Vitamine D vermindert het sterftekans met -89%

Na een week pauze zijn we terug! Dit keer met een echt raadselachtig stukje informatie. Vitamine D is nu aangetoond in studie na studie om de Covid-mortaliteit bij ouderen met een enorme hoeveelheid te verminderen – tot een 72% vermindering van het aantal sterfgevallen. Deze gegevens stapelen zich al maanden gestaag op. Vitamine D staat al decennia bekend als een krachtige immunomodulator. Het is ook bekend dat het extreem veilig is … bijna belachelijk veilig. Toch pleiten het VK, de VS en Frankrijk (en andere landen) niet voor vitamine D-suppletie in hun algemene bevolking als bescherming tegen Covid – 10, noch bevatten hun huidige behandelingsprotocollen het. Ik moet vragen: WTF? Serieus, wat is hier aan de hand? Wat het ook is, het is niet gebaseerd op wetenschap, noch heeft het betrekking op de gezondheid of overleving van de patiënt. Dus als u een arts bent, is er absoluut geen reden om niet elke patiënt een grote vitamine D-bolus toe te dienen bij het inchecken in het ziekenhuis. Voor iedereen die er is, zou je, als preventief middel voor zowel Covid als andere virale ziekten, echt vitamine D moeten nemen. Links: Vitamine D is essentieel! NHS – Britse richtlijnen NICE – VK geen vitamine D Nice Budget & Staffing Frankrijk – Covid-behandelingen – geen vitamine D-pasteurinstituut Vitamine D-onderzoek in Spanje 72% hosp had lage niveaus /

Top 7 Vitamine D-supplementen

vitamine d supplementen de zonvitamine

Vitamine D Supplementen Kopen?

Vitamine D is essentiële voor uw geestelijke gezondheid en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Te lage vitamine D-spiegels kunnen leiden tot een aantal gezondheidsproblemen. De volgende supplementen zijn van de beste kwaliteit, betrouwbaar en makkelijk in te nemen.

1. Vitamine D in extra hoge dosis

Extra hoog gedoseerde vitamine D

66 microgram oftewel 2020 IE (Internationale Eenheden, ook wel Internationale Eenheden) per capsule. Zeer geschikt voor wie niet eerder een vitamine D supplement heeft gebruikt, en bij wie een tekort is vastgesteld. Deze supplementen kunnen prima naast een multivitamine gebruikt worden, ook als die bijvoorbeeld al van microgram vitamine D bevat.

Super D3 Extra Sterk 63 mcg vitamine D Super D3 Extra Sterk van Vitaminstore bevat maar liefst 66 mcg vitamine D3 per softgel. De vitamine D3 in dit product bestaat uit Quali®-D vitamine D3. Dit wordt geproduceerd door een van 's werelds grootste producenten van vitamine D3. Deze staat garant voor de stabiliteit en kwaliteit van de vitamine D3.

 

2. Vitamin D-3 4000 IU /100 µg (vitamine D uit wolvet)

Solgar is een bekende producent van de hoogste kwaliteit supplementen.Solgar Vitamin D-3 4000 IU/100 µg bevat de meest effectieve vorm van vitamine D.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten.Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen).Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

 

3. Viridian Vitamin D3 (Vegan) 2000 IU (50 µg)

viridian_vitamin-d3-vegan-2000-iu-50-g_800Deze hooggedoseerde vitamine D3 van Viridian is geproduceerd uit veganistische bron (korstmos).Vitamine D zorgt mede voor een goede weerstand en is goed voor de opname van calcium (bot)

 

4. Vitamine D3 Vloeibaar 25 mcg (1000 IE vitamine d druppels)

vitamine-d3-vloeibaar-25-mcg-1000-ie-vitamine-d-druppels_800Deze vitamine D in druppelvorm is zeer geschikt om de dosering naar eigen behoefte aan te passen en voor mensen met slikproblemen.Een flesje van 25 ml levert circa 450 druppels en devitamine D is opgelost in olijfolie.

5. Advanced Vitamin D-3 Immune Complex (vitamine D, vlierbes, zink, Ester-C)

advanced-vitamin-d-3-immune-complex-vitamine-d-vlierbes-zink-ester-c_800Solgar’s Advanced Vitamin D-3 Immune Complex ondersteunt het immuunsysteem (vitamine C, D-3, koper, selenium, zink, vlierbessen) en bevat een combinatie van vitaminen, mineralen en vlierbessen concentraat met anti-oxidatieve (celbeschermende) eigenschappen (vitamine C, selenium, koper en zink).

Boost voor het immuunsysteem

De formule mag het hele jaar door gebruikt worden maar is vooral erg nuttig tijdens de koude, donkere maanden en voor een boost van je weerstand en immuunsysteem.Levert o.a. 25 mcg vitamine D-3 (1000 IE), 200 mg vitamine C (als Ester-C), 7,5 mg zink, 62,5 mcg selenium en 750 mcg koper.Deze formule kan naast elke gewenste multivitamine worden gebruikt.

Vitamine D voor Kinderen

Vitamine D druppels speciaal gedoseerd voor kinderen.Handig om ongemerkt te geven in bv. eten of drinken zodat uw kind toch voldoende binnenkrijgt zonder gedoe van slikken etc.

ViridiKid™ (Vegan) Vitamin D3 400 IU (10µg)

vitamine-d-voor-kinderen_viridikid-vegan-vitamin-d3-400-iu-10g_800

Vitamine D Kauwtabletten

Als u moeite heeft met slikken of u vindt capsules innemen vervelend, dan kunt u kiezen voor handige kauwtabletten.solgar_vitamin-d-3-25-g1000-iu-vitamine-d-kauwtablet_800Solgar Vitamin D-3 25 µg/1000 IU Chewable Tablets bevat de meest effectieve vorm van vitamine D.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten.Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen).Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

 

Wat is Vitamine D?

Vitamine D behoort tot de essentiële vitamines die je nodig hebt om je lichaam goed te laten functioneren.Officieel is het eigenlijk geen vitamine maar een verzameling van vet oplosbare hormonen die je lichaam zelf kan aanmaken.Dit gebeurt door een proces in het lichaam waar zonlicht voor nodig is, UV licht om precies te zijn.De twee belangrijkste vormen van vitamine D zijn vitamine D2 en vitamine D3.Vitamine D2 is de plantaardige vorm van vitamine D. Vitamine D3, of cholecalciferol, is de dierlijke vorm.Vitamine D3 is de actieve vorm die vanuit UV licht door onze huid wordt gesynthetiseerd.Ook wanneer je kiest voor vitamine D suppletie, kies dan voor de actieve vorm vitamine D3 omdat die goed opneembaar is in je lichaam.Vitamine D2 is 66% minder efficiënt in het verhogen van de vitamine D waardes in het lichaam. Vitamine D staat bekend als de “zonneschijn” -vitamine.Het is een essentiële in vet oplosbare voedingsstof.Het helpt de botten gezond en sterk te houden, bevordert de celgroei en bevordert de immuunfunctie.Je lichaam neemt vitamine D voornamelijk op door blootstelling aan de zon, hoewel voedingssupplementen en bepaalde voedingsmiddelen ook bronnen van de voedingsstof kunnen zijn.Vitamine D-tekort treedt op wanneer uw lichaam de aanbevolen niveaus niet opneemt.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen ervoor zorgen dat uw botten misvormd, broos of dun worden.Het kan ook leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder:

 • bot verzachting ( osteomalacie )
 • lage botdichtheid ( osteopenie )
 • artrose
 • hartziekte
 • kanker
 • rachitis bij kinderen

Vitamine D en depressie

Studies hebben een verband aangetoond tussen vitamine D-tekort en depressie.Onderzoekers achter een meta-analyse uit 2013 merkten op dat studiedeelnemers met depressie ook lage vitamine D-spiegels hadden.Uit dezelfde analyse bleek dat mensen met een lage vitamine D statistisch gezien een veel groter risico op depressie liepen.De onderzoekers zijn van mening dat, omdat vitamine D belangrijk is voor een gezonde hersenfunctie, onvoldoende voedingsstoffen een rol kunnen spelen bij depressie en andere psychische aandoeningen.Een eerdere 2005studieVertrouwde bron geïdentificeerde vitamine D-receptoren in dezelfde delen van de hersenen die geassocieerd zijn met depressie.

Risicofactoren voor vitamine D-tekort

Beperkte blootstelling aan de zon, levensstijl en leeftijd kunnen bijdragen aan lage vitamine D-spiegels. Blijf lezen om meer te weten te komen over de risicofactoren voor vitamine D-tekort.

Beperkte blootstelling aan de zon

Blootstelling aan zonlicht is voor de meeste mensen de belangrijkste bron van vitamine D.Als u uit de zon blijft of te veel sunblock gebruikt, beperkt u uw blootstelling.Dat kan leiden tot vitamine D-tekort.De hoeveelheid blootstelling aan de zon die u nodig heeft, is afhankelijk van uw klimaat, het tijdstip van de dag en de tijd van het jaar.Mensen met een lichtere huid hebben de neiging vitamine D sneller op te nemen.U heeft mogelijk tussen de 15 minuten en 3 uur blootstelling aan de zon per dag nodig om voldoende vitamine D binnen te krijgen door alleen blootstelling aan de zon.De hoeveelheid blootstelling aan de zon hangt grotendeels af van de tijd van het jaar en uw huidskleur. 

Eetpatroon

Weinig voedingsmiddelen zijn van nature rijk aan vitamine D.Eet meer van deze natuurlijke bronnen van vitamine D om uw inname te verhogen:

 • Zalm
 • Makreel
 • Andere vette vis
 • Visleveroliën
 • Dierlijke vetten
 • Met vitamine D verrijkte voedingsproducten, zoals sinaasappelsap en ontbijtgranen

Als u een veganistisch of vegetarisch dieet volgt, bestaat de kans dat u niet genoeg vitamine D binnenkrijgt.

Als u een donkere huidskleur heeft

Mensen met een donkere huid hebben grotere hoeveelheden melanine, een natuurlijk pigment dat de huid zijn kleur geeft.Melanine vermindert de productie van vitamine D in de huid.Een onderzoek uit 2006 wees uit dat vitamine D-tekort in de Verenigde Staten vaker voorkomt bij Afro-Amerikanen dan bij andere Amerikaanse populaties.Volgens The Cooper Institute heeft ongeveer 40 procent van de Afro-Amerikaanse volwassenen een vitamine D-tekort.Het is onduidelijk of lagere vitamine D-spiegels bij mensen met een donkere huid ernstige gevolgen voor de gezondheid hebben.Als u zich zorgen maakt over uw vitamine D-productie door blootstelling aan de zon, overleg dan met uw arts over wat u kunt doen.Het is ook belangrijk om meer voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet toe te voegen.

Zwaarlijvigheid

Er is een verband tussen vitamine D-tekort en mensen met een body mass index (BMI) van 30 of hoger.Mensen met obesitas hebben mogelijk meer vitamine D nodig dan mensen met een gemiddeld gewicht om de aanbevolen voedingswaarde te bereiken.Als uw BMI 30 of hoger is, werk dan samen met uw arts om een ​​beheersbaar plan voor gewichtsverlies op te stellen, evenals een dieet dat u kan helpen uw vitamine D-inname te verhogen.

Leeftijd

Leeftijd kan bijdragen aan vitamine D-tekort.Naarmate u ouder wordt, wordt uw huid minder efficiënt in het aanmaken van vitamine D.Oudere volwassenen hebben ook de neiging de tijd in de zon te beperken en kunnen diëten eten met onvoldoende hoeveelheden vitamine D.

Symptomen van vitamine D-tekort

Als u een vitamine D-tekort heeft, kunt u last krijgen van:

 • pijnlijke botten
 • vermoeidheid of sufheid
 • zwakte en pijn van de spieren en gewrichten
 • U kunt ook symptomen van depressie ervaren, waaronder:
 • overweldigende gevoelens van verdriet, hopeloosheid en hulpeloosheid
 • slapeloosheid of overmatige slaperigheid, bekend als hypersomnie
 • verlies van interesse in activiteiten die u ooit leuk vond
 • lethargie
 • overmatig gewichtsverlies of gewichtstoename
 • verlies van eetlust
 • problemen met concentreren
 • vergeetachtigheid
 • verlies van seksuele interesse
 • hoofdpijn of rugklachten
 • ongerustheid
 • gedachten aan overlijden of zelfmoord

Als u een van deze symptomen van depressie ervaart, is het belangrijk dat u onmiddellijk een afspraak maakt met uw arts.

Diagnose van vitamine D-tekort

Om een ​​vitamine D-tekort te diagnosticeren, zal uw arts een test bestellen om de hoeveelheid vitamine D in uw bloed te meten.Om een ​​diagnose van depressie te stellen, zal uw arts u vragen stellen over uw symptomen.Mogelijk wordt u ook gevraagd om een ​​zelfbeoordeling te maken.Depressie kan niet worden vastgesteld met een bloedtest.Uw arts zal u ook vragen stellen en een lichamelijk onderzoek uitvoeren om te bepalen of u een depressie heeft.En er kunnen andere examens en laboratoriumtests zijn om andere mogelijke onderliggende problemen uit te sluiten, en om te bepalen of uw symptomen van depressie mogelijk verband houden met een vitamine D-tekort. 

Vitamine D-tekort behandelen

U kunt vitamine D-tekort en de symptomen ervan behandelen door uw inname van deze essentiële voedingsstof te verhogen.Manieren waarop u meer vitamine D kunt consumeren, zijn onder meer:

 • vitamine D-supplementen nemen
 • het verhogen van uw blootstelling aan de zon
 • voedsel eten dat vitamine D bevat of verrijkt is met vitamine D

Om depressie te behandelen, zijn psychotherapie en antidepressiva veel voorkomende behandelingen.Ze kunnen afzonderlijk of in combinatie met dieetveranderingen worden opgenomen, afhankelijk van uw symptomen en behandeldoelen.Als uw depressie verband houdt met een vitamine D-tekort, kan het verhogen van uw vitamine D helpen om uw symptomen te verlichten.Praat met uw arts over uw behandelingsopties en wat voor u het beste zou werken.Mensen met een depressie kunnen ook stappen ondernemen om de symptomen van depressie te verlichten. Enkele van uw opties kunnen zijn:

Regelmatig sporten

Routinematige lichaamsbeweging kan de symptomen van depressie helpen verminderen door ‘feel-good’-chemicaliën zoals endorfine in de hersenen vrij te geven.Oefening kan ook de chemicaliën van het immuunsysteem verminderen die depressie kunnen verergeren.Begin met drie keer per week 30 minuten cardio en voeg zo nodig dagen en minuten toe.

Een regelmatig slaapschema aanhouden

Slapeloosheid, hypersomnie en andere slaapproblemen zijn in verband gebracht met depressie.Maak een regelmatig slaapschema om met deze symptomen om te gaan.Dat kan betekenen dat je een slaap- en wekker moet instellen.U kunt ook een dagboek bijhouden om bij te houden hoe lang u hebt geslapen en de kwaliteit van uw slaap.Dit zal u helpen uw voortgang bij te houden.

Contact opnemen met dierbaren

Uw vrienden en familie kunnen u steun en kracht geven bij het omgaan met uw symptomen.Het is belangrijk dat u uw dierbaren laat weten hoe ze kunnen helpen en wanneer hun acties niet bijdragen aan uw behandelplan.Vitamine D is essentieel voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder depressie.Enkele manieren om depressie te behandelen die verband houdt met onvoldoende vitamine D-spiegels zijn:

 • meer zon krijgen
 • het toevoegen van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet
 • een gezond gewicht behouden
 • voedingssupplementen nemen

Praat met uw arts over uw beste behandelingsopties.Bekijk Vitamine D Supplementen >

30 gedachten over “Vitamine D vermindert het sterftekans met -89%”

 1. You'd think reducing a 0,1% mortality by an additional 89% would be sufficient to stop the hysteria. However, that would make all those encroachments on civil liberties and the push for mandatory vaccines really unnecessary, wouldn't it? It's good to see at least people here are waking up to their COVID hysteria from earlier this year. When this thing broke, you can blame fog of war and all, caution is the eldest child of wisdom and all that. But if at the end of 2020, you still think we're on the brink of the COVIDpocalypse, you need to unplug from media.

 2. Thank you Dr. Chris Martenson!!! I have listened to you since the outbreak in Wuhan. You have been so right on!!! Thank you for your time and expertise. You have probably saved many lives!!!!!

 3. Your statement that antibiotics have been shown in some cases to be effective for viruses has triggered me. Yes I admit it. I'm f***ing triggered.You see, I have found conclusively that 90% of general practitioners in the United States are absolutely useless. Furthermore, 99% of nurse practitioners in your general practitioner's office are worse than useless. Actually the percentages I quoted should probably be higher. The reason I was so generous is that they have some use for many people as necessary middlemen for getting prescription medication. Very few of them can think scientifically, and they probably their best talent is to enthusiastically repeat and promote false and erroneous information for decades, until actual useful people, scientists and researchers, debunk the information. And by “until”, I mean a few years after the average, somewhat intelligent person who's mildly interested in their own health has already read or heard about the findings of the researchers.A good example is myself. Several years back, after having what seemed like a cold, I got pretty severe symptoms of what I guess would be called bronchitis or tracheitis. I had two or three days of this extremely dry, scratchy, awful feeling in my windpipe, like where you normally feel the urge to cough when you have a cough, but instead of the “tickle” of a cough just this dry, scratchy, burning pain. I was very weak and sick and felt awful. After two or three days of this misery, I started to cough up a lot of green mucus, with a really bad cough. A gradual process continued where I kept hacking and coughing incessantly for weeks while the mucus slowly cleared up. By that time about a month passed, and I had been coughing so much I was coughing up a little blood.After that one incident, which had never happened to me before with any cold/virus, a pattern emerged where every second or third cold I would get, after it ran its normal course and looked like I had almost beaten it, would drop down and turn into this illness. It was always associated with a normal seasonal viral infection (like a cold with a mild sore throat), but occurred like something after the fact.Over the years, trying to describe this to any general practitioner, I was met with bewilderment, followed by a disinterested impatience because there were more patients waiting and more money to make. (I was at risk of going past my alloted 5 minutes.) They remind me of the homocide detectives on the show “The Wire”. There's nothing they want less than a “whodunnit?” Simple, easy, collect the insurance and copay, tell you to drink fluids and get some rest, bang, out the door.One time when I felt this godawful thing coming on, I went into an urgent care. I was given a Z-pack and a good hydrocodone cough medicine. My three days of a miserable, burning, dry, scratchy feeling in my trachea, like someone had stuffed some fiberglass attic insulation in my windpipe, was completely alleviated by the hydrocodone, and I spent the first evening in blissful lack of pain and getting good sleep.Then, with the Z-pack, instead of taking 3 days to go from the dry scratchy phase to the coughing up phlegm for a month, the scratchy dry thing was gone the next day and I had a productive cough. And I didn't have nasty, colorful phelgm for several weeks. The whole ordeal was over in week, with no pain and no incessant coughing until I could see traces of blood. Also, I was back to work almost immediately, where this thing could normally knock me out for a week or more.Over the years, I have had trouble getting this treatment, so I'd say I've managed to get the hydrocodone syrup and Z-pack to happen maybe 9 or 10 times, either by pleading a case to a decent urgent care doctor or stockpiling the cough medicine and antibiotics ahead of time. Each of those times I was pain free and over the whole thing in a week. Each time without the Z-pack and hydrocodone cough syrup, I was in misery for several days and coughing for a month.Now I'm not extensively educated in any of the sciences, but I thought I remember from basic high school science that in science, observation supercedes theory. I'm not saying my circumstance constitutes scientific observation, but the drastic difference that happned those 9 or 10 times I was treated with a Z-pack and hydrocodone sure makes it seem like the risk/reward of the treatment seems to warrant me getting it. The reward is I avoid misery, avoid the loss of work time, and avoid whatever damage I get to my mucus membranes of my trachea and lungs from letting the whole ordeal play out for a month. The risk I guess is that I become and opioid addict from taking maybe two or three doses of hydrocodone cough syrup maybe once a year, maybe once every few years. And by getting a Z-pack once every year or couple of years, I fail to contribute to my civic duty of making sure there's no chance antibiotics are overused, by potentially sacrificing the health of my lungs.Any idiotic, carpetbagger general practitioner running his or her medical 7-11 I've encountered, other than a couple of urgent care doctors, would rather treat me like a wannabee opioid addict who is sadly too idiotic to understand the parroted phrase “Antibiotics don't work on viruses”. That theory supercedes my actual observation. My thoughts when I hear that have alwasy been, “How do you know this is viral, you f***ing clown. You act like you've never even heard of the symptoms before!” Now I find out that they're not even f***ing correct about the statement itself. Motherf***ing stupid, greedy, useless f***ers.One moronic woman who somehow scammed a college out of a medical degree, after refusing my suggestion on the cough medicine and Z-pack, prescribed me something to gargle with, which cost me like, my highest copay I have at the pharmacy. Gargling, for something inside my windpipe and lungs. And I was so desperate I actually tried this useless endeavor. I discovered that when my trachea is so irritated and inflamed, gargling something is actually worse than just useless. When a small amount of whatever this idiot gave me “went down the wrong pipe” as I was gargling, the opening to my trachea clamped shut, and I felt like I came the closest I ever have to dying in an panicked, asthma-like attack.I know this is all a tangent from the subject of incompetence of the medical “professionals” in COVID-19 treatment, but I'm just amazed at how many average-to-low-intelligence clowns are able to get medical credentials, and how Americans can be so enthusiastic at paying top dollar for the garbage treatment they get.If you have something really serious, and you need advanced treatment, and you happen to go to the right medical center, and you have good insurance, then yes the United States excels in some areas. But healthcare in most of the country for most people is a bunch of greedy idiots ripping you off.

 4. URGENT: The political hysteria in the United States surrounding COVID-19 has taken away critical focus on the “early treatment” of this disease, and will go down in medical history as an incredible blunder.

  Imagine not treating patients at home with proven prescription medications but instead forcing them to wait until they are sick enough to be admitted to a hospital for real medications.

  While we argue about masks, social distancing, testing, shutdowns and vaccines, several other countries, notably India, have focused on distributing “Home Treatments Kits” to their populations. These kits include proven drugs like Hydroxychloroquine and Azithromycin as well as over the counter meds which dramatically reduce the severity and length of recovery of COVID-19. It's crucial to take this protocol at the onset of COVID-19 so you don't end up in a hospital fighting for your life. These prescriptions only cost a few dollars without insurance.

  If your doctor doesn't agree with using Hydroxychloroquine, then find another doctor or install the MEDICI “phone app” to speak with an on-line doctor immediately. These doctors will take a brief medical history, then prescribe Hydroxychloroquine and Azithromycin as well as detail which over the counter meds to take. You will then have these meds on hand BEFORE you come down with COVID-19. The MEDICI on-line doctors are also available 24/7 and can provide ongoing support if you come down with COVID-19. https://www.youtube.com/watch?v=rNZdWQCfTqc&feature=youtu. and https://youtu.be/Gia5cFW-PSA

 5. Alot of people die from ignorance, because Fauci and other gov't folks fail to mention this stuff. That is if the fake news is your only source of info. I don't know if this is true but heard Fauci takes 6000 IUs of vitamin D a day.

 6. Dr. Chris: I live in NH. Just wondering: watched a few of your video's in the past and currently. For three mos been taking Vit D3 5000 IU, NAC 600mg, Zinc 50mg, Bioquercetin 29mg, EGCG 725mg, Vitamin C and Bio-Quercetin Phytosome C500mg, DAILY- (melatonin 10mg every other day) (All life extension brand). Is this a good combo? Stats: Exercise-moderate. Never had any medical issues surgeries…or have to take any prescription drugs. Age 67 Proper weight.CBC looks great, lipids also and oxidized LDL Diet excellent. Lastly, a blessing from Christ. Christian, Bible Baptist by conviction.

 7. Been taking 4,000 IUs vitamin D3 per day since last Jan & doing fine. I did experience very mild allergy-like symptoms in early March & a complete loss of smell for a few weeks. Which was kinda miserable ~ food was tasteless. Suspected it was CV19 & just isolated myself for a few weeks. But other than this, was fortunate that it wasn't a serious problem. (Also taking half an aspirin tablet every other day as a preventative measure, due to possible vascular issues caused by CV. Self prescribed.)

 8. COVID Fraud – Lawyers & Medical Experts start legal proceedings against W.H.O and World Leaders for ‘Crimes against Humanity’MAY 10, 2021 ○○○○ Global Intel Hub

Reacties zijn gesloten.