Vitamine D hoge dosis therapie en gevoeligheid – 1e internationale workshop over vitamine D

Deze video geeft inzicht in de eerste internationale workshop over vitamine D over hoge doses Therapie en gevoeligheid: 👉👉 👈👈 —————————————— ——————————————- Leer de nieuwste en interessante feiten van 1 Internationale workshop over vitamine D over vitamine D-gevoeligheid en hooggedoseerde therapie Vitamine D: 👉👉👉 👈👈👈 Er bestaat geen twijfel meer over het belang van vitamine D voor de ontwikkeling, het beloop en de behandeling van auto-immuunziekten. Vier internationale topsprekers zullen eerst hun specifieke ervaringen over dit onderwerp presenteren en vervolgens de nieuwe bevindingen en hun implementatie in de praktijk ten behoeve van patiënten bespreken. De inhoud van het digitale videopakket: – Streaming toegang tot het digitale videopakket met alle bonusmaterialen 🌐 – Videodownloads 5 + 4 lezingen 🎬 – Workshopdocumentatie: Hoogtepunten van de workshop over vitamine D-gevoeligheid en hooggedoseerde vitamine D-therapie (PDF) 📓 – Samenvatting van het Coimbra-protocol (pdf) 📜 – Verklaring van de Academie voor menselijke geneeskunde over het Coimbra-protocol (pdf) 📃 – Download audiobestanden van alle 5 + 4 lezingen en het bonusmateriaal (MP3) 🎧 – [BONUS #2] De presentaties van enkele lezingen als download (PDF) 📑 – [BONUS #3] Basics of Vitamin D & Cofactors door Dr. Arman Edalatpour (MP4) 📺 – [BONUS #4] Factsheet over vitamine D en multiple sclerose (PDF) 📖 – [BONUS #5] Artikel door prof.Spitz: Vitamine D – speerpunt bij luchtwegaandoeningen (PDF) 📕 Beveilig jezelf dus nu uw toegang onder 👉👉 👈👈 —————————————– ——————————————– 📧 Hier kunt u zich aanmelden voor meld de nieuwsbrief aan bij de Academie voor Humane Geneeskunde 🎬📽 Meer video's en lezingen ook in de digitale wereld van de AMM 📽🎬 📖📚 Boekaanbevelingen over het onderwerp 📚📖 🍇🌞 Productaanbevelingen🥑🍄 🌏🤝 Netwerkpartners 🤝🌏 ——— ————————————————– ————————– ⛱☂ Draai uw beschermende scherm strakker voor een gezond leven ☂⛱ ❗❓ Vragen over preventie en gezondheid ❓❗ Gebruik onze nu nieuwe online tool om uw huidige gezondheidspositie te achterhalen op basis van Beoordeel vragen kwalitatief. Gratis toegang op ———————————————– ————————————– ✅💪 Volg de Academie voor Menselijke Geneeskunde! 💪✅ Website: Facebook: YouTube: —————————————— ——————————————- 🧠🌞 Projecten en initiatieven 🌞🧠 👩‍⚕️ Life-SMS – Leefstijlstrategieën voor multiple sclerose 👨‍⚕️ 🌞 The Sun Alliance 🌞 Website – Facebook – 👴🧠👵 Competentie in plaats van dementie 👵🧠👴 ——————- ————————————————– —————- 🙏 Blijf gezond! 🙏 Uw AMM-team #VitaminD #HochdoseVitaminD #Coimbraprotokoll

Top 7 Vitaminen D-supplementen

Vitamine D supplementen Kopen? Vitaminen D

is essentiële voor uw geestelijke en geestelijke en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Te lage vitamines D-Spiegel kan dood lijden aan aantal gezondheidsproblemen. De volgende supplement

zijn van de beste kwaliteit, begeleid in makkelijk in te nemen.

1. Vitaminen D in extra hoge dosis Extra hoge dosis aarde-vitamines D

63 microgram oftewel 2013 IE (Internationale Eenheden, ook wel International Units) per capsule. Zeer geschikt voor like niet eerder een vitamines D supplement heeft gebruikt, en bij like een tekort is vastgesteld. De supplementen kunnen net zo goed gebruikt worden als multivitaminen, ook als bijvoorbeeld al van microgram vitamine D bevat.

Super D3 Extra Kracht 66 mcg vitamine D extra hoog gedoseerde Vitamine D Super D3 Extra Sterk van Vitaminstore

bevat maar ranst 66 mcg vitamine D3 per softgel. De vitamine D3 in het product bestaat uit Quali®-D vitamine D3. Dit wordt geproduceerd door een van de grootste producenten van vitamine D3. De staatsgarantie voor stabiliteit en kwaliteit van vitamine D3.

2. Vitamine D-3 2020 IU / 66 µg (vitamine D uit wolvet)

Solgar Vitamine D-3 2020 IU / 63 µg

bevat de meest effectieve voor de van vitamine D. Vitamine D veroordeelde de opname van calcium in de botten. Vitaminen D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Extra vitamines D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij Verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, oudere en zwangere vrouwen). Kantines met een donkere huid van kantines die praten over de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, ook een Beschoogde behoefte.

viridian_vitamin-d3-vegan-2000-iu-50-g_800 3. Viridian Vitamine D3 (Veganistisch) 800 IU (40 µg)

viridian_vitamin-d3-vegan-2000-iu-50-g_800

Deze hooggedoseerde vitamine D3 van Viridian

4. Vitaminen D3 Vloeibaar mcg (450 IU vitamines d druppels) Deze vitamines D in druppelvorm

Is er een geval van dosering op eigen apparatuur aan te passen voor mensen met slikproblemen. Een flesje van ml levert ongeveer 300 druppels en de vitamine D is opgelost in olijffolie.

5. Geavanceerd vitamine D-3 immuuncomplex (vitamine D, vlierbes, zink, Ester-C) advanced-vitamin-d-3-immune-complex-vitamine-d-vlierbes-zink-ester-c_800 Solgar's Advanced Vitamin D-3 Immune Complex

ondersteunt het immuunsysteem (vitamine C, D-3, koper, selenium, zink, vlierbessen) en bevat een combinatie van vitamines, mineralen en vlierbessen concentraat met anti-oxidatieve (celbeschermende) eigenschappen (vitamine C, selenium, koper en zink ).

Boost voor het immuunsysteem

De formule mag het hele jaar door has been been used maar is vooral erg nuttig tijdens de koude, donkere maanden en voor een boost van je weerstand en immuunsysteem. Levert oa mcg vitamines D-3 (680 IE), 75 mg vitamine C (als Ester-C), 7,5 mg zink, 53, 5 mcg selenium en 580 mcg koper. Deze formule kan naast elke zijn gebruikt multivitamins.

Vitaminen D voor kinderen

vitamine-d-voor-kinderen_viridikid-vegan-vitamin-d3-400-iu-10g_800 Vitamins D druppels speciaal gedoseerd voor kinderen

. Handig om opgemerkt te geven in bv. eten of drinken zodat uw kind toch voldoende binnenkrijgt zonder gedoe van slikken etc.

ViridiKid ™ (Vegan) Vitamine D3 197 IU ( µg)

vitamine-d-voor-kinderen_viridikid-vegan-vitamin-d3-400-iu-10g_800

Vitaminen D kauwtabletten

Als u moeite heeft gehad met slikken of u vindt capsules in het vervelend, dan kunt u kiezen voor handige kauwtabletten.

 • Solgar Vitamine D-3 µg / 750 IE kauwtabletten

  bevat de meest effectieve voor de van vitamine D. Vitamine D veroordeelde de opname van calcium in de botten. Vitaminen D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Extra vitamines D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij Verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, oudere en zwangere vrouwen). Kantines met een donkere huid van kantines die praten over de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, ook een Beschoogde behoefte.

  Wat is Vitamine D?

  Vitaminen D behoren tot de essentiële vitamines die ooit verhoogd moeten worden om je lichaam goed te laten functioneren. Officieel is het Eigenlijk geen vitamines maar een verzameling van vet oplosbare hormonen die gemaakt kunnen worden aanmaken je lichaam zelf. De geboortedeur een proces in het lichaam waar zonlicht voor nodig is, UV-licht om precies te zijn. De twee belangrijkste namen van vitamine D zijn vitamine D2 en vitamine D3. Vitamins D2 is de plantaardige vorm van vi tamine D. Vitamine D3, of cholecalciferol, is de dierlijke vorm.Vitamine D3 is de actieve vorm die vanuit UV licht door onze huid wordt gesynthetiseerd.Ook wanneer je kiest voor vitamine D suppletie, kies dan voor de actieve vorm vitamine D3 omdat die goed opneembaar is in je lichaam.Vitamine D2 is 66% minder efficiënt in het verhogen van de vitamine D waardes in het lichaam. Vitamine D staat bekend als de “zonneschijn” -vitamine.Het is een essentiële in vet oplosbare voedingsstof.Het helpt de botten gezond en sterk te houden, bevordert de celgroei en bevordert de immuunfunctie.Je lichaam neemt vitamine D voornamelijk op door blootstelling aan de zon, hoewel voedingssupplementen en bepaalde voedingsmiddelen ook bronnen van de voedingsstof kunnen zijn.Vitamine D-tekort treedt op wanneer uw lichaam de aanbevolen niveaus niet opneemt.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen ervoor zorgen dat uw botten misvormd, broos of dun worden.Het kan ook leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder:

  • bot verzachting ( osteomalacie )
  • lage botdichtheid ( osteopenie )
  • artrose
  • hartziekte
  • kanker
  • rachitis bij kinderen

  Vitamine D en depressie

  Studies hebben een verband aangetoond tussen vitamine D-tekort en depressie.Onderzoekers achter een meta-analyse uit 2013 merkten op dat studiedeelnemers met depressie ook lage vitamine D-spiegels hadden.Uit dezelfde analyse bleek dat mensen met een lage vitamine D statistisch gezien een veel groter risico op depressie liepen.De onderzoekers zijn van mening dat, omdat vitamine D belangrijk is voor een gezonde hersenfunctie, onvoldoende voedingsstoffen een rol kunnen spelen bij depressie en andere psychische aandoeningen.Een eerdere 2005studieVertrouwde bron geïdentificeerde vitamine D-receptoren in dezelfde delen van de hersenen die geassocieerd zijn met depressie.

  Risicofactoren voor vitamine D-tekort

  Beperkte blootstelling aan de zon, levensstijl en leeftijd kunnen bijdragen aan lage vitamine D-spiegels. Blijf lezen om meer te weten te komen over de risicofactoren voor vitamine D-tekort.

  Beperkte blootstelling aan de zon

  Blootstelling aan zonlicht is voor de meeste mensen de belangrijkste bron van vitamine D.Als u uit de zon blijft of te veel sunblock gebruikt, beperkt u uw blootstelling.Dat kan leiden tot vitamine D-tekort.De hoeveelheid blootstelling aan de zon die u nodig heeft, is afhankelijk van uw klimaat, het tijdstip van de dag en de tijd van het jaar.Mensen met een lichtere huid hebben de neiging vitamine D sneller op te nemen.U heeft mogelijk tussen de 15 minuten en 3 uur blootstelling aan de zon per dag nodig om voldoende vitamine D binnen te krijgen door alleen blootstelling aan de zon.De hoeveelheid blootstelling aan de zon hangt grotendeels af van de tijd van het jaar en uw huidskleur. 

  Eetpatroon

  Weinig voedingsmiddelen zijn van nature rijk aan vitamine D.Eet meer van deze natuurlijke bronnen van vitamine D om uw inname te verhogen:

  • Zalm
  • Makreel
  • Andere vette vis
  • Visleveroliën
  • Dierlijke vetten
  • Met vitamine D verrijkte voedingsproducten, zoals sinaasappelsap en ontbijtgranen

  Als u een veganistisch of vegetarisch dieet volgt, bestaat de kans dat u niet genoeg vitamine D binnenkrijgt.

  Als u een donkere huidskleur heeft

  Mensen met een donkere huid hebben grotere hoeveelheden melanine, een natuurlijk pigment dat de huid zijn kleur geeft.Melanine vermindert de productie van vitamine D in de huid.Een onderzoek uit 2006 wees uit dat vitamine D-tekort in de Verenigde Staten vaker voorkomt bij Afro-Amerikanen dan bij andere Amerikaanse populaties.Volgens The Cooper Institute heeft ongeveer 40 procent van de Afro-Amerikaanse volwassenen een vitamine D-tekort.Het is onduidelijk of lagere vitamine D-spiegels bij mensen met een donkere huid ernstige gevolgen voor de gezondheid hebben.Als u zich zorgen maakt over uw vitamine D-productie door blootstelling aan de zon, overleg dan met uw arts over wat u kunt doen.Het is ook belangrijk om meer voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet toe te voegen.

  Zwaarlijvigheid

  Er is een verband tussen vitamine D-tekort en mensen met een body mass index (BMI) van 30 of hoger.Mensen met obesitas hebben mogelijk meer vitamine D nodig dan mensen met een gemiddeld gewicht om de aanbevolen voedingswaarde te bereiken.Als uw BMI 30 of hoger is, werk dan samen met uw arts om een ​​beheersbaar plan voor gewichtsverlies op te stellen, evenals een dieet dat u kan helpen uw vitamine D-inname te verhogen.

  Leeftijd

  Leeftijd kan bijdragen aan vitamine D-tekort.Naarmate u ouder wordt, wordt uw huid minder efficiënt in het aanmaken van vitamine D.Oudere volwassenen hebben ook de neiging de tijd in de zon te beperken en kunnen diëten eten met onvoldoende hoeveelheden vitamine D.

  Symptomen van vitamine D-tekort

  Als u een vitamine D-tekort heeft, kunt u last krijgen van:

  • pijnlijke botten
  • vermoeidheid of sufheid
  • zwakte en pijn van de spieren en gewrichten
  • U kunt ook symptomen van depressie ervaren, waaronder:
  • overweldigende gevoelens van verdriet, hopeloosheid en hulpeloosheid
  • slapeloosheid of overmatige slaperigheid, bekend als hypersomnie
  • verlies van interesse in activiteiten die u ooit leuk vond
  • lethargie
  • overmatig gewichtsverlies of gewichtstoename
  • verlies van eetlust
  • problemen met concentreren
  • vergeetachtigheid
  • verlies van seksuele interesse
  • hoofdpijn of rugklachten
  • ongerustheid
  • gedachten aan overlijden of zelfmoord

  Als u een van deze symptomen van depressie ervaart, is het belangrijk dat u onmiddellijk een afspraak maakt met uw arts.

  Diagnose van vitamine D-tekort

  Om een ​​vitamine D-tekort te diagnosticeren, zal uw arts een test bestellen om de hoeveelheid vitamine D in uw bloed te meten.Om een ​​diagnose van depressie te stellen, zal uw arts u vragen stellen over uw symptomen.Mogelijk wordt u ook gevraagd om een ​​zelfbeoordeling te maken.Depressie kan niet worden vastgesteld met een bloedtest.Uw arts zal u ook vragen stellen en een lichamelijk onderzoek uitvoeren om te bepalen of u een depressie heeft.En er kunnen andere examens en laboratoriumtests zijn om andere mogelijke onderliggende problemen uit te sluiten, en om te bepalen of uw symptomen van depressie mogelijk verband houden met een vitamine D-tekort. 

  Vitamine D-tekort behandelen

  U kunt vitamine D-tekort en de symptomen ervan behandelen door uw inname van deze essentiële voedingsstof te verhogen.Manieren waarop u meer vitamine D kunt consumeren, zijn onder meer:

  • vitamine D-supplementen nemen
  • het verhogen van uw blootstelling aan de zon
  • voedsel eten dat vitamine D bevat of verrijkt is met vitamine D

  Om depressie te behandelen, zijn psychotherapie en antidepressiva veel voorkomende behandelingen.Ze kunnen afzonderlijk of in combinatie met dieetveranderingen worden opgenomen, afhankelijk van uw symptomen en behandeldoelen.Als uw depressie verband houdt met een vitamine D-tekort, kan het verhogen van uw vitamine D helpen om uw symptomen te verlichten. Praat met uw arts over uw behandelingsopties en wat voor u het beste zou werken.Mensen met een depressie kunnen ook stappen ondernemen om de symptomen van depressie te verlichten. Enkele van uw opties kunnen zijn:

  Regelmatig sporten

  Routinematige lichaamsbeweging kan de symptomen van depressie helpen verminderen door ‘feel-good’-chemicaliën zoals endorfine in de hersenen vrij te geven.Oefening kan ook de chemicaliën van het immuunsysteem verminderen die depressie kunnen verergeren.Begin met drie keer per week 30 minuten cardio en voeg zo nodig dagen en minuten toe.

  Een regelmatig slaapschema aanhouden

  Slapeloosheid, hypersomnie en andere slaapproblemen zijn in verband gebracht met depressie.Maak een regelmatig slaapschema om met deze symptomen om te gaan.Dat kan betekenen dat je een slaap- en wekker moet instellen.U kunt ook een dagboek bijhouden om bij te houden hoe lang u hebt geslapen en de kwaliteit van uw slaap.Dit zal u helpen uw voortgang bij te houden.

  Contact opnemen met dierbaren

  Uw vrienden en familie kunnen u steun en kracht geven bij het omgaan met uw symptomen.Het is belangrijk dat u uw dierbaren laat weten hoe ze kunnen helpen en wanneer hun acties niet bijdragen aan uw behandelplan.Vitamine D is essentieel voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder depressie.Enkele manieren om depressie te behandelen die verband houdt met onvoldoende vitamine D-spiegels zijn:

  • meer zon krijgen
  • het toevoegen van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet
  • een gezond gewicht behouden
  • voedingssupplementen nemen

  Praat met uw arts over uw beste behandelingsopties.Bekijk Vitamine D Supplementen >

30 gedachten over “Vitamine D hoge dosis therapie en gevoeligheid – 1e internationale workshop over vitamine D”

 1. Naar het digitale videopakket: 👉 https://t1p.de/9w7p 👈 Leer de nieuwste en interessante feiten van de eerste internationale workshop over vitamine D over vitamine D-gevoeligheid en hooggedoseerde therapie vitamine D. Het belang van vitamine D voor de ontwikkeling, Er bestaat geen twijfel meer over het beloop en de behandeling van auto-immuunziekten. Vier internationale topsprekers zullen eerst hun specifieke ervaringen over dit onderwerp presenteren en vervolgens de nieuwe bevindingen en hun implementatie in de praktijk ten behoeve van patiënten bespreken – wetenschappelijk, goed onderbouwd en begrijpelijk.

 2. Hallo, ik heb een sarcoïde ziekte van de longen en lymfatische aandoeningen. Mijn dokter zei dat ik geen vitamine D moest nemen vanwege sarcoïdose, het is niet zo goed vanwege hypercalciëmie. Wat denk je ? Ik kijk uit naar een antwoord. Groeten

 3. een vraag voor jou. Heeft op 9 december 2019 een D3-bloedtest gedaan en het resultaat was. 13,81 ng / ml hebben dan een hoge dosis D3. Ik nam 100.000 eenheden per dag gedurende 14 dagen, daarna nam ik twee druppels van 5.000 eenheden per dag, nu op 4 februari. Ik heb nog een test gedaan. En er was een niveau van 230,54 ng / ml. De vraag is nu dit niveau gevaarlijk. Moet ik toch iets doen? Neem nu al een tijdje geen vitamine D

 4. Hoe weet ik via een bloedtest of ik een vitamine D3-aandoening heb of de D3-spiegel correct is. Ik heb culitis ulcerosa en meestal in de winter veel problemen en gebruik nu 3000 eenheden per dag. Maar ik weet niet of het bij mij goed werkt, want de darm is verantwoordelijk voor de opname en wordt op mij gechipt … LG

 5. Op mijn advies nam mijn dochter (ernstige Vit D-deficiëntie) een hogere startdosering om haar Vit. D-depot aan te vullen en zou ze dan gedurende de winter elke week een dosis moeten nemen om de waarde te behouden nemen van 20.000. Zoals ik net heb vernomen, neemt ze sinds begin januari een dagelijkse (!) Dosis van 20.000 + 1 magnesium (400) + 1 K2. Nu ben ik totaal ongerust en wanhopig en voel ik me schuldig dat ik haar in de eerste plaats over Vit D heb geadviseerd. Ze zal volgende week een bloedtest ondergaan om de huidige waarde te achterhalen. Wat kan er met haar gebeuren met de hoge dosis gedurende 2 maanden en wat kan ze nu doen?

 6. Hier zijn enkele van de weinige publicaties over bijvoorbeeld Remicade (infliximab) en D3Vitamin-D-suppletie met hoge dosisintervallen bij patiënten met IBD die Remicade krijgen https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT03162432 Interacties tussen Remicade en vitamine D3https: //www.drugs.com/drug-interactions/remicade-with-vitamin-d3-1336-797-646-5790.html omgaan met vitamine D-tekort bij inflammatoire darmaandoeningen https://fg.bmj.com / content / 10/4/394

 7. Kan iemand mij helpen en mij een vitamine D-product aanbevelen, een goed product, er zijn talloze verschillende. En hoeveel druppels moet ik per dag innemen? Bij voorbaat dank

 8. Wat als u andere geneesmiddelen moet nemen om het cholesterol te verlagen en 2 keer per dag pantoprazol en nuvopolmon moet inhaleren. May man vitamine D 20.000 Dank je wel.

 9. me Ik neem Ie D3-dag sinds 1 januari 20000 en mijn niveau is 74 ng en gebruik al 4 maanden geen schildklierhormonen, alleen jodium en selenium magnesium vitamine K2 Mk7 en ik ben betere epilepsiemedicatie Ik neem 3 halve maanden niets geen aanvallen

 10. Hallo lieve dokter Ik ben van plan 4000 ie dagelijks jz (vitamine d3) te nemen Ik weet niet hoe mijn niveau is, maar mijn vraag is of het risicoloos is om de aangegeven dosis dagelijks gedurende 2 maanden in te nemen

 11. Mijn vitamine D3-spiegel is gisteren gemeten en ik had een waarde van 721 ng / mol … dat is extreem hoog … De grenswaarde mag eigenlijk niet hoger zijn dan 250 … ik schrok over de waarde … maar laten we eens kijken welke verbeteringen ik zal zien.

 12. Ik slik al meer dan 10 jaar 50.000 IU vitamine per dag. Sinds ongeveer 8 maanden gebruik ik zelfs 200.000 IU VD3 / T. 10 minuten topless in de zon, een persoon absorbeert / produceert ongeveer 82.000 IU vitamine D via de huid. Deze 800Ie per dag zijn een grapje en hebben absoluut geen zin. Het gaat goed, ik voel me heel goed, ik ben elke ochtend rond 4 uur op en ik zou bomen kunnen verlaten. Iedereen zou vitamine d3 + K2 moeten nemen. Er zijn geen cursussen of voorlichtingsavonden nodig. Neem gewoon 50.000 IU per dag, hoe oud of zwaar u ook bent.

 13. 9 keer geleden had ik een vit. D-WAARDE van 5 ng En nu heb ik een vitamine D-waarde van 120 ng Hoeveel dagen moet ik pauzeren om een ​​waarde van 80 ng te bereiken?

 14. Altijd de vragen ook hier Heeft de vitamine D-spiegel invloed op het beloop van Covid-19? Iedereen zou dat voor zichzelf moeten verduidelijken Echt goede D3 / K2 zijn verkrijgbaar bij Pro Natural, Netzeband en gewoon goggle … Naar de video Bedankt voor je werk op het hele gebied van preventie! U bent geweldig!

Reacties zijn gesloten.