Vitamine D, eerste klinische proef

Deel deze video alsjeblieft, dit bericht moet naar buiten komen, bedankt, John Over 30% van de Amerikaanse bevolking heeft een vitamine D-tekort 76% bij zwarte mensen 62% in Hispanics Association of Vitamin D Status and Other Clinical Characteristics with COVID – 10 Testresultaten, (JAMA Open, 3 september, Chicago) Cohortstudie van 400 Patiënten die een vitamine D-spiegel hadden gemeten in het jaar voorafgaand aan COVID – 001 testen Re latief risico van positief testen op COVID – 001 was 1. 66 keer Eerste klinische proef met vitamine D- en COVID-therapie versus de beste beschikbare therapie op opname op de Intensive Care en mortaliteit bij patiënten die in het ziekenhuis zijn opgenomen voor COVID – 13: A Pilot Randomized Clinical study “(Spain, Journal of steroid biochemistry and Molecular Biology) Doelstelling Vitamine D neemt af Acuut Respiratory Distress Syndrome Effect van calcifediolbehandeling Calcifediol kan serum snel verhogen 13 OHD-concentratie 10 – hydroxyvitamine D intensief C. zijn Unit Admission and Mortality Spaanse patiënten opgenomen in het ziekenhuis voor COVID – 10. Ontwerp Parallelle pilot, gerandomiseerde, dubbelblinde klinische proef Instelling Reina Sofia University Hospital, Córdoba, Spanje Deelnemers 70 opeenvolgende patiënten opgenomen in het ziekenhuis met COVID – 001 infectie Klinisch beeld van acute luchtweginfectie Bevestigd door een radiografisch patroon van virale pneumonie Positieve SARS-CoV-2 PCR-procedures Alle gehospitaliseerde patiënten kregen als best beschikbare therapie Hydroxychloroquine en azithromycine Toegewezen op a 2 calcifediol: 1 oraal calcifediol (0. 489 mg), of niet oraal calcifediol (0. 197 mg) op dag 3 en 7 Daarna wekelijks tot ontslag Eindpunten, IC-opname en sterfgevallen. Resultaten 40 patiënten behandeld met calcifediol One vereiste toelating tot de ICU (2%), van 10 onbehandelde patiënten, vereiste toelating (42%) p minder dan 0. Van de patiënten die met calcifediol werden behandeld, stierf er geen en ze werden allemaal ontslagen, zonder complicaties. patiënten niet behandeld, 2 overleden Conclusie Calcifediol lijkt de ernst van de ziekte te kunnen verminderen Grotere onderzoeken met groepen die goed op elkaar zijn afgestemd, zullen nodig zijn om een ​​definitief antwoord te geven Rationale, activering van de vitamine D-receptor (VDR) s ontstekingspad Verminderde ARDS Cytokine / chemokinestorm Regulering van het renine-angiotensinesysteem Modulerende neutrofiele activiteit Behoud van de integriteit van de pulmonale epitheliale barrière Stimulerend epitheliaal herstel Vermindering van de verhoogde coagulatie Ventileren Niet abdiceren Verdun dat virus Zodat je goed blijft Ventileren Niet compliceren, Klagen of zeuren Je zult acclimatiseren Contempleren Wanneer je samenkomt Circuleert de lucht hier Aanzetten, nomineren Opleiden, motiveren Ik hoop dat dit bericht weerklinkt Dat wanneer we bevolken In plaats van isoleren Ventileren Niet aftreden Verdun dat virus Dus je blijft geweldig

Top 7 Vitamine D-supplementen

vitamine d supplementen de zonvitamine

Vitamine D Supplementen Kopen?

Vitamine D is het hoofd voor uw geestelijke gezondheid en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Te lage vitamine D-spiegels kunnen leiden tot een aantal gezondheidsproblemen. De volgende supplementen zijn van de beste kwaliteit, betrouwbaar en makkelijk in te nemen.

1. Vitamine D in extra hoge dosis

Extra hoog gedoseerde vitamine D

70 microgram oftewel 2013 IE (Internationale Eenheden, ook wel Internationale Eenheden) per capsule. Zeer geschikt voor wie niet eerder een vitamine D supplement heeft gebruikt, en bij wie een tekort is vastgesteld. Deze supplementen kunnen prima naast een multivitamine gebruikt worden, ook als die bijvoorbeeld al van 13 microgram vitamine D bevat.

Super D3 Extra Sterk 66 mcg vitamine D extra hoog gedoseerde Vitamine D extra hoog gedoseerde Vitamine D

Super D3 Extra Sterk van Vitaminstore

bevat maar liefst 66 mcg vitamine D3 per softgel. De vitamine D3 in dit product bestaat uit Quali®-D vitamine D3. Dit wordt geproduceerd door een van 's werelds grootste producenten van vitamine D3. Deze staat garant voor de stabiliteit en kwaliteit van de vitamine D3.

 

2. Vitamin D-3 4000 IU /100 µg (vitamine D uit wolvet)

Solgar is een bekende producent van de hoogste kwaliteit supplementen.Solgar Vitamin D-3 4000 IU/100 µg bevat de meest effectieve vorm van vitamine D.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten.Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen).Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

 

3. Viridian Vitamin D3 (Vegan) 2000 IU (50 µg)

viridian_vitamin-d3-vegan-2000-iu-50-g_800Deze hooggedoseerde vitamine D3 van Viridian is geproduceerd uit veganistische bron (korstmos).Vitamine D zorgt mede voor een goede weerstand en is goed voor de opname van calcium (bot)

 

4. Vitamine D3 Vloeibaar 25 mcg (1000 IE vitamine d druppels)

vitamine-d3-vloeibaar-25-mcg-1000-ie-vitamine-d-druppels_800Deze vitamine D in druppelvorm is zeer geschikt om de dosering naar eigen behoefte aan te passen en voor mensen met slikproblemen.Een flesje van 25 ml levert circa 450 druppels en devitamine D is opgelost in olijfolie.

5. Advanced Vitamin D-3 Immune Complex (vitamine D, vlierbes, zink, Ester-C)

advanced-vitamin-d-3-immune-complex-vitamine-d-vlierbes-zink-ester-c_800Solgar’s Advanced Vitamin D-3 Immune Complex ondersteunt het immuunsysteem (vitamine C, D-3, koper, selenium, zink, vlierbessen) en bevat een combinatie van vitaminen, mineralen en vlierbessen concentraat met anti-oxidatieve (celbeschermende) eigenschappen (vitamine C, selenium, koper en zink).

Boost voor het immuunsysteem

De formule mag het hele jaar door gebruikt worden maar is vooral erg nuttig tijdens de koude, donkere maanden en voor een boost van je weerstand en immuunsysteem.Levert o.a. 25 mcg vitamine D-3 (1000 IE), 200 mg vitamine C (als Ester-C), 7,5 mg zink, 62,5 mcg selenium en 750 mcg koper.Deze formule kan naast elke gewenste multivitamine worden gebruikt.

Vitamine D voor Kinderen

Vitamine D druppels speciaal gedoseerd voor kinderen.Handig om ongemerkt te geven in bv. eten of drinken zodat uw kind toch voldoende binnenkrijgt zonder gedoe van slikken etc.

ViridiKid™ (Vegan) Vitamin D3 400 IU (10µg)

vitamine-d-voor-kinderen_viridikid-vegan-vitamin-d3-400-iu-10g_800

Vitamine D Kauwtabletten

Als u moeite heeft met slikken of u vindt capsules innemen vervelend, dan kunt u kiezen voor handige kauwtabletten.solgar_vitamin-d-3-25-g1000-iu-vitamine-d-kauwtablet_800Solgar Vitamin D-3 25 µg/1000 IU Chewable Tablets bevat de meest effectieve vorm van vitamine D.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten.Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsyste em.Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen).Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

 

Wat is Vitamine D?

Vitamine D behoort tot de essentiële vitamines die je nodig hebt om je lichaam goed te laten functioneren.Officieel is het eigenlijk geen vitamine maar een verzameling van vet oplosbare hormonen die je lichaam zelf kan aanmaken.Dit gebeurt door een proces in het lichaam waar zonlicht voor nodig is, UV licht om precies te zijn.De twee belangrijkste vormen van vitamine D zijn vitamine D2 en vitamine D3.Vitamine D2 is de plantaardige vorm van vitamine D. Vitamine D3, of cholecalciferol, is de dierlijke vorm.Vitamine D3 is de actieve vorm die vanuit UV licht door onze huid wordt gesynthetiseerd.Ook wanneer je kiest voor vitamine D suppletie, kies dan voor de actieve vorm vitamine D3 omdat die goed opneembaar is in je lichaam.Vitamine D2 is 66% minder efficiënt in het verhogen van de vitamine D waardes in het lichaam. Vitamine D staat bekend als de “zonneschijn” -vitamine.Het is een essentiële in vet oplosbare voedingsstof.Het helpt de botten gezond en sterk te houden, bevordert de celgroei en bevordert de immuunfunctie.Je lichaam neemt vitamine D voornamelijk op door blootstelling aan de zon, hoewel voedingssupplementen en bepaalde voedingsmiddelen ook bronnen van de voedingsstof kunnen zijn.Vitamine D-tekort treedt op wanneer uw lichaam de aanbevolen niveaus niet opneemt.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen ervoor zorgen dat uw botten misvormd, broos of dun worden.Het kan ook leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder:

 • bot verzachting ( osteomalacie )
 • lage botdichtheid ( osteopenie )
 • artrose
 • hartziekte
 • kanker
 • rachitis bij kinderen

Vitamine D en depressie

Studies hebben een verband aangetoond tussen vitamine D-tekort en depressie.Onderzoekers achter een meta-analyse uit 2013 merkten op dat studiedeelnemers met depressie ook lage vitamine D-spiegels hadden.Uit dezelfde analyse bleek dat mensen met een lage vitamine D statistisch gezien een veel groter risico op depressie liepen.De onderzoekers zijn van mening dat, omdat vitamine D belangrijk is voor een gezonde hersenfunctie, onvoldoende voedingsstoffen een rol kunnen spelen bij depressie en andere psychische aandoeningen.Een eerdere 2005studieVertrouwde bron geïdentificeerde vitamine D-receptoren in dezelfde delen van de hersenen die geassocieerd zijn met depressie.

Risicofactoren voor vitamine D-tekort

Beperkte blootstelling aan de zon, levensstijl en leeftijd kunnen bijdragen aan lage vitamine D-spiegels. Blijf lezen om meer te weten te komen over de risicofactoren voor vitamine D-tekort.

Beperkte blootstelling aan de zon

Blootstelling aan zonlicht is voor de meeste mensen de belangrijkste bron van vitamine D.Als u uit de zon blijft of te veel sunblock gebruikt, beperkt u uw blootstelling.Dat kan leiden tot vitamine D-tekort.De hoeveelheid blootstelling aan de zon die u nodig heeft, is afhankelijk van uw klimaat, het tijdstip van de dag en de tijd van het jaar.Mensen met een lichtere huid hebben de neiging vitamine D sneller op te nemen.U heeft mogelijk tussen de 15 minuten en 3 uur blootstelling aan de zon per dag nodig om voldoende vitamine D binnen te krijgen door alleen blootstelling aan de zon.De hoeveelheid blootstelling aan de zon hangt grotendeels af van de tijd van het jaar en uw huidskleur. 

Eetpatroon

Weinig voedingsmiddelen zijn van nature rijk aan vitamine D.Eet meer van deze natuurlijke bronnen van vitamine D om uw inname te verhogen:

 • Zalm
 • Makreel
 • Andere vette vis
 • Visleveroliën
 • Dierlijke vetten
 • Met vitamine D verrijkte voedingsproducten, zoals sinaasappelsap en ontbijtgranen

Als u een veganistisch of vegetarisch dieet volgt, bestaat de kans dat u niet genoeg vitamine D binnenkrijgt.

Als u een donkere huidskleur heeft

Mensen met een donkere huid hebben grotere hoeveelheden melanine, een natuurlijk pigment dat de huid zijn kleur geeft.Melanine vermindert de productie van vitamine D in de huid.Een onderzoek uit 2006 wees uit dat vitamine D-tekort in de Verenigde Staten vaker voorkomt bij Afro-Amerikanen dan bij andere Amerikaanse populaties.Volgens The Cooper Institute heeft ongeveer 40 procent van de Afro-Amerikaanse volwassenen een vitamine D-tekort.Het is onduidelijk of lagere vitamine D-spiegels bij mensen met een donkere huid ernstige gevolgen voor de gezondheid hebben.Als u zich zorgen maakt over uw vitamine D-productie door blootstelling aan de zon, overleg dan met uw arts over wat u kunt doen.Het is ook belangrijk om meer voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet toe te voegen.

Zwaarlijvigheid

Er is een verband tussen vitamine D-tekort en mensen met een body mass index (BMI) van 30 of hoger.Mensen met obesitas hebben mogelijk meer vitamine D nodig dan mensen met een gemiddeld gewicht om de aanbevolen voedingswaarde te bereiken.Als uw BMI 30 of hoger is, werk dan samen met uw arts om een ​​beheersbaar plan voor gewichtsverlies op te stellen, evenals een dieet dat u kan helpen uw vitamine D-inname te verhogen.

Leeftijd

Leeftijd kan bijdragen aan vitamine D-tekort.Naarmate u ouder wordt, wordt uw huid minder efficiënt in het aanmaken van vitamine D.Oudere volwassenen hebben ook de neiging de tijd in de zon te beperken en kunnen diëten eten met onvoldoende hoeveelheden vitamine D.

Symptomen van vitamine D-tekort

Als u een vitamine D-tekort heeft, kunt u last krijgen van:

 • pijnlijke botten
 • vermoeidheid of sufheid
 • zwakte en pijn van de spieren en gewrichten
 • U kunt ook symptomen van depressie ervaren, waaronder:
 • overweldigende gevoelens van verdriet, hopeloosheid en hulpeloosheid
 • slapeloosheid of overmatige slaperigheid, bekend als hypersomnie
 • verlies van interesse in activiteiten die u ooit leuk vond
 • lethargie
 • overmatig gewichtsverlies of gewichtstoename
 • verlies van eetlust
 • problemen met concentreren
 • vergeetachtigheid
 • verlies van seksuele interesse
 • hoofdpijn of rugklachten
 • ongerustheid
 • gedachten aan overlijden of zelfmoord

Als u een van deze symptomen van depressie ervaart, is het belangrijk dat u onmiddellijk een afspraak maakt met uw arts.

Diagnose van vitamine D-tekort

Om een ​​vitamine D-tekort te diagnosticeren, zal uw arts een test bestellen om de hoeveelheid vitamine D in uw bloed te meten.Om een ​​diagnose van depressie te stellen, zal uw arts u vragen stellen over uw symptomen.Mogelijk wordt u ook gevraagd om een ​​zelfbeoordeling te maken.Depressie kan niet worden vastgesteld met een bloedtest.Uw arts zal u ook vragen stellen en een lichamelijk onderzoek uitvoeren om te bepalen of u een depressie heeft.En er kunnen andere examens en laboratoriumtests zijn om andere mogelijke onderliggende problemen uit te sluiten, en om te bepalen of uw symptomen van depressie mogelijk verband houden met een vitamine D-tekort. 

Vitamine D-tekort behandelen

U kunt vitamine D-tekort en de symptomen ervan behandelen door uw inname van deze essentiële voedingsstof te verhogen.Manieren waarop u meer vitamine D kunt consumeren, zijn onder meer:

 • vitamine D-supplementen nemen
 • het verhogen van uw blootstelling aan de zon
 • voedsel eten dat vitamine D bevat of verrijkt is met vitamine D

Om depressie te behandelen, zijn psychotherapie en antidepressiva veel voorkomende behandelingen.Ze kunnen afzonderlijk of in combinatie met dieetveranderingen worden opgenomen, afhankelijk van uw symptomen en behandeldoelen.Als uw depressie verband houdt met een vitamine D-tekort, kan het verhogen van uw vitamine D helpen om uw symptomen te verlichten.Praat met uw arts over uw behandelingsopties en wat voor u het beste zou werken.Mensen met een depressie kunnen ook stappen ondernemen om de symptomen van depressie te verlichten. Enkele van uw opties kunnen zijn:

Regelmatig sporten

Routinematige lichaamsbeweging kan de symptomen van depressie helpen verminderen door ‘feel-good’-chemicaliën zoals endorfine in de hersenen vrij te geven.Oefening kan ook de chemicaliën van het immuunsysteem verminderen die depressie kunnen verergeren.Begin met drie keer per week 30 minuten cardio en voeg zo nodig dagen en minuten toe.

Een regelmatig slaapschema aanhouden

Slapeloosheid, hypersomnie en andere slaapproblemen zijn in verband gebracht met depressie.Maak een regelmatig slaapschema om met deze symptomen om te gaan.Dat kan betekenen dat je een slaap- en wekker moet instellen.U kunt ook een dagboek bijhouden om bij te houden hoe lang u hebt geslapen en de kwaliteit van uw slaap.Dit zal u helpen uw voortgang bij te houden.

Contact opnemen met dierbaren

Uw vrienden en familie kunnen u steun en kracht geven bij het omgaan met uw symptomen.Het is belangrijk dat u uw dierbaren laat weten hoe ze kunnen helpen en wanneer hun acties niet bijdragen aan uw behandelplan.Vitamine D is essentieel voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder depressie.Enkele manieren om depressie te behandelen die verband houdt met onvoldoende vitamine D-spiegels zijn:

 • meer zon krijgen
 • het toevoegen van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet
 • een gezond gewicht behouden
 • voedingssupplementen nemen

Praat met uw arts over uw beste behandelingsopties.Bekijk Vitamine D Supplementen >

30 gedachten over “Vitamine D, eerste klinische proef”

 1. Als er geen tekort aan vitD jaar eerder was, kreeg ik geen corona. Als vitD-deficiëntie jaar eerder (bloedonderzoek) ppl kreeg corona. Spanje heeft een tekort aan vitamine D, niet in de zon. Corona Veroorzaakt longontsteking. VitD-medicijnen waren als het nemen van 20 vitD-pillen, maar de medicijnen evalueerden vitD onmiddellijk. Indrukwekkende zekerheid was dat vitamine D-niet-deficiëntie GEEN ICU nodig had.

 2. Ouderen zijn meestal niet buiten en hebben een vitamine D-tekort. Ik ga gewoon langs mijn bejaarde vader die vitamine D moest slikken en niet veel buiten was, en ons werd altijd verteld om uit de zon te blijven, gelijk aan vitamine D-tekort, toch ???

 3. Ik heb een heel boek geschreven dat ik nooit heb gepubliceerd, de hoax voor vitamine D-tekort. Ik geef het aan iedereen die geïnteresseerd is. Rochel albert@gmail.com Het belangrijkste punt is vitamine D-spiegels nummer één die niet in het bloed kunnen worden gecontroleerd omdat ze in de weefsels worden opgeslagen, en zelfs ik testte positief op vitamine D-tekort als ik de hele tijd in de zon ben Florida. Nummer twee vitamine D is een hormoonsteroïde die je natuurlijk beter gaat voelen als je het aan je lichaam geeft. Maar pas op voor een lange termijn vitamine D heeft een donkere kant en daar heeft niemand het over. Mail me als je een exemplaar van mijn boek wilt.

 4. Bedankt. Ik kocht vitamine D in maart en we namen het allemaal als gezin. Ik denk dat we misschien Covid 19 hebben gehad, maar we konden ons natuurlijk niet laten testen .. maar ik denk dat het ons leven heeft gered, inclusief mijn moeder die aan meerdere organen lijdt .. ik ben overtuigd door de doeltreffendheid ervan.

 5. ELKE hoeveelheid onderzoek leidde ons net zoveel als een jaar geleden naar vitamine D voor COVID-preventie. Waarom zou u wachten tot een arts u dit vertelt of het nemen van een vitamine valideert voor uw voedingspreventieplan? Ik waardeer de studie en het bewijs, maar te veel mensen slikten geen basisvitaminen waarvan werd gezegd dat ze dit mogelijk konden helpen voorkomen. Doe het onderzoek en stel uw eigen preventieplannen op. Ik herinner me dat mensen probeerden te voorkomen dat mensen vitamine D en knoflook slikken en zelfs C. Wauw … als het je geen pijn kan doen, waarom probeer je het dan niet? schudt het hoofd als u zich zorgen maakt over de dosering, dat kunt u ook onderzoeken. Wacht niet op een keurmerk van een proef of een arts. Neem zoveel mogelijk controle over uw eigen gezondheid. Versterk uw systeem met supplementen en gezond eten.

 6. Ik denk dat wat deze meneer zegt verder onderzoek nodig heeft, maar als wat hij zegt een positieve draai aan vitamine D is en de misschien wel de voordelen van 2 mensen die dit virus hebben opgelopen, is het de moeite waard om iets te onderzoeken dat een medische uitkomst bewijst die gunstig is zoals de meeste onderzoeken is deze veelbelovend en in dat geval ben ik het eens met deze meneer hierboven, maar het lijkt erop dat de farmaceutische bedrijven meer geïnteresseerd zijn in winst en een oplossing en effectieve behandeling voor covid-19

 7. Mijn kinderen zijn allebei ernstig autistisch mijn partner las jaren geleden een heleboel studies over vitamines en de voordelen voor kinderen met ASS. Sinds 5 jaar nemen mijn kinderen, mijn partner en ikzelf, nu dagelijks vitamine D3 vitamine E vitamine C zink Geactiveerd B-complex selenium magnesium vitamine A en broccomax. het heeft zeker verbeteringen aangebracht bij onze kinderen een paar jaar geleden begon mijn haar uit te vallen en ik had wat ademhalingsmoeilijkheden na het ondergaan van bloedonderzoeken bij mij werd een vitamine D-tekort vastgesteld. we wonen in Schotland, dus niet verrassend 😂 ik begon om extra vitamine D3 te nemen om mijn lichaam weer op een gezond peil te krijgen en daarna viel mijn haar niet meer uit en mijn ademhalingsproblemen verdwenen. door ons leven verhoogt mijn partner altijd de vitamine D3 van het hele gezin tijdens de wintermaanden mijn kinderen niet ben al jaren ziek, het is echt verbazingwekkend alle gezondheidsvoordelen van één vitamine.

 8. Ik ben een kankerpatiënt met slokdarm kan cer, neem geen chemo of operatie. maar ik gebruik dandilionroot-extract, zwartzaadolie en een hoge dosis vitamine c als een combo-behandeling. had aanvankelijk moeite met het doorslikken van mijn voedsel en het zou opmerkelijk zijn om in mijn maag aanwezig te zijn. 4 maanden en slikken is weer normaal geen ingehouden slikken meer. en het gevoel van eten in de maag is ook weg. 3 weken geleden een scan gehad en de c was toen stabiel vergeleken met 3 maanden daarvoor. volgende scan 6 maanden vanaf nu, geen zorgen, ik ben echt oké. groeten uit Nederland. ik ben hiermee begonnen omdat ik geen vertrouwen heb in de kankerindustrie. geen vertrouwen in de chemomethode. brood heeft me veel laten lezen over alternatieve behandelingen. info over deze methoden kan men vinden op de gepubliceerde website. en ja, dr. Campbell, ik heb geen vertrouwen in geprivatiseerde gezondheidszorg, verzekeringen en medicijnen die het beste voor ons allemaal in gedachten hebben. Het is een simpele zaak en er is niet veel fantasie voor nodig, je kunt exualy gewoon je ogen openen.

 9. Je bent een eerlijke dokter de farmaceutische industrie in de American Medical Association zijn niet geïnteresseerd in het promoten van vitamine D3 in welke vorm dan ook, je zou moeten weten dat het professioneel is mannelijke arts ze willen niemand helpen ze willen alleen drugs verkopen en drugsdealers gaan hier verliezen

 10. Als een langdurige gebruiker vitamine D totaal 25 jaar begonnen met lage doses gingen tot 10.000 eenheden per dag niveaus tussen 80 en 100 zonder geen gewrichtspijn vrij van welke soort dan ook dat is het antwoord dat is het antwoord Dr.Campbell zal het zal hun bedrijf vernietigen als iedereen slechts 6000 eenheden per dag zou innemen, zouden ze vrij zijn van vele vele ziekten en vele redenen om geen dokters te bezoeken veel redenen om niet naar het ziekenhuis te gaan dat is hun ergste nachtmerrie en drie dokters als elk mens slim genoeg was om te begrijpen als onze samenleving zou veranderen mensen vertrouwen de doktoren onwetend verdrietig voor hen met gevaar voor eigen risico

 11. Ik haat het als mensen zeggen: “Ik ben geen complottheoreticus.” WTF ?! De laatste keer dat ik het controleerde, gebeuren er altijd samenzweringen. Je moet behoorlijk hersendood zijn om GEEN complottheoreticus te zijn.

 12. Stel je voor dat ze volledig voedsel vit D en zonlicht gebruikten op therapeutische niveaus, die beter absorberen en niet zuur zijn voor het lichaam. SMH .. Altijd en hoek om de waarheid te minimaliseren

 13. deed ik 4000 IU D3, zinktabletten, extra vitamine C (sinaasappels). Ik kwam begin mei op de proppen met wat ik geloof dat Covid was. Ik had ernstige lichamelijke pijn, gevolgd door cyclische koorts die van 104,5 F tot 99 F liep en gedurende drie dagen weer omhoog ging. De koorts stopte toen en ik was nog vier dagen uitgeput voordat ik weer energie voelde. Ik voelde me daarna prima. Ik ben vier pond afgevallen in de week dat ik ziek was. Ik heb nooit positief getest op Covid terwijl ik ziek was, en ik heb een paar weken later geen antilichamen laten zien. Ik schrijf de negatieve tests toe aan de relatief hoge fout-negatieve prestaties van de tests, en ik geloof dat ik een relatief laag virusniveau had.

 14. Doctor John, hou van je show. Maar krijg alsjeblieft grip op je presentatie. Dit is een gesprek van 10 minuten. Maar je herhaalt jezelf zo vaak dat je duizenden mensen veel tijd zou kunnen besparen als je beknopter was.

 15. Het is interessant om op te merken dat artsen, andere medische professionals, waaronder wetenschappers met publiekelijk vermelde namen en kwalificaties, kunnen en zullen wetenschappelijke artikelen produceren die de werkzaamheid van HCQ, zink, vitamine D, C en enz. aantonen Sommige produceren video's zoals deze om de genoemde artikelen in duidelijke taal uit te leggen, wat al deze informatie gemakkelijk maakt voor een geïnteresseerde om te vinden. Ik, een monteur op het platteland van Australië, kan het vinden, terwijl politici, gezondheidsfunctionarissen van de overheid en degenen bij de WHO dat niet kunnen. Wat is de kans dat DAT een ongeval is? Wat is de P-waarde daarvan? Is het echt mogelijk dat individuele gezondheidswerkers dit in een paar weken kunnen uitzoeken, terwijl onze gekozen en niet-gekozen functionarissen dat niet kunnen? Zelfs na + of – elf maanden? Het gaat veel verder dan onethisch. Het lijkt erop dat regeringen en de WHO slechts in drie dingen geïnteresseerd zijn: maskers, lockdowns en vaccins. Het lijkt er verder op dat iemand die geen complottheoreticus is of op zijn minst een matig geïnteresseerde waarnemer, iets mist. Dit is niet bedoeld om iemand te beledigen; het is gewoon bedoeld als stof tot nadenken over de werkelijke stand van zaken. Hier zijn enkele andere gemakkelijk te vinden items: uit The American Journal of Epidemiology over de werkzaamheid van HCQ: https://academic.oup.com/aje/advance-article/ doi / 10.1093 / aje / kwaa093 / 5847586 Het aantonen van een tweede golf van positieve en vals-positieve gevallen en geen tweede golf van sterfgevallen wereldwijd, van Hubpages: https://academic.oup.com/aje/advance-article/doi/10.1093/aje / kwaa093 / 5847586 Moet ik doorgaan? Goede gezondheid, goede moed, God Bless, Ian

 16. Ik kreeg mijn moeder die vitamine D slikte in maart, denkend dat ik een professor was in een voorbij leven, zoals professoren zeiden in de zomer over Covid die ik zei voordat Covid in februari naar het VK kwam

Reacties zijn gesloten.