Vitamine D-ervaringen – 13 schokkende rapporten!

​ egane Vitamine K2 druppels: Vegan Magnesium Capsules: 🔶 VITAMINE D PDF-BESTANDEN ALS GRATIS DOWNLOAD 🔶 30 kg: 30 kg: 49 kg: 62 kg: 72 kg: 72 kg: 75 kg: 90 kg: 90 kg: 100 kg: Alle Download hier: Let op: Wij voeren in principe geen diagnoses, therapieën of behandelingen in medische zin uit. Onze ondersteuning kan geen medische, psychologische of fysiologische behandeling vervangen. Een belofte van genezing of een belofte van succes wordt niet gegeven. Onze vitamine D-afspeellijst: in deze video dragen we je overall Ervaringsrapporten. Het gaat om de positieve effecten van vitamine D-therapie bij migraine, bevriezing, pijn, pijn in het hele lichaam, allergieën, voetschimmel, nagelschimmel, Hashimoto, neurodermitis, burn-out, zonneallergie, slaapstoornissen, ooglidtrekkingen, hoge bloeddruk, paniekaanvallen en depressie. Ⓥ All love Ⓥ Lars & Alexandra Gratis e-books: Twitch: TikTok: Instagram: Facebook: Colofon: Copyright © by Mayablau UG (beperkte aansprakelijkheid) #VitaminD # VitaminD3 #VitaminDErfahrungen

Top 7 vitamines D-supplementen

vitamine d supplementen de zonvitamine

Vitamines D supplementen Copenhagen?

Vitamines D

is essentieel voor uw gericht en geestelijke gezondheid en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. De locatievitaminen D-spiegels kunnen dood lijden aan aantal gezondheidsproblemen. De volgende supplementen

zijn van de beste kwaliteit, betrouwbaar en makkelijk in te nemen. ​ Vitaminen D in extra hoge dosis

Extra hoge potaarde vitamines D

70 microgram oftewel 2013 IE (Internationale Eenheden, ook wel Internationale Eenheden) per capsule. Zeer geschikt voor like niet eerder een vitamines D supplement heeft gebruikt, en bij like een tekort is vastgesteld. De supplementen kunnen net zo goed als multivitaminen worden gebruikt, ook als bijvoorbeeld al van 10 microgram vitamine D bevat.

Super D3 Extra Kracht 70 mcg vitamine D extra hoog gedoseerde Vitamine D Super D3 Extra Kracht van Vitaminstore

bevat maar ran 66 mcg vitamine D3 per softgel. De vitamine D3 in het product bestaat uit Quali®-D vitamine D3. Dit wordt geproduceerd door een van de grootste producenten van vitamine D3. De staatsgarantie voor stabiliteit en kwaliteit van vitamine D3. ​

 

2. Vitamin D-3 4000 IU /100 µg (vitamine D uit wolvet)

Solgar is een bekende producent van de hoogste kwaliteit supplementen.Solgar Vitamin D-3 4000 IU/100 µg bevat de meest effectieve vorm van vitamine D.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten.Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen).Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

 

3. Viridian Vitamin D3 (Vegan) 2000 IU (50 µg)

viridian_vitamin-d3-vegan-2000-iu-50-g_800Deze hooggedoseerde vitamine D3 van Viridian is geproduceerd uit veganistische bron (korstmos).Vitamine D zorgt mede voor een goede weerstand en is goed voor de opname van calcium (bot)

 

4. Vitamine D3 Vloeibaar 25 mcg (1000 IE vitamine d druppels)

vitamine-d3-vloeibaar-25-mcg-1000-ie-vitamine-d-druppels_800Deze vitamine D in druppelvorm is zeer geschikt om de dosering naar eigen behoefte aan te passen en voor mensen met slikproblemen.Een flesje van 25 ml levert circa 450 druppels en devitamine D is opgelost in olijfolie.

5. Advanced Vitamin D-3 Immune Complex (vitamine D, vlierbes, zink, Ester-C)

advanced-vitamin-d-3-immune-complex-vitamine-d-vlierbes-zink-ester-c_800Solgar’s Advanced Vitamin D-3 Immune Complex ondersteunt het immuunsysteem (vitamine C, D-3, koper, selenium, zink, vlierbessen) en bevat een combinatie van vitaminen, mineralen en vlierbessen concentraat met anti-oxidatieve (celbeschermende) eigenschappen (vitamine C, selenium, koper en zink).

Boost voor het immuunsysteem

De formule mag het hele jaar door gebruikt worden maar is vooral erg nuttig tijdens de koude, donkere maanden en voor een boost van je weerstand en immuunsysteem.Levert o.a. 25 mcg vitamine D-3 (1000 IE), 200 mg vitamine C (als Ester-C), 7,5 mg zink, 62,5 mcg selenium en 750 mcg koper.Deze formule kan naast elke gewenste multivitamine worden gebruikt.

Vitamine D voor Kinderen

Vitamine D druppels speciaal gedoseerd voor kinderen.Handig om ongemerkt te geven in bv. eten of drinken zodat uw kind toch voldoende binnenkrijgt zonder gedoe van slikken etc.

ViridiKid™ (Vegan) Vitamin D3 400 IU (10µg)

vitamine-d-voor-kinderen_viridikid-vegan-vitamin-d3-400-iu-10g_800

Vitamine D Kauwtabletten

Als u moeite heeft met slikken of u vindt capsules innemen vervelend, dan kunt u kiezen voor handige kauwtabletten.solgar_vitamin-d-3-25-g1000-iu-vitamine-d-kauwtablet_800Solgar Vitamin D-3 25 µg/1000 IU Chewable Tablets bevat de meest effectieve vorm van vitamine D.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten.Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen).Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

 

Wat is Vitamine D?

Vitamine D behoort tot de essentiële vitamines die je nodig hebt om je lichaam goed te laten functioneren.Officieel is het eigenlijk geen vitamine maar een verzameling van vet oplosbare hormonen die je lichaam zelf kan aanmaken.Dit gebeurt door een proces in het lichaam waar zonlicht voor nodig is, UV licht om precies te zijn.De twee belangrijkste vormen van vitamine D zijn vitamine D2 en vitamine D3.Vitamine D2 is de plantaardige vorm van vitamine D. Vitamine D3, of cholecalciferol, is de dierlijke vorm.Vitamine D3 is de actieve vorm die vanuit UV licht door onze huid wordt gesynthetiseerd.Ook wanneer je kiest voor vitamine D suppletie, kies dan voor de actieve vorm vitamine D3 omdat die goed opneembaar is in je lichaam.Vitamine D2 is 66% minder efficiënt in het verhogen van de vitamine D waardes in het lichaam. Vitamine D staat bekend als de “zonneschijn” -vitamine.Het is een essentiële in vet oplosbare voedingsstof.Het helpt de botten gezond en sterk te houden, bevordert de celgroei en bevordert de immuunfunctie.Je lichaam neemt vitamine D voornamelijk op door blootstelling aan de zon, hoewel voedingssupp lementen en bepaalde voedingsmiddelen ook bronnen van de voedingsstof kunnen zijn.Vitamine D-tekort treedt op wanneer uw lichaam de aanbevolen niveaus niet opneemt.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen ervoor zorgen dat uw botten misvormd, broos of dun worden.Het kan ook leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder:

 • bot verzachting ( osteomalacie )
 • lage botdichtheid ( osteopenie )
 • artrose
 • hartziekte
 • kanker
 • rachitis bij kinderen

Vitamine D en depressie

Studies hebben een verband aangetoond tussen vitamine D-tekort en depressie.Onderzoekers achter een meta-analyse uit 2013 merkten op dat studiedeelnemers met depressie ook lage vitamine D-spiegels hadden.Uit dezelfde analyse bleek dat mensen met een lage vitamine D statistisch gezien een veel groter risico op depressie liepen.De onderzoekers zijn van mening dat, omdat vitamine D belangrijk is voor een gezonde hersenfunctie, onvoldoende voedingsstoffen een rol kunnen spelen bij depressie en andere psychische aandoeningen.Een eerdere 2005studieVertrouwde bron geïdentificeerde vitamine D-receptoren in dezelfde delen van de hersenen die geassocieerd zijn met depressie.

Risicofactoren voor vitamine D-tekort

Beperkte blootstelling aan de zon, levensstijl en leeftijd kunnen bijdragen aan lage vitamine D-spiegels. Blijf lezen om meer te weten te komen over de risicofactoren voor vitamine D-tekort.

Beperkte blootstelling aan de zon

Blootstelling aan zonlicht is voor de meeste mensen de belangrijkste bron van vitamine D.Als u uit de zon blijft of te veel sunblock gebruikt, beperkt u uw blootstelling.Dat kan leiden tot vitamine D-tekort.De hoeveelheid blootstelling aan de zon die u nodig heeft, is afhankelijk van uw klimaat, het tijdstip van de dag en de tijd van het jaar.Mensen met een lichtere huid hebben de neiging vitamine D sneller op te nemen.U heeft mogelijk tussen de 15 minuten en 3 uur blootstelling aan de zon per dag nodig om voldoende vitamine D binnen te krijgen door alleen blootstelling aan de zon.De hoeveelheid blootstelling aan de zon hangt grotendeels af van de tijd van het jaar en uw huidskleur. 

Eetpatroon

Weinig voedingsmiddelen zijn van nature rijk aan vitamine D.Eet meer van deze natuurlijke bronnen van vitamine D om uw inname te verhogen:

 • Zalm
 • Makreel
 • Andere vette vis
 • Visleveroliën
 • Dierlijke vetten
 • Met vitamine D verrijkte voedingsproducten, zoals sinaasappelsap en ontbijtgranen

Als u een veganistisch of vegetarisch dieet volgt, bestaat de kans dat u niet genoeg vitamine D binnenkrijgt.

Als u een donkere huidskleur heeft

Mensen met een donkere huid hebben grotere hoeveelheden melanine, een natuurlijk pigment dat de huid zijn kleur geeft.Melanine vermindert de productie van vitamine D in de huid.Een onderzoek uit 2006 wees uit dat vitamine D-tekort in de Verenigde Staten vaker voorkomt bij Afro-Amerikanen dan bij andere Amerikaanse populaties.Volgens The Cooper Institute heeft ongeveer 40 procent van de Afro-Amerikaanse volwassenen een vitamine D-tekort.Het is onduidelijk of lagere vitamine D-spiegels bij mensen met een donkere huid ernstige gevolgen voor de gezondheid hebben.Als u zich zorgen maakt over uw vitamine D-productie door blootstelling aan de zon, overleg dan met uw arts over wat u kunt doen.Het is ook belangrijk om meer voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet toe te voegen.

Zwaarlijvigheid

Er is een verband tussen vitamine D-tekort en mensen met een body mass index (BMI) van 30 of hoger.Mensen met obesitas hebben mogelijk meer vitamine D nodig dan mensen met een gemiddeld gewicht om de aanbevolen voedingswaarde te bereiken.Als uw BMI 30 of hoger is, werk dan samen met uw arts om een ​​beheersbaar plan voor gewichtsverlies op te stellen, evenals een dieet dat u kan helpen uw vitamine D-inname te verhogen.

Leeftijd

Leeftijd kan bijdragen aan vitamine D-tekort.Naarmate u ouder wordt, wordt uw huid minder efficiënt in het aanmaken van vitamine D.Oudere volwassenen hebben ook de neiging de tijd in de zon te beperken en kunnen diëten eten met onvoldoende hoeveelheden vitamine D.

Symptomen van vitamine D-tekort

Als u een vitamine D-tekort heeft, kunt u last krijgen van:

 • pijnlijke botten
 • vermoeidheid of sufheid
 • zwakte en pijn van de spieren en gewrichten
 • U kunt ook symptomen van depressie ervaren, waaronder:
 • overweldigende gevoelens van verdriet, hopeloosheid en hulpeloosheid
 • slapeloosheid of overmatige slaperigheid, bekend als hypersomnie
 • verlies van interesse in activiteiten die u ooit leuk vond
 • lethargie
 • overmatig gewichtsverlies of gewichtstoename
 • verlies van eetlust
 • problemen met concentreren
 • vergeetachtigheid
 • verlies van seksuele interesse
 • hoofdpijn of rugklachten
 • ongerustheid
 • gedachten aan overlijden of zelfmoord

Als u een van deze symptomen van depressie ervaart, is het belangrijk dat u onmiddellijk een afspraak maakt met uw arts.

Diagnose van vitamine D-tekort

Om een ​​vitamine D-tekort te diagnosticeren, zal uw arts een test bestellen om de hoeveelheid vitamine D in uw bloed te meten.Om een ​​diagnose van depressie te stellen, zal uw arts u vragen stellen over uw symptomen.Mogelijk wordt u ook gevraagd om een ​​zelfbeoordeling te maken.Depressie kan niet worden vastgesteld met een bloedtest.Uw arts zal u ook vragen stellen en een lichamelijk onderzoek uitvoeren om te bepalen of u een depressie heeft.En er kunnen andere examens en laboratoriumtests zijn om andere mogelijke onderliggende problemen uit te sluiten, en om te bepalen of uw symptomen van depressie mogelijk verband houden met een vitamine D-tekort. 

Vitamine D-tekort behandelen

U kunt vitamine D-tekort en de symptomen ervan behandelen door uw inname van deze essentiële voedingsstof te verhogen.Manieren waarop u meer vitamine D kunt consumeren, zijn onder meer:

 • vitamine D-supplementen nemen
 • het verhogen van uw blootstelling aan de zon
 • voedsel eten dat vitamine D bevat of verrijkt is met vitamine D

Om depressie te behandelen, zijn psychotherapie en antidepressiva veel voorkomende behandelingen.Ze kunnen afzonderlijk of in combinatie met dieetveranderingen worden opgenomen, afhankelijk van uw symptomen en behandeldoelen.Als uw depressie verband houdt met een vitamine D-tekort, kan het verhogen van uw vitamine D helpen om uw symptomen te verlichten.Praat met uw arts over uw behandelingsopties en wat voor u het beste zou werken.Mensen met een depressie kunnen ook stappen ondernemen om de symptomen van depressie te verlichten. Enkele van uw opties kunnen zijn:

Regelmatig sporten

Routinematige lichaamsbeweging kan de symptomen van depressie helpen verminderen door ‘feel-good’-chemicaliën zoals endorfine in de hersenen vrij te geven.Oefening kan ook de chemicaliën van het immuunsysteem verminderen die depressie kunnen verergeren.Begin met drie keer per week 30 minuten cardio en voeg zo nodig dagen en minuten toe.

Een regelmatig slaapschema aanhouden

Slapeloosheid, hypersomnie en andere slaapproblemen zijn in verband gebracht met depressie.Maak een regelmatig slaapschema om met deze symptomen om te gaan.Dat kan betekenen dat je een slaap- en wekker moet instellen.U kunt ook een dagboek bijhouden om bij te houden hoe lang u hebt geslapen en de kwaliteit van uw slaap.Dit zal u helpen uw voortgang bij te houden.

Contact opnemen met dierbaren

Uw vrienden en familie kunnen u steun en kracht geven bij het omgaan met uw symptomen.Het is belangrijk dat u uw dierbaren laat weten hoe ze kunnen helpen en wanneer hun acties niet bijdragen aan uw behandelplan.Vitamine D is essentieel voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder depressie.Enkele manieren om depressie te behandelen die verband houdt met onvoldoende vitamine D-spiegels zijn:

 • meer zon krijgen
 • het toevoegen van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet
 • een gezond gewicht behouden
 • voedingssupplementen nemen

Praat met uw arts over uw beste behandelingsopties.Bekijk Vitamine D Supplementen >

30 gedachten over “Vitamine D-ervaringen – 13 schokkende rapporten!”

 1. 🔶 BELANGRIJKE LINKS NAAR DE VIDEO 🔶 Gezond in 7 dagen (boek): https://amzn.to/3bXfUUIVitamin D ervaringen: https://www.vitamindservice.de/erfahrungsberichte Verdere getuigenissen: https://www.vitamindservice.de / vitamindwarumRoute 66 Video & artikel: https://www.vitamindservice.de/dortmund-3/ Vitamine D-calculator voor kinderen: https://www.vitamindservice.de/vitaminDkinder Vitamine D-adviseur: https://www.vitamindservice.de / Therapeutische casestudy's als pdf: http://www.rohe-energie.com/downloads/Vitamine D-afspeellijst: https://www.youtube.com/playlist?list=PLnS-vS8qpEpdcdxBnhT-tHcFZjG-DCoyh§ Dit is een promotievideo § Alle links adverteren §-💦Het beste water voor de crisis https: //aquion-quelle.de🔱De beste vitamines https://rohe-energie.com/plantrition🌞Vitamine D3 druppels (veganistisch) https: / /amzn.to / 31uwMgH🌞Vitamine K2 druppels (veganistisch) https://amzn.to/33ikry2💪Magnesium capsules (veganistisch) https://amzn.to/2TfczZz🍀Veggie ziektekostenverzekering https://rohe-energie.com / provita👉Labor- Tests https://rohe-energie.com/cerasc reen🚀Onze krachtige mixer https://rohe-energie.com/mix👑Beste vitamine C https://rohe-energie.com/vitaminc💦Zonder wasmiddel https://rohe-energie.com/waschkugel🆘 Versterk de immuunsysteem https: / /rohe-energie.com/virus-🔶 ALLES VOOR VITAMINE D-THERAPIE BIJ AMAZON 🔶Vegan vitamine D3 druppels: https://amzn.to/31uwMgHVegan vitamine K2 druppels: https://amzn.to/33ikry2Vegan magnesium capsules: https: //amzn.to/2TfczZz-🔶 OOK DIRECT VERKRIJGBAAR BIJ DE FABRIKANT 🔶Vegane vitamine D3 druppels: https://rohe-energie.com/D3Vegane vitamine K2 druppels: https://rohe-energie.com / K2Vegane magnesium capsules: https://rohe-energie.com/MG-🔶 VITAMINE D PDF-BESTANDEN ALS GRATIS DOWNLOAD 🔶40 kg: https://www.rohe-energie.com/?ddownload=211950 kg: https: / / www .rohe-energie.com /? ddownload = 212060 kg: https://www.rohe-energie.com/?ddownload=212170 kg: https://www.rohe-energie.com/?ddownload=212280 kg : https: //www.rohe-energie.com/? ddownload = 212390 kg: https://www.rohe-energie.com/?ddownload=2124100 kg: https: //www.rohe-energie. com /? ddownload = 2125110 kg: https://www.rohe-energie.com/?ddownload=2126120 kg: https://www.rohe-energie.com/?ddownload=2127130 kg: https: // www. rohe-energie.com/?ddownload=2128-Alle downloads hier: https://www.rohe-energie.com/downloads/-Opmerking: In principe voeren wij geen diagnoses, therapieën of behandelingen in medische zin uit . Onze ondersteuning kan geen medische, psychologische of fysiologische behandeling vervangen. Er wordt geen belofte van genezing of succes gegeven. -Onze vitamine D-afspeellijst: https://www.youtube.com/playlist?list=PLnS-vS8qpEpdcdxBnhT-tHcFZjG-DCoyh

 2. Hallo. Heeft iemand hier last van hartkloppingen? Kan dat dan worden ingenomen? Ik heb dit al heel lang gehad en ben meerdere keren onderzocht. Geen bevindingen. Bedankt en vriendelijke groeten

 3. Mijn waarde voor cytomegalovirusziekte en burn-out was tien jaar lang 14. Ik vervang elke dag 5000 IU D3 in de winter (in combinatie met K2 en magnesium!), Ben sindsdien nooit ernstig ziek geweest en ook de zonneallergie is verdwenen.

 4. Als ik eruit zie en word zoals jij door het gebruik van dit hormoon, dat tijdelijk als rattengif werd gebruikt, dan wil ik je bedanken dat je het niet hebt gedaan. U bent niets meer dan drugsdealers die zijn aangesteld en gesponsord door de farmaceutische maffia. Schaam je, je hebt geen geweten.

 5. Vitamine D is van vitaal belang !!!! Helaas zijn sommige mensen resistent tegen advies, klagen ze over ziektes en wachten ze liever tot ze weer ziek worden en krijgen ze dan serieuze medicatie van hun arts, hoewel het slechts een beknopt vitaminetekort is.Vitamine D moet zowel in de winter als in de zomer worden ingenomen De bloedtest is gratis Ook onderzocht door de endocrinoloog. Ook moeten kinderen minstens 1000 eenheden innemen Vitamine D moet altijd samen met magnesium en vitamine K2 worden ingenomen De video is heel gemakkelijk te begrijpen voor elke leek Nu zelfs de laatste slaapschaapjes zullen zeker wakker worden dankzij vitamine D 😉

 6. Het is belangrijk dat je regelmatig vrienden van mij meeneemt, ze nemen bv 2 weken D 3 paar druppels of tabletten uit het warenhuis en denken dat dit helemaal genoeg is Ze zijn constant moe enz. Ik heb het nu niet meer over Ik voel me als chronische pijn Patiënt veel beter Ik heb nog steeds pijn en kan niet veel meer doen, er zijn al te veel zenuwen gebroken Maar geen depressies meer, geen verkoudheden meer enz. De waarde lag vrijwel onder de doktersvoorschrift 2 druppels (? IE) Dan heb ik jou oa gevonden en nu zijn mijn waarden optimaal! Bedankt LG 🌸

 7. Ik heb neurodermitis. Ik vul aan met vitamine D. Ik zie geen succes. Ik neem Vitamine D3 Depot 10.000 IU. Eén tablet elke tien dagen. Dat staat er op. Misschien is dat ook niet genoeg voor mij? Ik ook weeg trouwens 100 kg over.

 8. Hallo twee, geweldige video met geweldige illustratieve voorbeelden. Ik behandelde mijn vriendin met vitamine D3 (14.000 IE), OPC liposomaal en MSM. En zie: na 3 maanden kreeg ze weer een gevoel in haar handen, omdat ze last had van gevoelloosheid in haar handen en voeten door MS. Ook zij voelt zich weer helemaal thuis. Ze is trouwens 57 jaar oud. Zo zie je maar weer dat vitamine D3 geweldig is voor jong en oud. Ga zo door, ik zal al je video's bekijken 🙂

 9. heb ik onlangs mijn huisarts (HA) mijn vitamine D-spiegel laten meten. De waarde is 75 ng / ml. Volgens HA bevind ik me in het vergiftigingsgebied. Hij zei dat een vitamine D-substitutie (V3S) geen zin had. Ik merk echter het positieve effect van mijn V3S en blijf erbij 👍 maar zal proberen een waarde van 67 ng / ml te halen. Deze waarde komt ongeveer overeen met de waarde van mensen die permanent in zonnige gebieden wonen en veel tijd in de zon doorbrengen.

 10. Ik kreeg Dekristol eenmaal per week van de dokter. Na het innemen was mijn bloedsomloop erg slecht, dus het moest worden stopgezet. Ik heb zeer ernstige pijn in de gewrichten en botten. Neem dagelijks 150 mg magnesium en bètablokkers, verder niets. Zou het nog een keer willen proberen, maar met wat Vit. D🤔

 11. Ik nam na mijn grot een slechte waarde van 8, 5000 eenheden per dag. Na een jaar ben ik nog maar op 23,8. Daarna heb ik 11 dagen 20.000 units genomen en ben nu benieuwd wat er nu uit komt. Volgens de rekenmachine zou ik dan tussen de 5500 en 6000 eenheden per dag moeten nemen. Is het normaal dat het zo lang duurt voordat de waarde correct stijgt?

Reacties zijn gesloten.