine D-spiegel is 10,1 Ik heb het gecontroleerd op 10 februari 2021. het is 3 weken geleden dat ik in deze 3 weken 200.000 IU-injectie heb genomen, maar er is helemaal geen verbetering!. nemen om te herstellen ??

 9. Mam, vertel me er iets over, mijn vitamine D-spiegel is 10,1 Ik heb het gecontroleerd op 10 februari 2021. het is 3 weken geleden dat ik in deze 3 weken 200.000 IU-injectie heb genomen, maar er is helemaal geen verbetering!. nemen om te herstellen ?? Ik ben depressief van de afgelopen 9 maanden maar onlangs getest. hoeveel tijd het kost om te herstellen en mijn vermoeidheidspijn komt goed, humeur komt goed ??? Mensen zeiden dat vitamine d ook vitamine b12 is, beide zijn gekoppeld en ze kunnen laag zijn ??

 10. Ik heb zojuist de diagnose gekregen. Ik slikte antidepressiva en werd gewoon super depressief en kwam er toen van af. Ik voelde me moe, spier- en gewrichtspijn, maagproblemen, dunner wordend haar, spierzwakte, stemmingsproblemen, veel huilen, hersenmist en ontdekte dat onze niveaus erg laag zijn, mijn niveau was 23. Nu ben ik op 50.000 ui eenmaal per week 12 weken op dezelfde dag

 11. Ik kreeg ongeveer vier maanden geleden de diagnose vitamine D-tekort en ik ben ervan hersteld en mijn vitamine D-spiegel is gestegen van 10 naar 50, wat boven normaal is, maar nu voel ik me veel beter, behalve mijn haar.Ik weet niet of het gaat neem meer tijd om mijn haar terug te laten groeien, maar ik word bang dat mijn haar nog steeds hetzelfde zal zijn

 12. Nou, ik heb vitamine D-tekort, ik ben op invita 50.000ui d3, mijn vader had het waardoor hij MS kreeg enz. Ik kan het niet 4 uur volhouden 12 uur is veel erger en ik krijg gewrichten, scherpe zenuwpijn, krampen , ik krijg het over mijn hele lichaam. Had het sinds ik 17 was. Ik wil ook een neurologische test en voel nog steeds een lichte scherpe pijn in mijn lichaam.

 13. Zus Ik vergiste me Ik deed mijn bloedonderzoek op 10 januari mijn d3-niveau was 10,5 ngml. Vervolgens schreef Dr. mij 60k ie voor gedurende 4 weken. Ik nam 3 tabletten van 60kiu en opnieuw deed ik bloedonderzoek op 30 januari, mijn niveau was 86,00 ng / ml. Daarna stop ik met medicatie omdat ik dacht dat het op toxiciteitsniveau zou komen, dus ik werd bang en ik stop met medicatie voor 15 dagen, daarna controleerde ik opnieuw dat mijn d3-niveau 76,00 ng / ml was. Ik kreeg veel verwarring wat moet ik doen .. stop ik met medicatie of ga door. Want toen ik tegen de dokter over mijn symptomen sprak, zeiden ze gewoon dat je (angst) had, ze begrijpen mijn symptomen niet. Ik heb al bijna 23 doktoren ontmoet. Help me alstublieft om met de juiste begeleiding te beginnen. Ik kom uit India en heb hulp nodig zus.

 14. heyyyyyy geweldige video, ik heb er veel mee te maken, ik werd rond september 2019 gediagnosticeerd, ik heb zeker betrekking op het deel over pijnlijke vingers (vooral gezien het feit dat ik mijn telefoon en computer veel gebruik) en gewoon problemen heb met lopen. ik vroeg me af wanneer je de diagnose kreeg en of je helemaal terug bent ik zou niet zeggen dat ik 100% persoonlijk ben, dus hoewel ik een stuk beter ben geworden, heb ik nog steeds een paar dagen De pijn is meer merkbaar voor mij. nogmaals bedankt voor de video, het gaf me veel hoop, ik had net een van die dagen LOL waar ik iets nodig had om me eraan te herinneren gewoon geduldig te zijn

 15. Meisje … ik weet wat je hebt meegemaakt. Ik dacht dat ik 12 maanden doodging. Mijn handen waren zo pijnlijk dat mijn gezichtsvermogen veranderde in een punt waar ik niet zonder zonnebril kon zijn. Ik was misselijk en had geen interesse in eten. Mijn been werd gevoelloos en ik sleepte het bijna. Geen enkele dokter kon ontdekken wat er met me aan de hand was. Ik ben blij dat ik je video heb gezien .. na .. ging ik mijn vitamine D controleren en ontdekte dat ik een ernstig tekort had. Nu ben ik aan het aanvullen en ben ik weer normaal. Ik hoop dat het goed met je gaat❤️

 16. Wauw! Tendinitis. Ik dacht dat ik dat had met mijn zwangerschap. Polsen, we hebben soms zoveel pijn. Nu 4 jaar later. Mijn handen zijn sommige ochtenden zo stijf dat het een uur duurt voordat ze zijn opgewarmd en aan het werk zijn. Toen ik zei dat je handen pijn hadden. Ik heb ook pijn aan de voeten gekregen. Geen normale pijn. Vuur brandt in mijn voeten. En soms steken ze erin. Ik heb ook aan RA gedacht. (Ik heb dat niet laten controleren, maar het is bevestigd dat mijn D 18 is.

 17. Vitamine D metaboliseert calcium. Zonder K2 zet dit calcium zich af in de gewrichten, slagaders, etc. waardoor pijn en hartproblemen ontstaan. Vit. D verbruikt ook veel magnesium. Alle drie moeten worden ingenomen. Er is geen toxisch niveau voor Vit D, het is de uitputting van magnesium die problemen veroorzaakt. Ik neem 30-40K vit. D dagelijks met 300 K2, magnesium met langzame afgifte 2x per dag vanaf Life Extension.

 18. Hallo .. Ik voel me sinds 2 jaar duizelig en mijn hersenen werken niet meer … Elke dokter kon de werkelijke reden daarachter niet achterhalen … daarom. Ik heb onlangs mijn vitamine D gecontroleerd en het is 20 ng / ml … Wat zou het probleem kunnen zijn ???

Reacties zijn gesloten.