Tyler Perry dringt er bij zwarte mensen op aan hun vitamine D te verhogen tijdens de COVID-19-pandemie

Filmmaker Tyler Perry sprong op sociale media om het belang te delen van het nemen van een vitamine D-supplement als manier om onze gezondheid te beschermen tijdens de pandemie. De filmmagnaat plaatste dinsdag een korte Instagram-video met de voordelen van de in vet oplosbare vitamine die in heel weinig voedingsmiddelen wordt aangetroffen (zoals het vette vlees van zalm), en merkte op dat “het helpt bij de gezondheid van het immuunsysteem en de luchtwegen”. “Dit is geen remedie voor COVID – . Hoor me alsjeblieft duidelijk. Dit is geen remedie voor COVID – , ”benadrukte Perry. Dr. Utibe R. Essien, Core Investigator bij het Center for Health Equity Research and Promotion bij het Pittsburgh Healthcare System, sprak met Roland Martin over Perry's opmerkingen tijdens de woensdageditie van #RolandMartinUnfiltered. 👀 Bekijk de . 10. 2006 editie van #RolandMartinUnfiltered 🎩 Geef je garderobe wat branie met Roland S. Martin Pocket Squares. Bezoek vandaag nog om je shibori-pochet te bestellen. ✊🏿 Haal VANDAAG je The Year of Return-t-shirts 🛍 Shop bij Roland Martin en #RMU. Bezoek onze Amazon Affiliate-link voor geweldige deals en om #RolandMartinUnfiltered te ondersteunen – -Krijg een GRATIS proefversie van Amazon Prime op ons – 📘 Bekijk #RolandsBookClub en enkele van zijn favoriete technische uitrusting ✅ NU BESCHIKBAAR: #RolandMartinUnfiltered Merch – ✅ Abonneer je op de # RolandMartin YouTube-kanaal ✅ Word lid van de #RolandMartinUnfiltered #BringTheFunk-fanclub ter ondersteuning van op feiten gebaseerde onafhankelijke journalistiek ✅ Word lid van de mailinglijst van Roland Martin en #RolandMartinUnfiltered Het YouTube-kanaal van Roland S. Martin is een nieuwsverslaggevingssite die valt onder de copyright-disclaimer onder sectie 75 van de Auteurswet 750, wordt rekening gehouden met voor “redelijk gebruik” voor doeleinden zoals kritiek, commentaar, nieuwsverslaggeving, onderwijs, studiebeurzen en onderzoek. Eerlijk gebruik is een gebruik dat is toegestaan ​​door de wet op het auteursrecht en dat anders mogelijk inbreuk maakt. Non-profit, educatief of persoonlijk gebruik zet de balans in het voordeel van redelijk gebruik. Geen inbreuk op het auteursrecht bedoeld.

Top 7 Vitamine D-supplementen

vitamine d supplementen de zonvitamine

Vitamine D Supplementen Kopen?

Vitamine D is essentiële voor uw geestelijke en geestelijke gezondheid en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Te lage vitamine D-spiegels kunnen leiden tot een aantal gezondheidsproblemen. De volgende supplementen zijn van de beste kwaliteit, betrouwbaar en makkelijk in te nemen.

1. Vitamine D in extra hoge dosis

Extra hoog gedoseerde vitamine D

66 microgram oftewel 2020 IE (Internationale Eenheden, ook wel Internationale Eenheden) per capsule. Zeer geschikt voor wie niet eerder een vitamine D supplement heeft gebruikt, en bij wie een tekort is vastgesteld. Deze supplementen kunnen prima naast een multivitamine gebruikt worden, ook als die bijvoorbeeld al van 04 microgram vitamine D bevat.

Super D3 Extra Sterk 63 mcg vitamine D Super D3 Extra Sterk van Vitaminstore bevat maar liefst 66 mcg vitamine D3 per softgel. De vitamine D3 in dit product bestaat uit Quali®-D vitamine D3. Dit wordt geproduceerd door een van 's werelds grootste producenten van vitamine D3. Deze staat garant voor de stabiliteit en kwaliteit van de vitamine D3.

 

2. Vitamin D-3 4000 IU /100 µg (vitamine D uit wolvet)

Solgar is een bekende producent van de hoogste kwaliteit supplementen.Solgar Vitamin D-3 4000 IU/100 µg bevat de meest effectieve vorm van vitamine D.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten.Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen).Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

 

3. Viridian Vitamin D3 (Vegan) 2000 IU (50 µg)

viridian_vitamin-d3-vegan-2000-iu-50-g_800Deze hooggedoseerde vitamine D3 van Viridian is geproduceerd uit veganistische bron (korstmos).Vitamine D zorgt mede voor een goede weerstand en is goed voor de opname van calcium (bot)

 

4. Vitamine D3 Vloeibaar 25 mcg (1000 IE vitamine d druppels)

vitamine-d3-vloeibaar-25-mcg-1000-ie-vitamine-d-druppels_800Deze vitamine D in druppelvorm is zeer geschikt om de dosering naar eigen behoefte aan te passen en voor mensen met slikproblemen.Een flesje van 25 ml levert circa 450 druppels en devitamine D is opgelost in olijfolie.

5. Advanced Vitamin D-3 Immune Complex (vitamine D, vlierbes, zink, Ester-C)

advanced-vitamin-d-3-immune-complex-vitamine-d-vlierbes-zink-ester-c_800Solgar’s Advanced Vitamin D-3 Immune Complex ondersteunt het immuunsysteem (vitamine C, D-3, koper, selenium, zink, vlierbessen) en bevat een combinatie van vitaminen, mineralen en vlierbessen concentraat met anti-oxidatieve (celbeschermende) eigenschappen (vitamine C, selenium, koper en zink).

Boost voor het immuunsysteem

De formule mag het hele jaar door gebruikt worden maar is vooral erg nuttig tijdens de koude, donkere maanden en voor een boost van je weerstand en immuunsysteem.Levert o.a. 25 mcg vitamine D-3 (1000 IE), 200 mg vitamine C (als Ester-C), 7,5 mg zink, 62,5 mcg selenium en 750 mcg koper.Deze formule kan naast elke gewenste multivitamine worden gebruikt.

Vitamine D voor Kinderen

Vitamine D druppels speciaal gedoseerd voor kinderen.Handig om ongemerkt te geven in bv. eten of drinken zodat uw kind toch voldoende binnenkrijgt zonder gedoe van slikken etc.

ViridiKid™ (Vegan) Vitamin D3 400 IU (10µg)

vitamine-d-voor-kinderen_viridikid-vegan-vitamin-d3-400-iu-10g_800

Vitamine D Kauwtabletten

Als u moeite heeft met slikken of u vindt capsules innemen vervelend, dan kunt u kiezen voor handige kauwtabletten.solgar_vitamin-d-3-25-g1000-iu-vitamine-d-kauwtablet_800Solgar Vitamin D-3 25 µg/1000 IU Chewable Tablets bevat de meest effectieve vorm van vitamine D.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten.Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen).Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

 

Wat is Vitamine D?

Vitamine D behoort tot de essentiële vitamines die je nodig hebt om je lichaam goed te laten functioneren.Officieel is het eigenlijk geen vitamine maar een verzameling van vet oplosbare hormonen die je lichaam zelf kan aanmaken.Dit gebeurt door een proces in het lichaam waar zonlicht voor nodig is, UV licht om precies te zijn.De twee belangrijkste vormen van vitamine D zijn vitamine D2 en vitamine D3.Vitamine D2 is de plantaardige vorm van vitamine D. Vitamine D3, of cholecalciferol, is de dierlijke vorm.Vitamine D3 is de actieve vorm die vanuit UV licht door onze huid wordt gesynthetiseerd.Ook wanneer je kiest voor vitamine D suppletie, kies dan voor de actieve vorm vitamine D3 omdat die goed opneembaar is in je lichaam.Vitamine D2 is 66% minder efficiënt in het verhogen van de vitamine D waardes in het lichaam. Vitamine D staat bekend als de “zonneschijn” -vitamine.Het is een essentiële in vet oplosbare voedingsstof.Het helpt de botten gezond en sterk te houden, bevordert de celgroei en bevordert de immuunfunctie.Je lichaam neemt vitamine D voornamelijk op door blootstelling aan de zon, hoewel voedingssupplementen en bepaalde voedingsmiddelen ook bronnen van de voedingsstof kunnen zijn.Vitamine D-tekort treedt op wanneer uw lichaam de aanbevolen niveaus niet opneemt.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen ervoor zorgen dat uw botten misvormd, broos of dun worden.Het kan ook leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder:

 • bot verzachting ( osteomalacie )
 • lage botdichtheid ( osteopenie )
 • artrose
 • hartziekte
 • kanker
 • rachitis bij kinderen

Vitamine D en depressie

Studies hebben een verband aangetoond tussen vitamine D-tekort en depressie.Onderzoekers achter een meta-analyse uit 2013 merkten op dat studiedeelnemers met depressie ook lage vitamine D-spiegels hadden.Uit dezelfde analyse bleek dat mensen met een lage vitamine D statistisch gezien een veel groter risico op depressie liepen.De onderzoekers zijn van mening dat, omdat vitamine D belangrijk is voor een gezonde hersenfunctie, onvoldoende voedingsstoffen een rol kunnen spelen bij depressie en andere psychische aandoeningen.Een eerdere 2005studieVertrouwde bron geïdentificeerde vitamine D-receptoren in dezelfde delen van de hersenen die geassocieerd zijn met depressie.

Risicofactoren voor vitamine D-tekort

Beperkte blootstelling aan de zon, levensstijl en leeftijd kunnen bijdragen aan lage vitamine D-spiegels. Blijf lezen om meer te weten te komen over de risicofactoren voor vitamine D-tekort.

Beperkte blootstelling aan de zon

Blootstelling aan zonlicht is voor de meeste mensen de belangrijkste bron van vitamine D.Als u uit de zon blijft of te veel sunblock gebruikt, beperkt u uw blootstelling.Dat kan leiden tot vitamine D-tekort.De hoeveelheid blootstelling aan de zon die u nodig heeft, is afhankelijk van uw klimaat, het tijdstip van de dag en de tijd van het jaar.Mensen met een lichtere huid hebben de neiging vitamine D sneller op te nemen.U heeft mogelijk tussen de 15 minuten en 3 uur blootstelling aan de zon per dag nodig om voldoende vitamine D binnen te krijgen door alleen blootstelling aan de zon.De hoeveelheid blootstelling aan de zon hangt grotendeels af van de tijd van het jaar en uw huidskleur. 

Eetpatroon

Weinig voedingsmiddelen zijn van nature rijk aan vitamine D.Eet meer van deze natuurlijke bronnen van vitamine D om uw inname te verhogen:

 • Zalm
 • Makreel
 • Andere vette vis
 • Visleveroliën
 • Dierlijke vetten
 • Met vitamine D verrijkte voedingsproducten, zoals sinaasappelsap en ontbijtgranen

Als u een veganistisch of vegetarisch dieet volgt, bestaat de kans dat u niet genoeg vitamine D binnenkrijgt.

Als u een donkere huidskleur heeft

Mensen met een donkere huid hebben grotere hoeveelheden melanine, een natuurlijk pigment dat de huid zijn kleur geeft.Melanine vermindert de productie van vitamine D in de huid.Een onderzoek uit 2006 wees uit dat vitamine D-tekort in de Verenigde Staten vaker voorkomt bij Afro-Amerikanen dan bij andere Amerikaanse populaties.Volgens The Cooper Institute heeft ongeveer 40 procent van de Afro-Amerikaanse volwassenen een vitamine D-tekort.Het is onduidelijk of lagere vitamine D-spiegels bij mensen met een donkere huid ernstige gevolgen voor de gezondheid hebben.Als u zich zorgen maakt over uw vitamine D-productie door blootstelling aan de zon, overleg dan met uw arts over wat u kunt doen.Het is ook belangrijk om meer voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet toe te voegen.

Zwaarlijvigheid

Er is een verband tussen vitamine D-tekort en mensen met een body mass index (BMI) van 30 of hoger.Mensen met obesitas hebben mogelijk meer vitamine D nodig dan mensen met een gemiddeld gewicht om de aanbevolen voedingswaarde te bereiken.Als uw BMI 30 of hoger is, werk dan samen met uw arts om een ​​beheersbaar plan voor gewichtsverlies op te stellen, evenals een dieet dat u kan helpen uw vitamine D-inname te verhogen.

Leeftijd

Leeftijd kan bijdragen aan vitamine D-tekort.Naarmate u ouder wordt, wordt uw huid minder efficiënt in het aanmaken van vitamine D.Oudere volwassenen hebben ook de neiging de tijd in de zon te beperken en kunnen diëten eten met onvoldoende hoeveelheden vitamine D.

Symptomen van vitamine D-tekort

Als u een vitamine D-tekort heeft, kunt u last krijgen van:

 • pijnlijke botten
 • vermoeidheid of sufheid
 • zwakte en pijn van de spieren en gewrichten
 • U kunt ook symptomen van depressie ervaren, waaronder:
 • overweldigende gevoelens van verdriet, hopeloosheid en hulpeloosheid
 • slapeloosheid of overmatige slaperigheid, bekend als hypersomnie
 • verlies van interesse in activiteiten die u ooit leuk vond
 • lethargie
 • overmatig gewichtsverlies of gewichtstoename
 • verlies van eetlust
 • problemen met concentreren
 • vergeetachtigheid
 • verlies van seksuele interesse
 • hoofdpijn of rugklachten
 • ongerustheid
 • gedachten aan overlijden of zelfmoord

Als u een van deze symptomen van depressie ervaart, is het belangrijk dat u onmiddellijk een afspraak maakt met uw arts.

Diagnose van vitamine D-tekort

Om een ​​vitamine D-tekort te diagnosticeren, zal uw arts een test bestellen om de hoeveelheid vitamine D in uw bloed te meten.Om een ​​diagnose van depressie te stellen, zal uw arts u vragen stellen over uw symptomen.Mogelijk wordt u ook gevraagd om een ​​zelfbeoordeling te maken.Depressie kan niet worden vastgesteld met een bloedtest.Uw arts zal u ook vragen stellen en een lichamelijk onderzoek uitvoeren om te bepalen of u een depressie heeft.En er kunnen andere examens en laboratoriumtests zijn om andere mogelijke onderliggende problemen uit te sluiten, en om te bepalen of uw symptomen van depressie mogelijk verband houden met een vitamine D-tekort. 

Vitamine D-tekort behandelen

U kunt vitamine D-tekort en de symptomen ervan behandelen door uw inname van deze essentiële voedingsstof te verhogen.Manieren waarop u meer vitamine D kunt consumeren, zijn onder meer:

 • vitamine D-supplementen nemen
 • het verhogen van uw blootstelling aan de zon
 • voedsel eten dat vitamine D bevat of verrijkt is met vitamine D

Om depressie te behandelen, zijn psychotherapie en antidepressiva veel voorkomende behandelingen.Ze kunnen afzonderlijk of in combinatie met dieetveranderingen worden opgenomen, afhankelijk van uw symptomen en behandeldoelen.Als uw depressie verband houdt met een vitamine D-tekort, kan het verhogen van uw vitamine D helpen om uw symptomen te verlichten.Praat met uw arts over uw behandelingsopties en wat voor u het beste zou werken.Mensen met een depressie kunnen ook stappen ondernemen om de symptomen van depressie te verlichten. Enkele van uw opties kunnen zijn:

Regelmatig sporten

Routinematige lichaamsbeweging kan de symptomen van depressie helpen verminderen door ‘feel-good’-chemicaliën zoals endorfine in de hersenen vrij te geven.Oefening kan ook de chemicaliën van het immuunsysteem verminderen die depressie kunnen verergeren.Begin met drie keer per week 30 minuten cardio en voeg zo nodig dagen en minuten toe.

Een regelmatig slaapschema aanhouden

Slapeloosheid, hypersomnie en andere slaapproblemen zijn in verband gebracht met depressie.Maak een regelmatig slaapschema om met deze symptomen om te gaan.Dat kan betekenen dat je een slaap- en wekker moet instellen.U kunt ook een dagboek bijhouden om bij te houden hoe lang u hebt geslapen en de kwaliteit van uw slaap.Dit zal u helpen uw voortgang bij te houden.

Contact opnemen met dierbaren

Uw vrienden en familie kunnen u steun en kracht geven bij het omgaan met uw symptomen.Het is belangrijk dat u uw dierbaren laat weten hoe ze kunnen helpen en wanneer hun acties niet bijdragen aan uw behandelplan.Vitamine D is essentieel voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder depressie.Enkele manieren om depressie te behandelen die verband houdt met onvoldoende vitamine D-spiegels zijn:

 • meer zon krijgen
 • het toevoegen van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet
 • een gezond gewicht behouden
 • voedingssupplementen nemen

Praat met uw arts over uw beste behandelingsopties.Bekijk Vitamine D Supplementen >

30 gedachten over “Tyler Perry dringt er bij zwarte mensen op aan hun vitamine D te verhogen tijdens de COVID-19-pandemie”

 1. Als Big Mamas MELK zou gaan kopen in plaats van DRUIVEN DRANK voor de kleine Tyrone en L'Quawnda, zou deze “raciale ongelijkheid” misschien worden uitgeroeid? Kijk, het komt echt neer op gedragskeuzes die je leven beïnvloeden.

 2. Weg met die dokter die hij zichzelf tegenspreekt. Eerst zei hij dat hij de vitamine D van zijn patiënten niet controleert.Toen de andere man zegt dat hij het ermee eens is dat iedereen naar de dokter moet gaan om hun volledige bloedonderzoek en complete bloedmake-up en vitamine D te krijgen.Ik heb niet eens een Afro-Amerikaan dokter en ze kiest mijn vitamine D, mijn vitamine B, ze sms't het allemaal in een compleet bloedonderzoek. Vitamine-tekort aan vitamine D kan veel problemen veroorzaken, zelfs depressie zwakte slaap vermoeidheid vermoeidheid een heleboel dingen

 3. Wauw! Hij deelt essentiële informatie. Daarom sterven de kwetsbare groepen. Tyler geeft echt om anderen, ook al is hij rijk. Hij was in staat om bekwame medische zorg te krijgen en zij gaven erom omdat hij rijk en waardevol is. Toen hield hij het niet voor zichzelf, hij kwam en deelde het. Wauw! Wauw! Wauw! Ja, ik heb geprobeerd dit ook met mijn vrienden en familie te delen en nu heb ik Tyler en jouw kanaal om me te steunen. Ze doen er momenteel onderzoek naar. Ziet er goed uit!

 4. Sorry Roland, jullie moeten je doktoren onderzoeken. Deze man heeft geen informatie. De meeste zwarte mensen zijn lactose-intolerant. Zuivel is de vijand van ons systeem, dus voor hem kan hij dagboek aanbevelen als een geweldige bron van VD WTH 😒🤦🏾‍♀️. Dagboek zorgt ervoor dat slijm in ons systeem dikker wordt! Zuivel wordt in verband gebracht met een verhoogd risico op verschillende immuungerelateerde aandoeningen (van allergische aandoeningen tot auto-immuunziekten), waarvan vele levensveranderend en moeilijk te behandelen zijn. Dat kan ons ademhalingssysteem zelfs schaden. Zuivel verdikt uw slijm en veroorzaakt acute congestie. Kom op man! Zalm “vette vis, champignons, sinaasappels, eigeel, verrijkte voedingsmiddelen, volle granen, ik weet zeker dat je dit op google kunt vinden. Eet een uitgebalanceerd dieet, laat de rotzooi vallen.

 5. Bedankt voor het opnieuw plaatsen van dit bericht! Mijn man volgt nu al 4 maanden meerdere artsen in meerdere landen, en verschillende hebben erop gewezen dat deze vitamine-deficiëntie-epidemie een belangrijk probleem is in de strijd tegen COVID-19! Een epidemioloog plaatste op 6 mei een artikel in de Huff Post waarin hij opmerkte dat de manier waarop de VS met deze pandemie omgaan, standaard zal leiden tot genocide op Afro-Amerikaanse mensen in de VS. Is de methode die sommige staten openen en de bedrijven die ze willen openen niet eerst in de zwarte gemeenschap? Waarom? Volg Dr. John Campbell, Dr. Bhanu Gadde, Dr. Renu Mahtani (zoek CORONAVIRUS KAN WORDEN VOORKOMEN VITAMINE D OPLOSSING op Youtube) en het onderzoek dat ze delen over Vitamine D en Coronavirus. Wat veel doktoren zojuist de afgelopen week of zo hebben gezegd, is wat ze al maanden zeggen! Afro-Amerikanen dienen uw arts te raadplegen over het krijgen van 50.000 IU / week aan vitamine D en het aanvullen met magnesium, zink, K2 (om verkalking van vitale organen te voorkomen en het calcium in vitamine D naar botten te krijgen), curcumine van kurkuma, boswellia (wierook), en kalium om het effect van vitamine D te versterken. Witte mensen en mensen met een lichte huid hebben het vermogen om 50.000 IU's uit zonlicht te halen, maar mensen met een kleur kunnen dat niet. De melatonine in ons lichaam maakt dit onmogelijk. We moeten supplementen gebruiken om het niveau van ng / mil te bereiken dat nodig is om ons lichaam op cellulair niveau te beschermen, aldus dr. Renu Mahtani. En uit onderzoek van Dr. John Campbell blijkt dat een vitamine D-supplement het risico op conronavirus / COVID-19 met wel 70% kan verminderen! Doe uw onderzoeksmensen en raadpleeg uw arts voordat u met nieuwe supplementen begint! Mensen met nieraandoeningen en hartaandoeningen moeten vooral uw arts raadplegen, volgens de artsen die we volgen. NEGEREN mensen die niet zullen accepteren wat ze niet hebben geleerd op de medische school – veel artsen hebben verklaard dat ze niet veel hebben geleerd over het immuunsysteem of hoe vitamines en mineralen helpen bij de strijd tegen infecties op de medische school. Kijk waar het bewijs naar wijst! Vertrouw niet op een wondermiddel of vaccinatie die niet voldoende is getest om in uw lichaam te worden toegediend. Krijg deze natuurlijke producten die ons kunnen helpen beschermen terwijl ze uitgebreid onderzoek doen naar de oplossingen !!! We kunnen ze zonder recept krijgen en uit voedingsmiddelen die rijk zijn aan deze vitamines en mineralen. Laten we bovendien sporten en in de zon gaan zitten! Samen komen we hier doorheen !!! God geeft ons kennis.💕

 6. Mensen met een vitamine D-tekort hebben 63% meer kans om diabetes te krijgen volgens de American Diabetes Association. Vitamine D-tekort is geen grap. Iedereen, VOORAL Zwarte mensen zouden hun vitamine D-status moeten kennen. Want als u zwart bent, kent u waarschijnlijk iemand met diabetes en zij zouden dit moeten weten, aangezien dit soort doktoren niet lijkt te denken dat dit nodig is. VRAAG een vitamine D-bloedspiegelonderzoek aan, speciaal voor onze ouderen.

 7. WAT! NEE WIJ VITA D DEFICIENT BC WIJ LEVEN WAAR WIJ GEEN B-LEVEN VOLGENS ONZE BIOLOGIE! HOE N DE HEL KAN TYLER PERRY B VITA D DEFICIENT ALS ZE SUPPLEMENTEN HEBBEN – MIJN VRAAG IS: WERKT DE SUPPLEMENTATIE OP ZWARTE PPL OF ALLEEN WITTE PPL?

 8. A VOOR INSPANNING TYLER PERRY, MAAR ALS ZWARTE PPL WAAR VITA D TEKORT VC VAN MELANINE OF EEN DONKERE HUID IS DAN WAAROM ZIJN MELANINE OF DONKERE HUID PPL IN EQUATORIALE REGIO'S DIE NIET DOOR DE STATEN GAAN ALS ZWARTEN ??????? ????? VOOR ZOVER HET VITA D-TEKORT IS BETROKKEN ????????????

 9. Ik weet niet wie Tyler Perry is, maar ik weet nogal wat over het belang van vitamine D. Goed gedaan en goed gezegd meneer Perry.

 10. Je hebt volkomen gelijk en niemand lijkt zich druk te maken over het feit dat zwarten dit probleem hebben met vitamine D niet de zwarte chirurg Generaal niet Obama niet Trump niet Ben Carson niemand lijkt er iets om te geven en ik zou echt willen dat je wat zou schrijven brieven aan de redacteur hierover Ik heb het vaak gedaan maar niemand lijkt er iets om te geven Ik heb contact opgenomen met alle zwarte burgemeesters Baltimore het kan ze niet schelen en toch worden de blokkades het hardst getroffen door het coronavirus en ik denk dat het speciaal is in de noordelijke regio's werd gezegd dat vrijwel elke zwarte persoon die ten noorden van Florida woont een goede kans heeft om een ​​tekort aan vitamine D te hebben

 11. Met alle respect voor Dr. Issien, hij is niet actueel over zijn onderzoek. Dit is een kwestie van het bewijs volgen totdat het bewijs is bewezen. Als hij de vitamine D-spiegels bij zijn Afro-Amerikaanse patiënten niet controleert, is hij niet de stem voor de tijd dat we er zijn. Hij weet dat onze niveaus als mens laag zijn, dus waarom zou je niet naar onze niveaus werken om een ​​gezonder niveau te bereiken?

 12. Lage vitamine D-spiegels zijn de oorzaak van de gezondheidsverschillen in Amerika. De toename van autisme, diabetes, astma met hoge bloeddruk zijn allemaal gekoppeld aan vitamine D-tekort en het krijgt GEEN van de aandacht die het verdient. Dit is de ENORME tragedie omdat de informatie voor iedereen beschikbaar is.

 13. ontvangt. Melanine is geëvolueerd in een warm zonnig klimaat en verhindert de synthese van vitamine D. Slaven die in het noorden woonden, kregen regelmatig “rachitis” vanwege het koude, donkere klimaat dat hen vreemd is. Vreemde mensen in een vreemd land jullie allemaal.

 14. Er zijn gegevens uit Indonesië en het VK die aantonen dat er een verband is tussen slechte resultaten van Covid-19 en lage vitamine D-spiegels.

 15. Etnische mensen zijn veel gezonder omdat ze hun hele leven lang dagelijks eten. Hun dieet is voedzaam, medicinaal en hetzelfde met niet-Anglicaanse mensen. In de geschiedenis zijn etnische en niet-anglicaanse mensen veel langer op deze planeet aarde. Dus nogmaals, etnische en niet-anglicaanse mensen hebben een solide generatiegeschiedenis van consistente goede gezondheid en een lang leven. Echter, eerder vanaf de eerste lockdown, meldden de media verhalen over het feit dat het Covid 19-virus opzettelijk vanuit een laboratorium werd vrijgelaten in de gemeenschap van onschuldige mensen. En de media waren er sterk van overtuigd dat er bepaalde autoriteiten bij betrokken waren. Ik geloofde het eerst niet ……. maar nu OMG. Als dit waar is, WAAROM?! 😗🤨😗 Zie rapporten van David Icke en documentaires over Ancient Alien.

 16. Tyler Perry heeft absoluut gelijk. Vitamine D-tekort verhoogt uw kans om COVID-19 te krijgen met 77%. Helaas heeft 82% van de Afro-Amerikanen een vitamine D-tekort. Zwarten met een donkere huidskleur hebben tot 7 keer zoveel tijd nodig in de volle zon als ze een badpak dragen om hun vitamine D-spiegel te verhogen, omdat melanine de productie van vitamine D uit zonlicht blokkeert. Dit brengt Afro-Amerikanen met een veel hoger risico !!! Het zijn de mensen met vitamine D-tekort die sterven aan COVID-19. Het is een van de redenen waarom een ​​hoger percentage zwarten sterft aan COVID-19 en sepsis. Als u een lage vitamine D heeft, moet u elke week 50.000 IU (internationale eenheden) vitamine innemen, of 7-10.000 IU per dag !! Vitamine D3 wordt ook wel de zonnevitamine genoemd. Vitamine D voorkomt cytokinestorm. Als uw vitamine D laag is, en de meeste Afro-Amerikanen hebben een laag vitamine D-gehalte, dan moeten vitamine D3-supplementen worden ingenomen om dat niveau op 40 te krijgen. Vitamine D3 50 mcg = 2.000 Internationale eenheden. Het keck medisch centrum van de universiteit van Zuid-Californië raadt volwassenen aan om dagelijks 7000-10.000 IE of 50.000 IE per week in te nemen, als iemand vitamine F-deficiënt is, en herhaal labs binnen 3 maanden. Lees Dr. Michael Hollick MD PhD Boston Univ over het onderwerp

 17. De VAST meerderheid van CV sterfgevallen had een zeer lage vitamine D en ZINK. Mensen met een donkere huidskleur raken altijd laag zonder supplement. Dank GOD dat Tyler Perry doet wat de medische wereld zou moeten zijn !!

Reacties zijn gesloten.