Vitamine D moet worden verboden?

​ amin D3 druppels: Veganistische vitamine K2 druppels: Veganistische magnesium capsules: 🔶 OOK DIRECT VERKRIJGBAAR BIJ DE FABRIKANT 🔶 Veganistische vitamine D3 druppels: Veganistische vitamine K2 druppels: Veganistische magnesium capsules: 🔶 LINKS & BRONNEN NAAR DE VIDEO 🔶 Dr. von Heldens Kanal: Gezond met de kracht van de natuur: Gezond in 7 dagen: Vitamine D-test voor thuis: Xucker Licht: Bron 1: Bron 2: Bron 3: Bron 4: Bron 5: Bron 6: Een aanvulling op een verklaring in de video: “Coronavirus is de informele afkorting voor het virus dat de pandemie veroorzaakte 2013. De WHO gaf het virus de officiële naam SARS-CoV-2. Dit virus behoort tot de groep van coronavirussen , waaronder ook virussen vallen zoals het SARS-virus (SARS-CoV) en het Mers-virus (ß-coronavirus) en anderen 30 behoren tot de soort. De longziekte met kortademigheid en longschaduw, die wordt veroorzaakt door het nieuwe coronavirus, wordt Covid genoemd – . ” Citaat: Gezond met de kracht van de natuur, pagina 90 🔶 VITAMINE D PDF-BESTANDEN ALS GRATIS DOWNLOAD 🔶 19 kg : 38 kg: 50 kg: 62 kg: 72 kg: 70 kg: 75 kg: 90 kg: 90 kg: 120 kg: Alle downloads hier: Opmerking: in principe voeren we geen diagnoses uit, therapieën of behandelingen in medische zin door. Onze ondersteuning kan geen medische, psychologische of fysiologische behandeling vervangen. Een belofte van genezing of een belofte van succes wordt niet gegeven. Onze vitamine D-afspeellijst: Ⓥ Alles Liebe Ⓥ Lars & Alexandra gratis e-books: Twitch: TikTok: Instagram: Facebook: Imprint: Copyright © by Mayablau UG (beperkte aansprakelijkheid) #VitaminD # VitaminD3

Top 7 vitamines D-supplementen

vitamine d supplementen de zonvitamine

Vitamines D supplementen Copenhagen?

Vitamines D is essentieel voor uw bepaalde en geestelijke gezondheid en Heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. De locatievitaminen D-spiegels kunnen dood lijden aan aantal gezondheidsproblemen. De volgende supplementen

zijn van de beste kwaliteit, betrouwbaar en makkelijk in te nemen. ​ Vitaminen D in extra hoge dosis

Extra hoge potaarde vitamines D

70 microgram oftewel 2020 IE (Internationale Eenheden, ook wel Internationale Eenheden) per capsule. Zeer geschikt voor like niet eerder een vitamines D supplement heeft gebruikt, en bij like een tekort is vastgesteld. De supplementen kunnen net zo goed worden gebruikt als multivitaminen, ook als bijvoorbeeld al van 10 microgram vitamine D bevat.

Super D3 Extra Kracht 70 mcg vitamine D extra hoog gedoseerde Vitamine D extra hoog gedoseerde Vitamine D

Super D3 Extra Kracht van Vitaminstore

voordat je 63 mcg vitamines D3 per softgel. De vitamine D3 in het product bestaat uit Quali®-D vitamine D3. Dit wordt geproduceerd door een van de grootste producenten van vitamine D3. De staatsgarantie voor stabiliteit en kwaliteit van vitamine D3. ​

 

2. Vitamin D-3 4000 IU /100 µg (vitamine D uit wolvet)

Solgar is een bekende producent van de hoogste kwaliteit supplementen.Solgar Vitamin D-3 4000 IU/100 µg bevat de meest effectieve vorm van vitamine D.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten.Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen).Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

 

3. Viridian Vitamin D3 (Vegan) 2000 IU (50 µg)

viridian_vitamin-d3-vegan-2000-iu-50-g_800Deze hooggedoseerde vitamine D3 van Viridian is geproduceerd uit veganistische bron (korstmos).Vitamine D zorgt mede voor een goede weerstand en is goed voor de opname van calcium (bot)

 

4. Vitamine D3 Vloeibaar 25 mcg (1000 IE vitamine d druppels)

vitamine-d3-vloeibaar-25-mcg-1000-ie-vitamine-d-druppels_800Deze vitamine D in druppelvorm is zeer geschikt om de dosering naar eigen behoefte aan te passen en voor mensen met slikproblemen.Een flesje van 25 ml levert circa 450 druppels en devitamine D is opgelost in olijfolie.

5. Advanced Vitamin D-3 Immune Complex (vitamine D, vlierbes, zink, Ester-C)

advanced-vitamin-d-3-immune-complex-vitamine-d-vlierbes-zink-ester-c_800Solgar’s Advanced Vitamin D-3 Immune Complex ondersteunt het immuunsysteem (vitamine C, D-3, koper, selenium, zink, vlierbessen) en bevat een combinatie van vitaminen, mineralen en vlierbessen concentraat met anti-oxidatieve (celbeschermende) eigenschappen (vitamine C, selenium, koper en zink).

Boost voor het immuunsysteem

De formule mag het hele jaar door gebruikt worden maar is vooral erg nuttig tijdens de koude, donkere maanden en voor een boost van je weerstand en immuunsysteem.Levert o.a. 25 mcg vitamine D-3 (1000 IE), 200 mg vitamine C (als Ester-C), 7,5 mg zink, 62,5 mcg selenium en 750 mcg koper.Deze formule kan naast elke gewenste multivitamine worden gebruikt.

Vitamine D voor Kinderen

Vitamine D druppels speciaal gedoseerd voor kinderen.Handig om ongemerkt te geven in bv. eten of drinken zodat uw kind toch voldoende binnenkrijgt zonder gedoe van slikken etc.

ViridiKid™ (Vegan) Vitamin D3 400 IU (10µg)

vitamine-d-voor-kinderen_viridikid-vegan-vitamin-d3-400-iu-10g_800

Vitamine D Kauwtabletten

Als u moeite heeft met slikken of u vindt capsules innemen vervelend, dan kunt u kiezen voor handige kauwtabletten.solgar_vitamin-d-3-25-g1000-iu-vitamine-d-kauwtablet_800Solgar Vitamin D-3 25 µg/1000 IU Chewable Tablets bevat de meest effectieve vorm van vitamine D.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten.Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen).Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

 

Wat is Vitamine D?

Vitamine D behoort tot de essentiële vitamines die je nodig hebt om je lichaam goed te laten functioneren.Officieel is het eigenlijk geen vitamine maar een verzameling van vet oplosbare hormonen die je lichaam zelf kan aanmaken.Dit gebeurt door een proces in het lichaam waar zonlicht voor nodig is, UV licht om precies te zijn.De twee belangrijkste vormen van vitamine D zijn vitamine D2 en vitamine D3.Vitamine D2 is de plantaardige vorm van vitamine D. Vitamine D3, of cholecalciferol, is de dierlijke vorm.Vitamine D3 is de actieve vorm die vanuit UV licht door onze huid wordt gesynthetiseerd.Ook wanneer je kiest voor vitamine D suppletie, kies dan voor de actieve vorm vitamine D3 omdat die goed opneembaar is in je lichaam.Vitamine D2 is 66% minder efficiënt in het verhogen van de vitamine D waardes in het lichaam. Vitamine D staat bekend als de “zonneschijn” -vitamine.Het is een essentiële in vet oplosbare voedingsstof.Het helpt de botten gezond en sterk te houden, bevordert de celgroei en bevordert de immuunfunctie.Je lichaam neemt vitamine D voornamelijk op door blootstelling aan de zon, hoewel voedingssupplementen en bepaalde voedingsmiddelen ook bronnen van de voedingsstof kunnen zijn.Vitamine D-tekort treedt op wanneer uw lichaam de aanbevolen niveaus niet opneemt.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen ervoor zorgen dat uw botten misvormd, broos of dun worden.Het kan ook leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder:

 • bot verzachting ( osteomalacie )
 • lage botdichtheid ( osteopenie )
 • artrose
 • hartziekte
 • kanker
 • rachitis bij kinderen

Vitamine D en depressie

Studies hebben een verband aangetoond tussen vitamine D-tekort en depressie.Onderzoekers achter een meta-analyse uit 2013 merkten op dat studiedeelnemers met depressie ook lage vitamine D-spiegels hadden.Uit dezelfde analyse bleek dat mensen met een lage vitamine D statistisch gezien een veel groter risico op depressie liepen.De onderzoekers zijn van mening dat, omdat vitamine D belangrijk is voor een gezonde hersenfunctie, onvoldoende voedingsstoffen een rol kunnen spelen bij depressie en andere psychische aandoeningen.Een eerdere 2005studieVertrouwde bron geïdentificeerde vitamine D-receptoren in dezelfde delen van de hersenen die geassocieerd zijn met depressie.

Risicofactoren voor vitamine D-tekort

Beperkte blootstelling aan de zon, levensstijl en leeftijd kunnen bijdragen aan lage vitamine D-spiegels. Blijf lezen om meer te weten te komen over de risicofactoren voor vitamine D-tekort.

Beperkte blootstelling aan de zon

Blootstelling aan zonlicht is voor de meeste mensen de belangrijkste bron van vitamine D.Als u uit de zon blijft of te veel sunblock gebruikt, beperkt u uw blootstelling.Dat kan leiden tot vitamine D-tekort.De hoeveelheid blootstelling aan de zon die u nodig heeft, is afhankelijk van uw klimaat, het tijdstip van de dag en de tijd van het jaar.Mensen met een lichtere huid hebben de neiging vitamine D sneller op te nemen.U heeft mogelijk tussen de 15 minuten en 3 uur blootstelling aan de zon per dag nodig om voldoende vitamine D binnen te krijgen door alleen blootstelling aan de zon.De hoeveelheid blootstelling aan de zon hangt grotendeels af van de tijd van het jaar en uw huidskleur. 

Eetpatroon

Weinig voedingsmiddelen zijn van nature rijk aan vitamine D.Eet meer van deze natuurlijke bronnen van vitamine D om uw inname te verhogen:

 • Zalm
 • Makreel
 • Andere vette vis
 • Visleveroliën
 • Dierlijke vetten
 • Met vitamine D verrijkte voedingsproducten, zoals sinaasappelsap en ontbijtgranen

Als u een veganistisch of vegetarisch dieet volgt, bestaat de kans dat u niet genoeg vitamine D binnenkrijgt.

Als u een donkere huidskleur heeft

Mensen met een donkere huid hebben grotere hoeveelheden melanine, een natuurlijk pigment dat de huid zijn kleur geeft.Melanine vermindert de productie van vitamine D in de huid.Een onderzoek uit 2006 wees uit dat vitamine D-tekort in de Verenigde Staten vaker voorkomt bij Afro-Amerikanen dan bij andere Amerikaanse populaties.Volgens The Cooper Institute heeft ongeveer 40 procent van de Afro-Amerikaanse volwassenen een vitamine D-tekort.Het is onduidelijk of lagere vitamine D-spiegels bij mensen met een donkere huid ernstige gevolgen voor de gezondheid hebben.Als u zich zorgen maakt over uw vitamine D-productie door blootstelling aan de zon, overleg dan met uw arts over wat u kunt doen.Het is ook belangrijk om meer voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet toe te voegen.

Zwaarlijvigheid

Er is een verband tussen vitamine D-tekort en mensen met een body mass index (BMI) van 30 of hoger.Mensen met obesitas hebben mogelijk meer vitamine D nodig dan mensen met een gemiddeld gewicht om de aanbevolen voedingswaarde te bereiken.Als uw BMI 30 of hoger is, werk dan samen met uw arts om een ​​beheersbaar plan voor gewichtsverlies op te stellen, evenals een dieet dat u kan helpen uw vitamine D-inname te verhogen.

Leeftijd

Leeftijd kan bijdragen aan vitamine D-tekort.Naarmate u ouder wordt, wordt uw huid minder efficiënt in het aanmaken van vitamine D.Oudere volwassenen hebben ook de neiging de tijd in de zon te beperken en kunnen diëten eten met onvoldoende hoeveelheden vitamine D.

Symptomen van vitamine D-tekort

Als u een vitamine D-tekort heeft, kunt u last krijgen van:

 • pijnlijke botten
 • vermoeidheid of sufheid
 • zwakte en pijn van de spieren en gewrichten
 • U kunt ook symptomen van depressie ervaren, waaronder:
 • overweldigende gevoelens van verdriet, hopeloosheid en hulpeloosheid
 • slapeloosheid of overmatige slaperigheid, bekend als hypersomnie
 • verlies van interesse in activiteiten die u ooit leuk vond
 • lethargie
 • overmatig gewichtsverlies of gewichtstoename
 • verlies van eetlust
 • problemen met concentreren
 • vergeetachtigheid
 • verlies van seksuele interesse
 • hoofdpijn of rugklachten
 • ongerustheid
 • gedachten aan overlijden of zelfmoord

Als u een van deze symptomen van depressie ervaart, is het belangrijk dat u onmiddellijk een afspraak maakt met uw arts.

Diagnose van vitamine D-tekort

Om een ​​vitamine D-tekort te diagnosticeren, zal uw arts een test bestellen om de hoeveelheid vitamine D in uw bloed te meten.Om een ​​diagnose van depressie te stellen, zal uw arts u vragen stellen over uw symptomen.Mogelijk wordt u ook gevraagd om een ​​zelfbeoordeling te maken.Depressie kan niet worden vastgesteld met een bloedtest.Uw arts zal u ook vragen stellen en een lichamelijk onderzoek uitvoeren om te bepalen of u een depressie heeft.En er kunnen andere examens en laboratoriumtests zijn om andere mogelijke onderliggende problemen uit te sluiten, en om te bepalen of uw symptomen van depressie mogelijk verband houden met een vitamine D-tekort. 

Vitamine D-tekort behandelen

U kunt vitamine D-tekort en de symptomen ervan behandelen door uw inname van deze essentiële voedingsstof te verhogen.Manieren waarop u meer vitamine D kunt consumeren, zijn onder meer:

 • vitamine D-supplementen nemen
 • het verhogen van uw blootstelling aan de zon
 • voedsel eten dat vitamine D bevat of verrijkt is met vitamine D

Om depressie te behandelen, zijn psychotherapie en antidepressiva veel voorkomende behandelingen.Ze kunnen afzonderlijk of in combinatie met dieetveranderingen worden opgenomen, afhankelijk van uw symptomen en behandeldoelen.Als uw depressie verband houdt met een vitamine D-tekort, kan het verhogen van uw vitamine D helpen om uw symptomen te verlichten.Praat met uw arts over uw behandelingsopties en wat voor u het beste zou werken.Mensen met een depressie kunnen ook stappen ondernemen om de symptomen van depressie te verlichten. Enkele van uw opties kunnen zijn:

Regelmatig sporten

Routinematige lichaamsbeweging kan de symptomen van depressie helpen verminderen door ‘feel-good’-chemicaliën zoals endorfine in de hersenen vrij te geven.Oefening kan ook de chemicaliën van het immuunsysteem verminderen die depressie kunnen verergeren.Begin met drie keer per week 30 minuten cardio en voeg zo nodig dagen en minuten toe.

Een regelmatig slaapschema aanhouden

Slapeloosheid, hypersomnie en andere slaapproblemen zijn in verband gebracht met depressie.Maak een regelmatig slaapschema om met deze symptomen om te gaan.Dat kan betekenen dat je een slaap- en wekker moet instellen.U kunt ook een dagboek bijhouden om bij te houden hoe lang u hebt geslapen en de kwaliteit van uw slaap.Dit zal u helpen uw voortgang bij te houden.

Contact opnemen met dierbaren

Uw vrienden en familie kunnen u steun en kracht geven bij het omgaan met uw symptomen.Het is belangrijk dat u uw dierbaren laat weten hoe ze kunnen helpen en wanneer hun acties niet bijdragen aan uw behandelplan.Vitamine D is essentieel voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder depressie.Enkele manieren om depressie te behandelen die verband houdt met onvoldoende vitamine D-spiegels zijn:

 • meer zon krijgen
 • het toevoegen van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet
 • een gezond gewicht behouden
 • voedingssupplementen nemen

Praat met uw arts over uw beste behandelingsopties.Bekijk Vitamine D Supplementen >

30 gedachten over “Vitamine D moet worden verboden?”

 1. 🔶 LINKS & QUELLEN ZUM VIDEO 🔶
  Dr. von Heldens Kanal: https://www.youtube.com/user/VitaminDelta
  Gesund mit der Kraft der Natur: https://amzn.to/2VLwjqP
  Gesund in 7 Tagen: https://amzn.to/2PNq16n
  Vitamin D Test für Zuhause: https://rohe-energie.com/cerascreen
  Xucker Light: https://www.xucker.de/shop/suessungsmittel/xucker-light/
  Quelle 1: https://www.vitamindservice.de/coronaschutz
  Quelle 2: https://www.vitamindservice.de/indonesien-covid
  Quelle 3: https://tilda.tcd.ie/publications/reports/Covid19VitaminD/index.php
  Quelle 4: https://www.vitamindservice.de/julia-brief
  Quelle 5: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/32365423
  Quelle 6: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/32340216

  Zitat: "Die Xucker GmbH distanziert sich deutlich von allen Inhalten dieses Videos. Wir empfinden die falschen Behauptungen darin als problematisch, auch stehen sie in keinerlei Zusammenhang mit unserem Unternehmen, unserer Marke oder unseren Produkten. Die frühere Zusammenarbeit mit dem veganen Blog "Rohe Energie" ist in Folge dieses Videos beendet. Wir bedanken uns für die Zeit der Zusammenarbeit und wünschen Lars für die Zukunft alles Gute. Das Xucker-Team"

  🔶 ALLES FÜR DIE VITAMIN D THERAPIE BEI AMAZON 🔶
  Vegane Vitamin D3 Tropfen: https://amzn.to/31uwMgH
  Vegane Vitamin K2 Tropfen: https://amzn.to/33ikry2
  Vegane Magnesium Kapseln: https://amzn.to/2TfczZz

  🔶 AUCH DIREKT BEIM HERSTELLER ZU BEZIEHEN 🔶
  Vegane Vitamin D3 Tropfen: https://rohe-energie.com/D3
  Vegane Vitamin K2 Tropfen: https://rohe-energie.com/K2
  Vegane Magnesium Kapseln: https://rohe-energie.com/MG

  💦Das beste Wasser für die Krise https://aquion-quelle.de
  🔱Die besten Vitamine https://rohe-energie.com/plantrition
  🌞Vitamin D3 Tropfen (Vegan) https://amzn.to/31uwMgH
  🌞Vitamin K2 Tropfen (Vegan) https://amzn.to/33ikry2
  💪Magnesium Kapseln (Vegan) https://amzn.to/2TfczZz
  🍀Veggie Krankenkasse https://rohe-energie.com/provita
  👉Labor-Tests https://rohe-energie.com/cerascreen
  🍉Wir lieben Süßes ohne Zucker https://www.xucker.de
  👑Bestes Vitamin C https://rohe-energie.com/vitaminc
  💦Ohne Waschmittel https://rohe-energie.com/waschkugel
  🆘Immunsystem stärken https://rohe-energie.com/virus

 2. Jetzt paßt es auch zusammen. Habe letzte Woche bei meinem Hausarzt den Spiegel messen lassen. Die ganzen Jahre stand immer ein Referenziert von 80 – 100 ng, nur bei meinem letzten Test stand auf dem Laborzettel 20ng ausreichend. Bei Doc Esser letzte Woche im WDR die gleiche Aussage 800IE – 1000IE und ein 20ng Spiegel wären vollkommen ausreichend. Das paßt ja zu eurer Aussage daß die das freiverkäufliche VitaminD3 verbieten wollen.

 3. Da müsste alle eine Petition unterschreiben oder Klagen! Warum: die Schäden durch Rauchen u. Alkoholismus sind Bewiesenermaßen größer. Ich möchte Vitamin D weiterhin kaufen. Ich verstehe auch nicht warum selbst in der Ärzteschaft nur sehr wenige für dieses Thema zugänglich sind. Die Frau J. Klögner ist sicher macht sicher Lobbyarbeit u. lässt sich gut bezahlen, in der Vergangenheit gab's ja schon einige solcher Fälle. Einzelne Politiker dürfen Millionen Steuergelder sinnlos Verheizen ohne Konsequenzen.
  Dann ist die Verwunderung groß wenn solche Politiker abgewählt werden.

  Eben habe ich eine Schöne Arbeit für Frau J. Klögner gefunden, gebt mal nachstehenden Text ein: 1000 Mittel geprüft : Vor diesen Kindermedikamenten warnt Stiftung Warentest. Das sind Arbeiten um die sich die Politiker kümmern sollten! Oder das eine Bessere Lebensmittelkennzeichnung gewährleistet wird Viele der Chemikalien die dort verwendet werden sind eindeutig schädlich.

 4. Und ihr wundert euch??? Wisst ihr wer alles mit kranken Menschen Geld verdient? Wach werden Leute!
  Bald wird Vitamin D genauso wie Betäubungsmitteln behandelt wart ab!

 5. Danke für das Video. Aber mit allem Respekt. Italien läuft keiner vermummt, sehr viel Sonne und sehr gute medit. Küche. Und so viele Covid Tote? Das kann alles nicht mit Vitamin D Entschuldigt werden!

 6. Wenn Schweden supplementiert und andere Länder besser aufgeklärt sind und dann wieder mal nach der Nase von Deutschland tanzt, dann ist das wieder ein Beweis für die tolle EU!

  Jeden Tag Zitronensaft ist gesund, Konsequenz: Zitronen werden verboten:-)

 7. Dass in der Bundesregierung und im gleichgeschalteten Einheitsbundestag (außer der AfD)
  nur lobbyhörige Karrieristen und listige Schwätzer sitzen, die uns beim Stimmenfang vor der
  Wahl, eine rosige Zukunft verspechen, von der sie nach der Wahl nichts mehr wissen wollen,
  ist durch diese betrügerische Politik längst bewiesen. Frau Klöckner ist genauso ein Produkt
  dieser irrwitzigen Politik des Merkelregimes. Kann sich jemand an eine einzige positive poli-
  tische Entscheigung erinnern, die dieses Land zum Wohl seiner Bewohner innen- wie außen-
  politisch einen Schritt vorangebracht hat ? Eindeutig Fehlanzeige ! Und diese offensichtlichen
  Fehlleistungen zum Schaden von Wirtschaft und Gesellschaft werden uns noch arrogant mit
  unglaublichen Phrasen als Notwendigkeit verkauft. Die Dreistigkeit kennt keine Grenzen, wenn
  ein wissenschaftlich bewiesenes Hormon, sprich Vitamin D, verboten werden soll. was relativ
  preiswert bei richtiger Supplementärdosierung zur Ernährung die Volksgesundheit erheblich
  fördert. Die Geschwätzigkeit dieser Regierung ist nicht mehr auszuhalten. Natürlich soll man
  Nahrungsergänzungsmittel nicht wahrlos in ungeeigneter Dosierung zu sich nehmen, nach
  dem Motto viel hilft viel. Auch hier gilt dann, fragen sie ihren Arzt oder Apotheker. Oder infor-
  mieren sie sich in den alternativen Medien wie "Rohe Energie" über die Möglichkeiten einer
  gesunden Lebensführung. Von der Regierung, speziell vom Bundesgesundheitsministerium,
  ist keine Hilfestellung zu erwarten, eher das Gegenteil wie das kontraproduktive Management
  in der Coronakrise (Sars-Cov-2) ganz eindeutig beweist. Allein der relativ milde Verlauf dieser
  Pandemie (falsch, eher Grippewelle) deutet doch darauf hin, dass die Immunität in der Bevöl-
  kerung doch wesentlich höher ist als die Horrormeldungen mit den millionenfachen Toten be-
  fürchten ließen. Mit Sicherheit hat auch der mit Vitamin D versorgte Anteil der Menschen mit
  dieser positiven Entwicklung zu tun. Das unverantwortliche Verbot von Vitamin D muss unter
  allen Umständen verhindert werden.

 8. Besonders hilfreich ist es einmal über die exorbitant geringe Menge zu sprechen um die es hier geht. Irgendwann ist mir der Kragen geplatzt und habe dann recherchiert was i.E. internationale Einheiten überhaupt sind. Laut der Seite: https://www.aom-akademie.com/umrechnerS/vitD.php?Vitamine

  sind 1 myGramm = 40 i.E. Dann sind 10.000 i.E. x 250 also 250 myGramm. Wenn 1000 myGramm 1 mg sind dann entsprechen 10.000 i. E. (250 myGramm) lächerliche 1/4 Milligramm ! FreundeInnen des gesunden Menschenverstandes, 1/4 Milligramm soll gefährlich für den Körper sein?;

  Armeen von Vitamin D3 Feinden, wie z.B. maiLab: https://www.youtube.com/watch?v=ud9d5cMDP_0 werden gezüchtet, wegen 1/4 Milligramm, wo man z.B. bei Vitamin C von ca. 1 Gramm oder mehreren 100 mg spricht ? Langfristig beabsichtige ich meine Dosis auf ein Milligramm oder 40.000 i.E. pro Tag zu erhöhen. Decken Sie sich mit VITAMIN D3 ein, Frau Klöckner beabsichtigt den freien Verkauf von Vitamin D3 zu verbieten.

  Hier ist es wohl hiflreich eine Petition zu starten, oder darauf zu warten, das die "Volksvertreter" eines Tages aus ihren Büroräumen verjagt werden. Es gilt das literarische Wort von Luwig Körner: „Noch sitzt ihr da oben, ihr feigen Gestalten, / vom Feinde bezahlt und dem Volke zum Spott. / Doch einst wird wieder Gerechtigkeit walten, / dann richtet das Volk und es gnade euch Gott.“

 9. Wie wird denn heruasgfunden, ob diejenigen Corona hatten? Der PCR Test KANN es nicht sein!
  Vitamin D3 ist wichtig, aber bitte dem Corona Schwindel keinerlei Aufmerksamkeit schenken!

 10. SEIT MÄRZ 2020 NEHME ICH ( 60J.) 10000 internationale einheiten vitamin "D" und k 2 und magnesium und zink und so und im DEZEMBER HATTE ICH CORONA , da hab ich dann auf 20000 internationale einheiten erhöht !!! ZWEI TAGE EINE LAUFENDE NASE UND DAS WARS AUCH SCHON !!!! ( MIT DEN ÜBLICHEN BEGLEITERSCHEINUNGEN ,,, geruchsverlust … geschmacksverlust … aber nach ein paar Tagen war das alles wieder da und kein Fieber !!!

 11. Soso, angeblich scheint doch in Spanien und Italien immer die Sonne…. Warum sind da so viel mehr Menschen an dem Virus gestorben ? Vitamin D – Mangel kann es ja nicht sein !

 12. Ich hatte ein großes Blutbild im September und war beim Vitamin d bei 90 und das ohne nems. Allerdings viel Gartenarbeit, Holzmachen und generell viel draußen im Sommer. Jetzt im Winter bin ich eindeutig im Defizit. Ich muss nun supplementieren. Ich fühle mich schlapp und andauernd müde.

 13. Fasse mich kurz – da schon zw_eiMal meine Frage nicht ange nommen wur_de. Esse sehr wenig Fleisch. Deshalb nehme ich Lebertran im Herbst und Winter. Vorgabe 5ml. Ich nehme 7 bis 9 ml täglich, reicht das um aus dem absoluten Mangel raus zu kommen?
  Alles Gute

 14. Kann ich mit Sonne und Ernährung genügend einbauen? Algensuppe mit Brennesselstielen. lch möchte möglichst wenig duch die Indusrie Denaturites zum mir Nehmen. Brenessellauge als Dünger oder zur Schädlingsbekämpfung ist Verkaufen verboten .Wilder selbs gefundene Mineze muss nach Schadstoffen untersucht vor bei Verkauf neues Gesetz in der Schweiz.Trozt dem Wirtschaftslobysmuss.

 15. VITAMIN D verdirbt halt das Geschäft.
  Deshalb hat keiner unserer Regierung bis heute das Immunsystem erwähnt.
  Prof Spitz hat Einblick in ca 3000 Studien, die belegen dass, suffizient das Hormon Vitamin D

Reacties zijn gesloten.