Nieuwe studie – Vitamine D hoge dosis en COVID-19

Nieuwe studie – Vitamine D hoge dosis en COVID – Meer lezingen op drbeen.com Wil je mijn educatieve werk ondersteunen? Doneer hier: 2% van de patiënten die een hoge dosis calcifediol gebruikten, werd opgenomen op de IC. 40% van de patiënten die geen calcifediol gebruikten, werden opgenomen op de IC. Effect van calcifidiol (15(OH) D) over ernst en ziekteprogressie van COVID – Effect van vitamine D-receptoractivering Vitamine D-tekort bij de Amerikaanse bevolking Obesitas en vitamine D-tekort. Een onderzoek naar hun relatie Wat is cholecalciferol? Wat is calcifediol? Actieve vitamine D-syntheseroute Moet u altijd calcium en vitamine K2 samen met vitamine D innemen? Cathelicidins n

Top 7 Vitamine D-supplementen

vitamine d supplementen de zonvitamine

Vitamine D Supplementen Kopen?

Vitamine D is essentiële voor uw geestelijke en geestelijke en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Te lage vitamine D-spiegels kunnen leiden tot een aantal gezondheidsproblemen. De volgende supplementen zijn van de beste kwaliteit, betrouwbaar en makkelijk in te nemen.

1. Vitamine D in extra hoge dosis

Extra hoog gedoseerde vitamine D

66 microgram oftewel 2020 IE (Internationale Eenheden, ook wel Internationale Eenheden) per capsule. Zeer geschikt voor wie niet eerder een vitamine D supplement heeft gebruikt, en bij wie een tekort is vastgesteld. Deze supplementen kunnen prima naast een multivitamine gebruikt worden, ook als die bijvoorbeeld al van microgram vitamine D bevat.

Super D3 Extra Sterk 63 mcg vitamine D Super D3 Extra Sterk van Vitaminstore

bevat maar liefst 66 mcg vitamine D3 per softgel. De vitamine D3 in dit product bestaat uit Quali®-D vitamine D3. Dit wordt geproduceerd door een van 's werelds grootste producenten van vitamine D3. Deze staat garant voor de stabiliteit en kwaliteit van de vitamine D3.

 

2. Vitamin D-3 4000 IU /100 µg (vitamine D uit wolvet)

Solgar is een bekende producent van de hoogste kwaliteit supplementen.Solgar Vitamin D-3 4000 IU/100 µg bevat de meest effectieve vorm van vitamine D.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten.Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen).Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

 

3. Viridian Vitamin D3 (Vegan) 2000 IU (50 µg)

viridian_vitamin-d3-vegan-2000-iu-50-g_800Deze hooggedoseerde vitamine D3 van Viridian is geproduceerd uit veganistische bron (korstmos).Vitamine D zorgt mede voor een goede weerstand en is goed voor de opname van calcium (bot)

 

4. Vitamine D3 Vloeibaar 25 mcg (1000 IE vitamine d druppels)

vitamine-d3-vloeibaar-25-mcg-1000-ie-vitamine-d-druppels_800Deze vitamine D in druppelvorm is zeer geschikt om de dosering naar eigen behoefte aan te passen en voor mensen met slikproblemen.Een flesje van 25 ml levert circa 450 druppels en devitamine D is opgelost in olijfolie.

5. Advanced Vitamin D-3 Immune Complex (vitamine D, vlierbes, zink, Ester-C)

advanced-vitamin-d-3-immune-complex-vitamine-d-vlierbes-zink-ester-c_800Solgar’s Advanced Vitamin D-3 Immune Complex ondersteunt het immuunsysteem (vitamine C, D-3, koper, selenium, zink, vlierbessen) en bevat een combinatie van vitaminen, mineralen en vlierbessen concentraat met anti-oxidatieve (celbeschermende) eigenschappen (vitamine C, selenium, koper en zink).

Boost voor het immuunsysteem

De formule mag het hele jaar door gebruikt worden maar is vooral erg nuttig tijdens de koude, donkere maanden en voor een boost van je weerstand en immuunsysteem.Levert o.a. 25 mcg vitamine D-3 (1000 IE), 200 mg vitamine C (als Ester-C), 7,5 mg zink, 62,5 mcg selenium en 750 mcg koper.Deze formule kan naast elke gewenste multivitamine worden gebruikt.

Vitamine D voor Kinderen

Vitamine D druppels speciaal gedoseerd voor kinderen.Handig om ongemerkt te geven in bv. eten of drinken zodat uw kind toch voldoende binnenkrijgt zonder gedoe van slikken etc.

ViridiKid™ (Vegan) Vitamin D3 400 IU (10µg)

vitamine-d-voor-kinderen_viridikid-vegan-vitamin-d3-400-iu-10g_800

Vitamine D Kauwtabletten

Als u moeite heeft met slikken of u vindt capsules innemen vervelend, dan kunt u kiezen voor handige kauwtabletten.solgar_vitamin-d-3-25-g1000-iu-vitamine-d-kauwtablet_800Solgar Vitamin D-3 25 µg/1000 IU Chewable Tablets bevat de meest effectieve vorm van vitamine D.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten.Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen).Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

 

Wat is Vitamine D?

Vitamine D behoort tot de essentiële vitamines die je nodig hebt om je lichaam goed te laten functioneren.Officieel is het eigenlijk geen vitamine maar een verzameling van vet oplosbare hormonen die je lichaam zelf kan aanmaken.Dit gebeurt door een proces in het lichaam waar zonlicht voor nodig is, UV licht om precies te zijn.De twee belangrijkste vormen van vitamine D zijn vitamine D2 en vitamine D3.Vitamine D2 is de plantaardige vorm van vitamine D. Vitamine D3, of cholecalciferol, is de dierlijke vorm.Vitamine D3 is de actieve vorm die vanuit UV licht door onze huid wordt gesynthetiseerd.Ook wanneer je kiest voor vitamine D suppletie, kies dan voor de actieve vorm vitamine D3 omdat die goed opneembaar is in je lichaam.Vitamine D2 is 66% minder efficiënt in het verhogen van de vitamine D waardes in het lichaam. Vitamine D staat bekend als de “zonneschijn” -vitamine.Het is een essentiële in vet oplosbare voedingsstof.Het helpt de botten gezond en sterk te houden, bevordert de celgroei en bevordert de immuunfunctie.Je lichaam neemt vitamine D voornamelijk op door blootstelling aan de zon, hoewel voedingssupplementen en bepaalde voedingsmiddelen ook bronnen van de voedingsstof kunnen zijn.Vitamine D-tekort treedt op wanneer uw lichaam de aanbevolen niveaus niet opneemt.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen ervoor zorgen dat uw botten misvormd, broos of dun worden.Het kan ook leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder:

 • bot verzachting ( osteomalacie )
 • lage botdichtheid ( osteopenie )
 • artrose
 • hartziekte
 • kanker
 • rachitis bij kinderen

Vitamine D en depressie

Studies hebben een verband aangetoond tussen vitamine D-tekort en depressie.Onderzoekers achter een meta-analyse uit 2013 merkten op dat studiedeelnemers met depressie ook lage vitamine D-spiegels hadden.Uit dezelfde analyse bleek dat mensen met een lage vitamine D statistisch gezien een veel groter risico op depressie liepen.De onderzoekers zijn van mening dat, omdat vitamine D belangrijk is voor een gezonde hersenfunctie, onvoldoende voedingsstoffen een rol kunnen spelen bij depressie en andere psychische aandoeningen.Een eerdere 2005studieVertrouwde bron geïdentificeerde vitamine D-receptoren in dezelfde delen van de hersenen die geassocieerd zijn met de pressie.

Risicofactoren voor vitamine D-tekort

Beperkte blootstelling aan de zon, levensstijl en leeftijd kunnen bijdragen aan lage vitamine D-spiegels. Blijf lezen om meer te weten te komen over de risicofactoren voor vitamine D-tekort.

Beperkte blootstelling aan de zon

Blootstelling aan zonlicht is voor de meeste mensen de belangrijkste bron van vitamine D.Als u uit de zon blijft of te veel sunblock gebruikt, beperkt u uw blootstelling.Dat kan leiden tot vitamine D-tekort.De hoeveelheid blootstelling aan de zon die u nodig heeft, is afhankelijk van uw klimaat, het tijdstip van de dag en de tijd van het jaar.Mensen met een lichtere huid hebben de neiging vitamine D sneller op te nemen.U heeft mogelijk tussen de 15 minuten en 3 uur blootstelling aan de zon per dag nodig om voldoende vitamine D binnen te krijgen door alleen blootstelling aan de zon.De hoeveelheid blootstelling aan de zon hangt grotendeels af van de tijd van het jaar en uw huidskleur. 

Eetpatroon

Weinig voedingsmiddelen zijn van nature rijk aan vitamine D.Eet meer van deze natuurlijke bronnen van vitamine D om uw inname te verhogen:

 • Zalm
 • Makreel
 • Andere vette vis
 • Visleveroliën
 • Dierlijke vetten
 • Met vitamine D verrijkte voedingsproducten, zoals sinaasappelsap en ontbijtgranen

Als u een veganistisch of vegetarisch dieet volgt, bestaat de kans dat u niet genoeg vitamine D binnenkrijgt.

Als u een donkere huidskleur heeft

Mensen met een donkere huid hebben grotere hoeveelheden melanine, een natuurlijk pigment dat de huid zijn kleur geeft.Melanine vermindert de productie van vitamine D in de huid.Een onderzoek uit 2006 wees uit dat vitamine D-tekort in de Verenigde Staten vaker voorkomt bij Afro-Amerikanen dan bij andere Amerikaanse populaties.Volgens The Cooper Institute heeft ongeveer 40 procent van de Afro-Amerikaanse volwassenen een vitamine D-tekort.Het is onduidelijk of lagere vitamine D-spiegels bij mensen met een donkere huid ernstige gevolgen voor de gezondheid hebben.Als u zich zorgen maakt over uw vitamine D-productie door blootstelling aan de zon, overleg dan met uw arts over wat u kunt doen.Het is ook belangrijk om meer voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet toe te voegen.

Zwaarlijvigheid

Er is een verband tussen vitamine D-tekort en mensen met een body mass index (BMI) van 30 of hoger.Mensen met obesitas hebben mogelijk meer vitamine D nodig dan mensen met een gemiddeld gewicht om de aanbevolen voedingswaarde te bereiken.Als uw BMI 30 of hoger is, werk dan samen met uw arts om een ​​beheersbaar plan voor gewichtsverlies op te stellen, evenals een dieet dat u kan helpen uw vitamine D-inname te verhogen.

Leeftijd

Leeftijd kan bijdragen aan vitamine D-tekort.Naarmate u ouder wordt, wordt uw huid minder efficiënt in het aanmaken van vitamine D.Oudere volwassenen hebben ook de neiging de tijd in de zon te beperken en kunnen diëten eten met onvoldoende hoeveelheden vitamine D.

Symptomen van vitamine D-tekort

Als u een vitamine D-tekort heeft, kunt u last krijgen van:

 • pijnlijke botten
 • vermoeidheid of sufheid
 • zwakte en pijn van de spieren en gewrichten
 • U kunt ook symptomen van depressie ervaren, waaronder:
 • overweldigende gevoelens van verdriet, hopeloosheid en hulpeloosheid
 • slapeloosheid of overmatige slaperigheid, bekend als hypersomnie
 • verlies van interesse in activiteiten die u ooit leuk vond
 • lethargie
 • overmatig gewichtsverlies of gewichtstoename
 • verlies van eetlust
 • problemen met concentreren
 • vergeetachtigheid
 • verlies van seksuele interesse
 • hoofdpijn of rugklachten
 • ongerustheid
 • gedachten aan overlijden of zelfmoord

Als u een van deze symptomen van depressie ervaart, is het belangrijk dat u onmiddellijk een afspraak maakt met uw arts.

Diagnose van vitamine D-tekort

Om een ​​vitamine D-tekort te diagnosticeren, zal uw arts een test bestellen om de hoeveelheid vitamine D in uw bloed te meten.Om een ​​diagnose van depressie te stellen, zal uw arts u vragen stellen over uw symptomen.Mogelijk wordt u ook gevraagd om een ​​zelfbeoordeling te maken.Depressie kan niet worden vastgesteld met een bloedtest.Uw arts zal u ook vragen stellen en een lichamelijk onderzoek uitvoeren om te bepalen of u een depressie heeft.En er kunnen andere examens en laboratoriumtests zijn om andere mogelijke onderliggende problemen uit te sluiten, en om te bepalen of uw symptomen van depressie mogelijk verband houden met een vitamine D-tekort. 

Vitamine D-tekort behandelen

U kunt vitamine D-tekort en de symptomen ervan behandelen door uw inname van deze essentiële voedingsstof te verhogen.Manieren waarop u meer vitamine D kunt consumeren, zijn onder meer:

 • vitamine D-supplementen nemen
 • het verhogen van uw blootstelling aan de zon
 • voedsel eten dat vitamine D bevat of verrijkt is met vitamine D

Om depressie te behandelen, zijn psychotherapie en antidepressiva veel voorkomende behandelingen.Ze kunnen afzonderlijk of in combinatie met dieetveranderingen worden opgenomen, afhankelijk van uw symptomen en behandeldoelen.Als uw depressie verband houdt met een vitamine D-tekort, kan het verhogen van uw vitamine D helpen om uw symptomen te verlichten.Praat met uw arts over uw behandelingsopties en wat voor u het beste zou werken.Mensen met een depressie kunnen ook stappen ondernemen om de symptomen van depressie te verlichten. Enkele van uw opties kunnen zijn:

Regelmatig sporten

Routinematige lichaamsbeweging kan de symptomen van depressie helpen verminderen door ‘feel-good’-chemicaliën zoals endorfine in de hersenen vrij te geven.Oefening kan ook de chemicaliën van het immuunsysteem verminderen die depressie kunnen verergeren.Begin met drie keer per week 30 minuten cardio en voeg zo nodig dagen en minuten toe.

Een regelmatig slaapschema aanhouden

Slapeloosheid, hypersomnie en andere slaapproblemen zijn in verband gebracht met depressie.Maak een regelmatig slaapschema om met deze symptomen om te gaan.Dat kan betekenen dat je een slaap- en wekker moet instellen.U kunt ook een dagboek bijhouden om bij te houden hoe lang u hebt geslapen en de kwaliteit van uw slaap.Dit zal u helpen uw voortgang bij te houden.

Contact opnemen met dierbaren

Uw vrienden en familie kunnen u steun en kracht geven bij het omgaan met uw symptomen.Het is belangrijk dat u uw dierbaren laat weten hoe ze kunnen helpen en wanneer hun acties niet bijdragen aan uw behandelplan.Vitamine D is essentieel voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder depressie.Enkele manieren om depressie te behandelen die verband houdt met onvoldoende vitamine D-spiegels zijn:

 • meer zon krijgen
 • het toevoegen van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet
 • een gezond gewicht behouden
 • voedingssupplementen nemen

Praat met uw arts over uw beste behandelingsopties.Bekijk Vitamine D Supplementen >

30 gedachten over “Nieuwe studie – Vitamine D hoge dosis en COVID-19”

 1. 200 DUIZEND boeken op deze planeet hebben overtuigend bewijs over de vitamine D, een HORMONE geen vitamine, COVID19 of SARS COV2 behoort tot de CORONA-familie, er is GEEN remedie voor CORONA's behalve de kater van het bier, we leven met CORONA's sinds Adam en Eve, lockdown is pure BS

 2. Sommige WebMD-informatie (onder andere) heeft me gerustgesteld over covid-19. Hoewel MIJN HART UITGAAT naar degenen die zijn gestorven en lijden aan covid-19 en hun families, verzekert het me dat de dreiging niet zo ernstig is als we elke dag op televisie en in de krant zien. “Coronavirus Recovery Rates Wetenschappers en onderzoekers zijn constant bezig. het volgen van infecties en herstelacties. Maar ze hebben alleen gegevens over bevestigde gevallen, dus ze kunnen geen mensen tellen die geen COVID-19-tests ondergaan. Deskundigen hebben ook geen informatie over de uitkomst van elke infectie. Vroege schattingen voorspellen dat het totale terugvorderingspercentage van COVID-19 tussen 97% en 99,75% ligt. “BRON: https: //www.webmd.com/lung/covid-recovery-overview (16-10-20) De cijfers van vandaag … US213, 000 doden 8 MILJOEN gevallen De wiskunde leert ons dat 97,3% (waarschijnlijk meer) het heeft overleefd. We leven elke dag met vergelijkbare risico's. Een voorbeeld ….. Auto-ongelukken 33.000 doden ÷ 6 miljoen ongevallen x 100 = 0,5% kans om te overlijden of 99,5% overlevingspercentage. https://www.driverknowledge.com/car-accident-statistics/

 3. De media zeggen dat er geen bewijs is van een manier om Covid-19 te voorkomen. Toch is er niet genoeg tijd voor bewijs. Het is het beste om te handelen op basis van correlaties en te leven, dan niets te doen en te sterven. Het is niet zo dat het ontvangen van vitamine D geen kwaad kan.

 4. Ik geniet van je kanaal en hou van DrCampbell !! Ik ben een medische professional en werk om de week met een live band. Ik vul al een paar jaar vit D aan. Ik ben een biraciale Amerikaan en had stadium 0 melanoom en vitamine D-deficiëntie (niet het beste van twee werelden: /) en onlangs ben ik begonnen met het nemen van vitK2 (mk7) met de D en heb ik af en toe Mg Threonate toegevoegd. Ik weet niet zeker wat me goed houdt, maar iets is …

 5. dr been maakt u een back-up naar veel vriendelijkere kanalen, bijv. Lbry / odysee, bitchute, brandnewtube enz. Bewaar en vermenigvuldig uw werk, het is zo waardevol en u wordt gewaardeerd, heel erg als een zorgzaam mens.

 6. Youtube zorgt er indirect voor dat covid-patiënten sterven door deze video's van de site te halen. Verbazingwekkend dat ze denken dat ze het beter weten dan dokters en experts.

 7. Beste Dr. been: Ik herinner me dat als US.gov en UK.gov uw video's zouden bekijken, ze onschatbare miljarden van $ £ zouden kunnen besparen. ze zouden het gewoon doen. U geeft geen politieke ambities aan, maar als u op de een of andere manier premier van India zou kunnen worden, denk ik dat u beter zou kunnen zijn voor India en de mensheid dan enig ander in hun tijd. Maar als je erop staat 'gewoon' een uitstekende dokter te zijn, blijf dan alsjeblieft levens redden zoals de mijne. Bedankt dat je gewoon het goede doet.

 8. Verse paddenstoelenmyceliumextracten – Agarikon (Fomitopsis officinalis), Reishi (Ganoderma lucidum sl), Chaga (Inonotus obliquus), Birch Polypore, Turkey Tails (Trametes versicolor)

 9. Het is niet juist om aan te nemen dat gelijke hoeveelheden cholecacliferol en calcifidiol dezelfde stijging van 25 (OH) D-bloedspiegels veroorzaken. Hier is bijvoorbeeld een studie die beweert dat “calcifediol 3,2 keer krachtiger was dan oraal cholecalciferol”. (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29713796/) Dus als we Spaanse doses calcifediol omzetten in IU's van D3, krijgen we zoiets als 60k en 30k (niet 20k en 10k)

 10. Onderzoek na onderzoek heeft aangetoond dat dit waar is. Toch hebben de CDC en Dr. Fauci, voor zover ik weet, nooit gesuggereerd dat mensen vitamine D3 innemen. 🤔

 11. Dr Mobeen … Een raadsel … Ze zeggen dat we eieren, melk, boter, room en kaas moeten vermijden, vanwege cholesterol … Maar 80% van de mensen mist Vit D omdat ze ja, eieren, melk, boter, room, kaas vermijden … LOL maar wie lacht nu we weten dat Vit D stopt met covid … Ik denk dat BG ons uitlacht?

 12. Voeg zonnebanken toe aan die lijst met manieren om voldoende vitamine D binnen te krijgen, aangezien ze UVB-stralen afgeven … https: //pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15585781/#: ~: text = Results% 3A% 20Onderwerpen% 20die% 20% 20a respectievelijk% 3B% 20P% 20% 3C0.001) heeft gebruikt.

 13. Er is een veel grotere studie nodig om een ​​losse relatie tussen Covid en vitamine D vast te stellen. Ik begon een meervoudige vitamine te nemen in de hoop dat dit mijn immuunsysteem zou versterken.

 14. Sinds het begin van het virus slik ik vitamine c, vitamn d, calcium, zink , krillolie – kreeg ook veel zon, frisse lucht, zand en zeewater. Ik draag het masker pas als ik in de buurt ben van veel mensen, aangezien het dragen van het masker zelf problemen kan veroorzaken. Er kunnen veel dingen aan uw masker kleven, zoals virussen, stof, ziekten en andere dingen die slecht zijn voor uw immuunsysteem. speel niet met je masker. Uw masker wordt snel vuil en moet dagelijks worden schoongemaakt of u moet uw masker elke 30 minuten tot een uur vervangen. zorg ervoor dat je vies wordt in een soort tuin – bloementuin – voedseltuin. De aardbodem is erg goed voor je immuunsysteem. Hoe sterker uw immuunsysteem, hoe beter u al het slechte kunt doden. Bovendien neem ik geen griepprikken of vaccins van welke aard dan ook. Ik ben al meer dan 40 jaar zonder vaccin en griepprik en ben niet ziek geweest. Ik hoor via de wijnstok dat ze mensen misschien een pokkenvaccin willen geven. doe je onderzoek naar het pokkenvaccin. Als u gezondheidsproblemen heeft, kan dit u doden. de Wereldgezondheidsorganisatie consolideerde de resterende voorraden variola-virus in twee laboratoria, het Russische staatscentrum voor onderzoek naar virologie en biotechnologie en een laboratorium in de Centers for Disease Control and Prevention in Atlanta. Er heeft een operatie plaatsgevonden genaamd Dark Winter. Ik wil niet zeggen dat dit zou kunnen gebeuren, maar het zou kunnen:

 15. Al 20 jaar slik ik 10.000 eenheden vitamine D drie en in het afgelopen jaar heb ik vitamine K2 380 mcg toegevoegd, die calcium uit je zachte weefsels over je hele lichaam in je botten verwijdert.Ik ben in ten minste 20 jaren Ik heb in 20 jaar geen griep gehad Ik heb geen pijn en pijn in mijn gewrichten Ik heb geen enkele vorm van ziektes Ik eet goed, dus geen junkfood eens in een blauwe maan Ik ben ziektevrij en ik ben 67 Ik blijf ons meenemen tot ik sterf. Het verlaagt de sterftecijfers. Het is geweldig voor botten. Ik raad iedereen aan om naar Dr. Berg dr. Holick Dr. Sorensen Dr. Campbell en zo veel anderen online om je de waarheid te vertellen, je hebt echt 6000 eenheden per dag nodig. Kun je je immuunsysteem een ​​zeer sterke kogel tegen ziekten geven. Let op: je moet onderzoek doen, leer jezelf zo de roofdieren komen niet achter je aan en je weet wie ze zijn

 16. Waarom heb je de problemen die vit D kan hebben doorlopen? Ik moest een paar keer terugspoelen om alles op te schrijven. 1) veroorzaakt veranderingen in calciumniveau, 2) veranderingen in magnesiumniveau, 3) verkalking van bloedvaten als u een hoge bloeddruk heeft, 4) probleem met hart- en vaatziekten en het nemen van calciumantagonisten, 5) hartprobleem / aritmie, het nemen van D kan worden een probleem. Dat zijn veel problemen voor een ‘onschadelijke’ vitamine. “Praat met je dokter” gaat ervan uit dat iedereen een huisarts heeft. De meesten, zoals ik, niet.

 17. Ik heb gelezen dat vitamine D een in vet oplosbare vitamine is en samen met 11 gram vet moet worden ingenomen, dat is de helft van een avocado, 1/4 kopje cashewnoten of 2 ons braunschweiger, om maar een paar keuzes te noemen. ingenomen met de andere in vet oplosbare vitamines, K, A en E.

Reacties zijn gesloten.