VITAMINE D3 – Mijn bloedwaarden – Dosering – Ervaringen I KatisWeltTV

​ Vitamine D ontbreekt bij bijna alle ziekten. Vitamine D3 wordt door het lichaam zelf aangemaakt met behulp van UV-straling. Lange tijd werd aangenomen dat als je een laag vitamine D-gehalte had, je rachitis en osteoporose riskeerde, meer niet. In de tussentijd weten we echter dat te lage vitamine D-spiegels hand in hand gaan met die ziekten die verantwoordelijk zijn voor het grootste deel van het lijden van de mensheid: kanker, hart- en vaatziekten, diabetes, auto-immuunziekten, depressie, dementie en chronische pijnaandoeningen. Het is daarom de moeite waard om meer te weten over vitamine D. ➡️ “Vitamine D” -video Dr. Bracht: ➡️ Prof.Dr. Spitz: ➡️ 🧾 Ik gebruik momenteel deze vitamines: ➡️ Vitamine D3 + K2 druppels 38 ml (ik neem voor de lunch druppels) ➡️ Vitamine B druppels – 38 ml (ik zal nemen 7 – laten vallen onder de tong) ➡️ Celbescherming + OPC druivenpitextract (plus vitamine C) ➡️ Vitaminedrank (passievruchtensmaak) ➡️ Zwavelcapsules (ik neem 2 stuks per dag) ➡️ Rustige drank (zonder smaak) Magnesium Antistress – Ik neem 12 Min. Voor het slapengaan ➡️ Coffea D6 Globuli ( ​ Dit heeft geen invloed op mijn persoonlijke productselectie of de aankoopprijs. Je steunt mijn kanaal hiermee, heel erg bedankt. Herfsttrends 2006: Herfstoutfits met joggingbroek: Herfstoutfits met jeans en T-shirt: 📮 Contact voor vragen en samenwerking: social.media.aktivistin@gmail.com __________________________________________ ★ ABONNEER MIJ ALS JE BENT MAGST ★ AFSPEELLIJST SCHOONHEID ★ RECEPTEN – KOKEN – KEUKEN _____________________________ ★ INSTAGRAM: ___________________________ → Muziek – Epidemisch geluid → YouTube-audiobibliotheek

Top 7 Vitaminen D-supplementen

vitamine d supplementen de zonvitamine

Vitamines D supplementen Kopen? Vitamines D is essentieel voor uw specifieke en geestelijke gezondheid en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. De locatievitaminen D-spiegels kunnen dood lijden aan aantal gezondheidsproblemen. De volgende supplementen

zijn van de beste kwaliteit, betrouwbaar en makkelijk in te nemen. ​ Vitaminen D in extra hoge dosis

Extra hoge potaarde vitamines D

66 microgram oftewel 2020 IE (Internationale Eenheden, ook wel Internationale Eenheden) per capsule. Zeer geschikt voor like niet eerder een vitamines D supplement heeft gebruikt, en bij like een tekort is vastgesteld. De supplementen kunnen net zo goed als multivitaminen worden gebruikt, ook als bijvoorbeeld al van microgram vitamine D bevat.

Super D3 Extra Kracht 66 mcg vitamine D Super D3 Extra Kracht van Vitaminstore bevat maar ran 66 mcg vitamine D3 per softgel. De vitamine D3 in het product bestaat uit Quali®-D vitamine D3. Dit wordt geproduceerd door een van de grootste producenten van vitamine D3. De staatsgarantie voor stabiliteit en kwaliteit van vitamine D3. ​

 

2. Vitamin D-3 4000 IU /100 µg (vitamine D uit wolvet)

Solgar is een bekende producent van de hoogste kwaliteit supplementen.Solgar Vitamin D-3 4000 IU/100 µg bevat de meest effectieve vorm van vitamine D.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten.Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen).Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

 

3. Viridian Vitamin D3 (Vegan) 2000 IU (50 µg)

viridian_vitamin-d3-vegan-2000-iu-50-g_800Deze hooggedoseerde vitamine D3 van Viridian is geproduceerd uit veganistische bron (korstmos).Vitamine D zorgt mede voor een goede weerstand en is goed voor de opname van calcium (bot)

 

4. Vitamine D3 Vloeibaar 25 mcg (1000 IE vitamine d druppels)

vitamine-d3-vloeibaar-25-mcg-1000-ie-vitamine-d-druppels_800Deze vitamine D in druppelvorm is zeer geschikt om de dosering naar eigen behoefte aan te passen en voor mensen met slikproblemen.Een flesje van 25 ml levert circa 450 druppels en devitamine D is opgelost in olijfolie.

5. Advanced Vitamin D-3 Immune Complex (vitamine D, vlierbes, zink, Ester-C)

advanced-vitamin-d-3-immune-complex-vitamine-d-vlierbes-zink-ester-c_800Solgar’s Advanced Vitamin D-3 Immune Complex ondersteunt het immuunsysteem (vitamine C, D-3, koper, selenium, zink, vlierbessen) en bevat een combinatie van vitaminen, mineralen en vlierbessen concentraat met anti-oxidatieve (celbeschermende) eigenschappen (vitamine C, selenium, koper en zink).

Boost voor het immuunsysteem

De formule mag het hele jaar door gebruikt worden maar is vooral erg nuttig tijdens de koude, donkere maanden en voor een boost van je weerstand en immuunsysteem.Levert o.a. 25 mcg vitamine D-3 (1000 IE), 200 mg vitamine C (als Ester-C), 7,5 mg zink, 62,5 mcg selenium en 750 mcg koper.Deze formule kan naast elke gewenste multivitamine worden gebruikt.

Vitamine D voor Kinderen

Vitamine D druppels speciaal gedoseerd voor kinderen.Handig om ongemerkt te geven in bv. eten of drinken zodat uw kind toch voldoende binnenkrijgt zonder gedoe van slikken etc.

ViridiKid™ (Vegan) Vitamin D3 400 IU (10µg)

vitamine-d-voor-kinderen_viridikid-vegan-vitamin-d3-400-iu-10g_800

Vitamine D Kauwtabletten

Als u moeite heeft met slikken of u vindt capsules innemen vervelend, dan kunt u kiezen voor handige kauwtabletten.solgar_vitamin-d-3-25-g1000-iu-vitamine-d-kauwtablet_800Solgar Vitamin D-3 25 µg/1000 IU Chewable Tablets bevat de meest effectieve vorm van vitamine D.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten.Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen).Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

 

Wat is Vitamine D?

Vitamine D behoort tot de essentiële vitamines die je nodig hebt om je lichaam goed te laten functioneren.Officieel is het eigenlijk geen vitamine maar een verzameling van vet oplosbare hormonen die je lichaam zelf kan aanmaken.Dit gebeurt door een proces in het lichaam waar zonlicht voor nodig is, UV licht om precies te zijn.De twee belangrijkste vormen van vitamine D zijn vitamine D2 en vitamine D3.Vitamine D2 is de plantaardige vorm van vitamine D. Vitamine D3, of cholecalciferol, is de dierlijke vorm.Vitamine D3 is de actieve vorm die vanuit UV licht door onze huid wordt gesynthetiseerd.Ook wanneer je kiest voor vitamine D suppletie, kies dan voor de actieve vorm vitamine D3 omdat die goed opneembaar is in je lichaam.Vitamine D2 is 66% minder efficiënt in het verhogen van de vitamine D waardes in het lichaam. Vitamine D staat bekend als de “zonneschijn” -vitamine.Het is een essentiële in vet oplosbare voedingsstof.Het helpt de botten gezond en sterk te houden, bevordert de celgroei en bevordert de immuunfunctie.Je lichaam neemt vitamine D voornamelijk op door blootstelling aan de zon, hoewel voedingssupplementen en bepaalde voedingsmiddelen ook bronnen van de voedingsstof kunnen zijn.Vitamine D-tekort treedt op wanneer uw lichaam de aanbevolen niveaus niet opneemt.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen ervoor zorgen dat uw botten misvormd, broos of dun worden.Het kan ook leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder:

 • bot verzachting ( osteomalacie )
 • lage botdichtheid ( osteopenie )
 • artrose
 • hartziekte
 • kanker
 • rachitis bij kinderen

Vitamine D en depressie

Studies hebben een verband aangetoond tussen vitamine D-tekort en depressie.Onderzoekers achter een meta-analyse uit 2013 merkten op dat studiedeelnemers met depressie ook lage vitamine D-spiegels hadden.Uit dezelfde analyse bleek dat mensen met een lage vitamine D statistisch gezien een veel groter risico op depressie liepen.De onderzoekers zijn van mening dat, omdat vitamine D belangrijk is voor een gezonde hersenfunctie, onvoldoende voedingsstoffen een rol kunnen spelen bij depressie en andere psychische aandoeningen.Een eerdere 2005studieVertrouwde bron geïdentificeerde vitamine D-receptoren in dezelfde delen van de hersenen die geassocieerd zijn met depressie.

Risicofactoren voor vitamine D-tekort

Beperkte blootstelling aan de zon, levensstijl en leeftijd kunnen bijdragen aan lage vitamine D-spiegels. Blijf lezen om meer te weten te komen over de risicofactoren voor vitamine D-tekort.

Beperkte blootstelling aan de zon

Blootstelling aan zonlicht is voor de meeste mensen de belangrijkste bron van vitamine D.Als u uit de zon blijft of te veel sunblock gebruikt, beperkt u uw blootstelling.Dat kan leiden tot vitamine D-tekort.De hoeveelheid blootstelling aan de zon die u nodig heeft, is afhankelijk van uw klimaat, het tijdstip van de dag en de tijd van het jaar.Mensen met een lichtere huid hebben de neiging vitamine D sneller op te nemen.U heeft mogelijk tussen de 15 minuten en 3 uur blootstelling aan de zon per dag nodig om voldoende vitamine D binnen te krijgen door alleen blootstelling aan de zon.De hoeveelheid blootstelling aan de zon hangt grotendeels af van de tijd van het jaar en uw huidskleur. 

Eetpatroon

Weinig voedingsmiddelen zijn van nature rijk aan vitamine D.Eet meer van deze natuurlijke bronnen van vitamine D om uw inname te verhogen:

 • Zalm
 • Makreel
 • Andere vette vis
 • Visleveroliën
 • Dierlijke vetten
 • Met vitamine D verrijkte voedingsproducten, zoals sinaasappelsap en ontbijtgranen

Als u een veganistisch of vegetarisch dieet volgt, bestaat de kans dat u niet genoeg vitamine D binnenkrijgt.

Als u een donkere huidskleur heeft

Mensen met een donkere huid hebben grotere hoeveelheden melanine, een natuurlijk pigment dat de huid zijn kleur geeft.Melanine vermindert de productie van vitamine D in de huid.Een onderzoek uit 2006 wees uit dat vitamine D-tekort in de Verenigde Staten vaker voorkomt bij Afro-Amerikanen dan bij andere Amerikaanse populaties.Volgens The Cooper Institute heeft ongeveer 40 procent van de Afro-Amerikaanse volwassenen een vitamine D-tekort.Het is onduidelijk of lagere vitamine D-spiegels bij mensen met een donkere huid ernstige gevolgen voor de gezondheid hebben.Als u zich zorgen maakt over uw vitamine D-productie door blootstelling aan de zon, overleg dan met uw arts over wat u kunt doen.Het is ook belangrijk om meer voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet toe te voegen.

Zwaarlijvigheid

Er is een verband tussen vitamine D-tekort en mensen met een body mass index (BMI) van 30 of hoger.Mensen met obesitas hebben mogelijk meer vitamine D nodig dan mensen met een gemiddeld gewicht om de aanbevolen voedingswaarde te bereiken.Als uw BMI 30 of hoger is, werk dan samen met uw arts om een ​​beheersbaar plan voor gewichtsverlies op te stellen, evenals een dieet dat u kan helpen uw vitamine D-inname te verhogen.

Leeftijd

Leeftijd kan bijdragen aan vitamine D-tekort.Naarmate u ouder wordt, wordt uw huid minder efficiënt in het aanmaken van vitamine D.Oudere volwassenen hebben ook de neiging de tijd in de zon te beperken en kunnen diëten eten met onvoldoende hoeveelheden vitamine D.

Symptomen van vitamine D-tekort

Als u een vitamine D-tekort heeft, kunt u last krijgen van:

 • pijnlijke botten
 • vermoeidheid of sufheid
 • zwakte en pijn van de spieren en gewrichten
 • U kunt ook symptomen van depressie ervaren, waaronder:
 • overweldigende gevoelens van verdriet, hopeloosheid en hulpeloosheid
 • slapeloosheid of overmatige slaperigheid, bekend als hypersomnie
 • verlies van interesse in activiteiten die u ooit leuk vond
 • lethargie
 • overmatig gewichtsverlies of gewichtstoename
 • verlies van eetlust
 • problemen met concentreren
 • vergeetachtigheid
 • verlies van seksuele interesse
 • hoofdpijn of rugklachten
 • ongerustheid
 • gedachten aan overlijden of zelfmoord

Als u een van deze symptomen van depressie ervaart, is het belangrijk dat u onmiddellijk een afspraak maakt met uw arts.

Diagnose van vitamine D-tekort

Om een ​​vitamine D-tekort te diagnosticeren, zal uw arts een test bestellen om de hoeveelheid vitamine D in uw bloed te meten.Om een ​​diagnose van depressie te stellen, zal uw arts u vragen stellen over uw symptomen.Mogelijk wordt u ook gevraagd om een ​​zelfbeoordeling te maken.Depressie kan niet worden vastgesteld met een bloedtest.Uw arts zal u ook vragen stellen en een lichamelijk onderzoek uitvoeren om te bepalen of u een depressie heeft.En er kunnen andere examens en laboratoriumtests zijn om andere mogelijke onderliggende problemen uit te sluiten, en om te bepalen of uw symptomen van depressie mogelijk verband houden met een vitamine D-tekort. 

Vitamine D-tekort behandelen

U kunt vitamine D-tekort en de symptomen ervan behandelen door uw inname van deze essentiële voedingsstof te verhogen.Manieren waarop u meer vitamine D kunt consumeren, zijn onder meer:

 • vitamine D-supplementen nemen
 • het verhogen van uw blootstelling aan de zon
 • voedsel eten dat vitamine D bevat of verrijkt is met vitamine D

Om depressie te behandelen, zijn psychotherapie en antidepressiva veel voorkomende behandelingen.Ze kunnen afzonderlijk of in combinatie met dieetveranderingen worden opgenomen, afhankelijk van uw symptomen en behandeldoelen.Als uw depressie verband houdt met een vitamine D-tekort, kan het verhogen van uw vitamine D helpen om uw symptomen te verlichten.Praat met uw arts over uw behandelingsopties en wat voor u het beste zou werken.Mensen met een depressie kunnen ook stappen ondernemen om de symptomen van depressie te verlichten. Enkele van uw opties kunnen zijn:

Regelmatig sporten

Routinematige lichaamsbeweging kan de symptomen van depressie helpen verminderen door ‘feel-good’-chemicaliën zoals endorfine in de hersenen vrij te geven.Oefening kan ook de chemicaliën van het immuunsysteem verminderen die depressie kunnen verergeren.Begin met drie keer per week 30 minuten cardio en voeg zo nodig dagen en minuten toe.

Een regelmatig slaapschema aanhouden

Slapeloosheid, hypersomnie en andere slaapproblemen zijn in verband gebracht met depressie.Maak een regelmatig slaapschema om met deze symptomen om te gaan.Dat kan betekenen dat je een slaap- en wekker moet instellen.U kunt ook een dagboek bijhouden om bij te houden hoe lang u hebt geslapen en de kwaliteit van uw slaap.Dit zal u helpen uw voortgang bij te houden.

Contact opnemen met dierbaren

Uw vrienden en familie kunnen u steun en kracht geven bij het omgaan met uw symptomen.Het is belangrijk dat u uw dierbaren laat weten hoe ze kunnen helpen en wanneer hun acties niet bijdragen aan uw behandelplan.Vitamine D is essentieel voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder depressie.Enkele manieren om depressie te behandelen die verband houdt met onvoldoende vitamine D-spiegels zijn:

 • meer zon krijgen
 • het toevoegen van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet
 • een gezond gewicht behouden
 • voedingssupplementen nemen

Praat met uw arts over uw beste behandelingsopties.Bekijk Vitamine D Supplementen >

30 gedachten over “VITAMINE D3 – Mijn bloedwaarden – Dosering – Ervaringen I KatisWeltTV”

 1. Liebe Kathi, sehr gutes Video👍. Meine Frauenärztin hat mich schon vor 10 Jahren auf meinen zu niedrigen Vitamin D3 Wert hingewiesen. Der war damals bei 19 nm/l . Seit dieser Zeit nehme ich Vitamin D3, im Sommer weniger, im Winter mehr und versuche daß der Wert bei 60-70 nm/l bleibt.

 2. Schönes Video, Kati! Toll erklärt. Empfehlen kann ich dir auch die Videos und Bücher von Dr. Reimund von Helden. Er ist auch hier bei YT. Ich habe auch schon kurz nach der Einnahme von D3 Veränderungen bemerkt. Durch meine Autoimmunerkrankung dosiere ich das D3 höher und es geht mir super. Gestern habe ich vom Arzt gesagt bekommen, dass ich kein D3 mehr nehmen soll da mein Wert über 100 liegt, eigentlich gar nicht mehr messbar ist.🙈 Deshalb würde mich mal interessieren, was deine Ärztin von der Supplementierung hält. Ganz viele Ärzte sind ja leider dagegen. Warum, liegt klar auf der Hand.
  Besonders interessant finde ich, was du zum Schlaf gesagt hast und was du jetzt nimmst, um besser schlafen zu können. Ist auf jeden Fall eine Überlegung wert, da ich auch nicht durchschlafe. LG Ilona

 3. Super Video. Ich nehme D3, K2 und Magnesium seit 2 Jahren und war seither nicht mehr erkältet. Vorher jedes Frühjahr und Herbst. Ich bin 100 % überzeugt und kenne die Videos von Prof. Dr. Spitz. Habe meine ganze Familie aufgeklärt. Sie nehmen es alle, auch die Enkelkinder. Denn ca. ab dem 2.Lj. werden die Kinder nicht mehr supplementiert, nur Babys, um Rachitis vorzubeugen. Allerdings muss man sich die Vitamine selbst kaufen, möglichst in flüssiger Form, somit entfallen alle Zusatzstoffe, wie sie in Tabletten enthalten sind. Liebe Kati, danke für das Teilen deiner Erfahrungen. Die anderen Vitamine sind genauso interessant. Da fange ich doch gleich an zu recherchieren. L. G.

 4. Moin Kati, nochmal ne doofe Frage. Bei dem B12 hast du Natural Elements verlinkt, aber ein anderes in die Kamera gehalten von Nature Love, wenn ich es richtig gesehen habe.
  Verwechselt oder eh das selbe? Ist das Zeug eigentlich wirklich so ekelig süß? LG Yvonne

 5. Hallo liebe Kati ,ich nehme die Produkte schon 4 Jahre und sind sehr zu frieden nur das Magnesium fehlt mir noch das wuste ich nicht danke für die Info denk nur dran das Ganze nicht mit normale Medikamente nehmen liebe Grüsse aus Luxemburg und bleib gesund.

 6. Liebe Kathi, tolles Video. Wir fangen gerade mit den D3/K2 Tropfen an und überlegen noch wie wir sie dosieren….steht ja drauf nur 1 Tropfen pro Tag????Darf ich mal fragen wieviele Tropfen deine Kids bekommen? Und sind es die gleichen D3/K2 Tropfen oder die andere Sorte welche für Kinder angeboten werden?
  Viele liebe Grüße und mach weiter so….🤗

 7. Vielen Dank für dieses super-informationsgeladene Video, liebe Kati! Ich bestelle mir gleich einige von deinen Empfehlungen. Durch deine Recherchen vertraue ich auf dein Urteil. Du hast alles sehr gut erklärt!

 8. Mein Vitamin D25 lag vor 5 Jahren 16,5 😱. Mein Hausarzt hat mir sofort 20.000I.E. verordnet, nun nehme ich einmal wöchentlich eine dieser Tabletten. Der Wert liegt inzwischen bei 53,5 ng/ml☺️. Ich fühle mich besser, vitaler.
  In Punkto guter Schlaf werde ich mir Deine Empfehlung mal ansehen, da hakt es, seit den Wechseljahren, etwas 🙄.

 9. Liebe Kati, mir hat Vit. D3 auch sehr geholfen. Vor ca. drei Jahren haben sich meine Fingernägel zum großen Teil vom Nagelbett gelöst, und kein Arzt konnte mir helfen. Alle Behandlungen haben nichts gebracht. Vor zwei Jahren habe ich dann angefangen, D3+K2, Magnesium, OPC, Omega 3 und noch einiges mehr einzunehmen, und was soll ich sagen, alle Fingernägel sind wieder wunderbar nachgewachsen, ganz ohne Flecken, keine Ablösung mehr. Wir Frau Dr. Bracht immer sagt, man sollte viel mehr auf seinen inneren Arzt hören und kann selbst so viel für die Gesundheit tun. Lass es dir gut gehen!
  Liebe Grüße
  Susanne

 10. Danke für Dein Video. Schwefel könnte man auch von Natural Elements bestellen, gibt es da einen grossen Unterschied zu Deinem Präparat? Echt heftig, wenn ich die ganzen Kapseln/Tropfen nehme, bin ich schon satt 🙂 Omega 3 nehme ich von NORSAN, was Prof Spitz empfiehlt. Vitamin D3 muss ich unbedingt hochfahren, da nehme ich seit 3 Jahren aber nur 2000 Einheiten, das ist zu wenig. Ich finde es traurig, dass unsere Ärzte uns so etwas nie empfehlen, wahrscheinlich, weil die Pharmaindustrie nach wie vor die größte Lobby hat.

 11. Nachsatz: Den Robert Franz kannte ich nicht, der ist ja wirklich interessant, zwar auch umstritten aber ich mag es , dass er klar und ohne Umschweife spricht. Wobei das Video vor ein paar Tagen: Steht auf und kämpft wie die Holländer ja heftig ist. Danke trotzdem für die Tipps und bleib gesund! ♥

 12. Liebe Kati🥰 vielen Dank für dein Video 👍ich habe mir das Vitamin D auch bestellt und nehme es jetzt seit 2 Tagen ein. Ich habe auch seit 2 Jahren Tinnitus und der Arzt meinte das ich jetzt damit leben muss oder ich nehme Cortison 🙄😩ich bin sehr gespannt ob es jetzt besser wird. Vitamin B 12 werde ich mir auch noch holen.

 13. Liebe Kati, erstmal danke für deine Infos! Hier meine Frage, vielleicht wurde sie bereits gestellt, habe jetzt nicht alle Kommentare lesen wollen. Gibt es einen Grund, weshalb du unterschiedliche Anbieter verwendest? Denn von Natural Elements z.Bsp. gibt es ja einige Produkte, die du gegen andere Marken eingetauscht hast. Magnesium und ich glaube auch MSM?
  LG Sabine

 14. Hey, vor 1,5 Jahren war ich im Herbst sooo müde. Über Prof. Dr. Spitz und Dr. Bracht bin ich auf Vitamin D3 gekommen. Seitdem nehme ich regelmäßig D3K2 etc ein. Mir ging es sofort besser! Ich halte mich an die Angaben von Herrn Spitz. Die Videos der beiden sind super interessant. Bleib gesund:)

 15. Hallo liebe Kati,danke für die vielen Infos,sehr interessant👍 und werde mir gleich mal das Video von Dr. Brach ansehen,das von Prof. Spitz war super👍👍

 16. Liebe Kati, Du sagst, man sollte unbedingt zu dem Vitamin D3 auch Magnesium nehmen. Das ist in Deinem Fall der Calm Drink, richtig? Den habe ich mir auch bestellt. 😉 Ist das egal, wenn man das Magnesium erst am Abend nimmt wenn ich morgens das Vitamin D3 genommen habe? Ich weiss, Du bist kein Arzt, würde mich nur interessieren, wie Du es einnimmst. Ich habe von Robert Franz nie was gehört und bin völlig begeistert von ihm. Danke für den Tipp! Liebe Grüße aus dem Rheinland

 17. Liebe Kati, da hast du ja was losgetreten. Keins deiner Videos hat solch eine Aktion bei mir losgetreten. Ich nehme schon lange Vitamin D ein, allerdings ohne K2, aber mit Magnesium. Außerdem Omega3, Keratin und Arginin. Auf dein Video hin habe ich meine Produkte nochmal genau unter die Lupe genommen. Da der Vitaminkomplex gerade zur Neige geht, schaute ich mir Videos von Herrn Spitz und Herrn Franz an und habe mir jetzt neue Produkte bestellt. Ich habe immer gerne alles von einer Marke und entschied mich alles von Natural Elements zu kaufen. Zu einem Vitamind3-K2-Omega3-Komplex gibt's jetzt Magnesium dazu, OPC, MSM und ein VitaminB-Komplex. Alles in Kapselform. Bin sehr gespannt, ob sich mein Wohlbefinden nochmal verändert. Alles Liebe Sabine

 18. Liebe Kati, du hast so ein tolles Video uns hier erstellt. Bin sprachlos, du hast alles ganz ganz prima erklärt. Ich bin dir sehr dankbar für dieses Video. Alle Daumen bitte nach oben für die liebe Kati, hat sich echt Mühe gegeben. Drück dich bleib gesund. Mein HA kommt mir immer dämlich wenn ich ein größeres Blutbild möchte, aber ich werde dranbleiben. Thank you so much liebe Kati

 19. Ich kann dir eventuell einen guten Tipp geben. Ich hatte bisher dreimal einen Tinnitus. Einmal drei Jahre, und 2 jeweils ein Jahr. bekommen weil ich extrem viel Stress hatte, extrem viel! den zweiten Titus habe ich bekommen nachdem ich eine Zeitlang tierisches Sodbrennen hatte. da du erzählt hast dass du an Sodbrennen leidest könnte das die Ursache sein. Den 3. Tinnitus hatte ich bekommen weil ich ich sehr starke Nackenschmerzen hatte und dadurch wohl irgendetwas abgeklemmt war. Die Mittel die du anpreist habe ich fast alle auch genommen und kann darüber auch nichts negatives sagen außer dass ich den dritten Tinnitus komplett ohne Supplements wegbekommen habe. Die Nackenschmerzen habe ich mit einem Wasserkopfkissen von mediflow (39€, meine absolute Empfehlung bei Nackenschmerzen) erfolgreich bekämpft. Habe heute zufälligerweise deine alten Reisevideos gesehen und freue mich dass du noch lebst.

 20. BITTE UNBEDINGT MAGNESIUM DAZU NEHMEN!!!!!
  Hatte vor Jahren mal angefangen (nach Robert Franz) mit: D3+K2, OPC, B12, B Komplex, MSM, etc., nur leider hatte ich Magnesium vergessen. Ergebnis: wow, so fühlt es sich also an, lebendig zu sein!!!! Ich hatte Lust, viel zu laufen (bin eigentl. Sportmuffel).
  Nach zwei Tagen hatte ich Schmerzen in den Beinen, die unfassbar waren!!!!!
  Damals konnte man Robert Franz noch telefonisch erreichen…sein Hinweis: nimm Magnesium (finde Verla suuupet), denn Magnesium ist das Fahrzeug, welches die Supliments transportiert. Zuerst dorthin, wo das grösste Defizit besteht. So war mein eigenes Magnesium schnell aufgebraucht und ich erfuhr den Mangel durch besagte starke Krämpfe. Ich nahm (eigenverantwortlich) innerhslb von drei Stunden ca. sechs Brausetabletten….und fühlte, das die Krämpfe verschwanden!!!!!°
  Magnesiumüberschuss scheidet der Körper über den Urin aus.
  Derzeit nehme ich Magnesium in Dragee-Form (2×3), da ich Stress hatte und Bein- /Rückenschmerzen. Durch meine Apothekerin kam ich auf die Dragees….obwohl ich schon gut im Vitaminthema verankert bin, staunte ich nicht schlecht, welch Wunder hier möglich ist. Aber wie es so ist: man lernt immer weiter dazu.
  Liebe Kati, bitte weise doch noch mal auf das Magnesium hin, denn die Krämpfe von damals sind nicht nachahmenswert😅!!!!
  (Hoffe, dies hier liesst noch Jemand, da das Video schon vor zwei Wochen hochgeladen wurde) LG❤❤❤❤❤❤❤

 21. Hallo Kati, mich Intetessiert "wirst du die Vitamine ein Leben lang nehmen ohne Pause"?

  P.S. Auf deinem Video oben rechts ist eine winzige Schrift, da steht "Kati's Welt TV Werbung"! Deswegen bin ich mir gar nicht sicher ob das alles stimmt was du hier erzählst.

Reacties zijn gesloten.