Wat zijn de echte voordelen van vitamine D? Met Dr. Raimund von Helden

Wat is het nut van vitamine D? Dr. med. von Helden legt uit … 💦Het beste water voor jou 🔱5% korting met ROHE5 🌞Vitamine D3 druppels (veganistisch) 🌞Vitamine K2 druppels (veganistisch) 👉Magnesiumcapsules (veganistisch) 🍀Labtesten 👑Beste vitamine C 💦Zonder wasmiddel 🍔 1 . 400 Veganistische producten 🚀 Onze krachtige mixer 💪 Uw fitnessstudio § Dit is een promotievideo § Alle links zijn reclame § Deze video BEVAT twee betaalde productplaatsingen. Hartelijk dank voor de steun aan de volgende bedrijven: en 🔶 AANBEVELINGEN UIT RAUWE ENERGIE VOOR U 🔶 Vitamine D3 druppels (veganistisch): Vitamine K2 druppels (veganistisch): Vitamine D3 + K2 capsules (veganistisch) Magnesium capsules (veganistisch): Vitamine C capsules (Veganistisch): 👉Vitamine D-test: 🔶 BELANGRIJKE LINKS NAAR DE VIDEO 🔶 Gezond in zeven dagen (bestseller): Het geweldige boek over osteoporose: Vitamine D-ervaringen: Vitamine D-consulent: Dr. van Heroes Channel: Dr. von Heldens eigen studie: 🔶 VITAMINE D PDF-BESTANDEN ALS GRATIS DOWNLOAD 🔶 15 kg: 38 kg: 49 kg: 62 kg: 72 kg: 72 kg: 72 kg: 90 kg: 90 kg: 100 kg: Alle downloads hier Opmerking: In principe voeren wij geen diagnoses, therapieën of behandelingen in medische zin uit. Onze ondersteuning kan een medische, psychologische of fysiologische behandeling niet vervangen. Een belofte van genezing of een belofte van succes wordt niet gegeven. Onze vitamine D-afspeellijst: 💡Onze YouTube-apparatuur NIEUWE vlogcamera Onze hoofdcamera Beste lens Onze microfoon Wat vond je van de video over vitamine D? Geef ons een duim omhoog en schrijf ons een opmerking. We zijn er erg blij mee! Ⓥ Heel veel liefs Ⓥ Lars & Alexandra gratis e-books: Twitch: TikTok: Instagram: Facebook: Colofon: Copyright © door Mayablau UG (beperkte aansprakelijkheid) Waar is vitamine D echt goed voor? Met Dr. Raimund von Helden #VitaminD # VitaminD3 # D3

Top 7 vitamine D-supplementen

vitamine d supplementen de zonvitamine

Vitamines D supplementen Copenhagen?

Vitaminen D is essentiële voor uw geestelijke gezondheid en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. De locatievitaminen D-spiegels kunnen dood lijden aan aantal gezondheidsproblemen. De volgende supplementen

zijn van de beste kwaliteit, betrouwbaar en makkelijk in te nemen.

1. Vitaminen D in extra hoge dosis

Extra hoge potaarde vitamines D

70 microgram oftewel 2013 IE (Internationale Eenheden, ook wel Internationale Eenheden) per capsule. Zeer geschikt voor like niet eerder een vitamines D supplement heeft gebruikt, en bij like een tekort is vastgesteld. De supplementen kunnen net zo goed worden gebruikt als multivitaminen, ook als bijvoorbeeld al van microgram vitamine D bevat.

Super D3 Extra Kracht 70 mcg vitamine D extra hoog gedoseerde Vitamine D extra hoog gedoseerde Vitamine D

Super D3 Extra Kracht van Vitaminstore

bevat maar ran 66 mcg vitamine D3 per softgel. De vitamine D3 in het product bestaat uit Quali®-D vitamine D3. Dit wordt geproduceerd door een van de grootste producenten van vitamine D3. De staatsgarantie voor stabiliteit en kwaliteit van vitamine D3.

 

2. Vitamin D-3 4000 IU /100 µg (vitamine D uit wolvet)

Solgar is een bekende producent van de hoogste kwaliteit supplementen.Solgar Vitamin D-3 4000 IU/100 µg bevat de meest effectieve vorm van vitamine D.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten.Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen).Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

 

3. Viridian Vitamin D3 (Vegan) 2000 IU (50 µg)

viridian_vitamin-d3-vegan-2000-iu-50-g_800Deze hooggedoseerde vitamine D3 van Viridian is geproduceerd uit veganistische bron (korstmos).Vitamine D zorgt mede voor een goede weerstand en is goed voor de opname van calcium (bot)

 

4. Vitamine D3 Vloeibaar 25 mcg (1000 IE vitamine d druppels)

vitamine-d3-vloeibaar-25-mcg-1000-ie-vitamine-d-druppels_800Deze vitamine D in druppelvorm is zeer geschikt om de dosering naar eigen behoefte aan te passen en voor mensen met slikproblemen.Een flesje van 25 ml levert circa 450 druppels en devitamine D is opgelost in olijfolie.

5. Advanced Vitamin D-3 Immune Complex (vitamine D, vlierbes, zink, Ester-C)

advanced-vitamin-d-3-immune-complex-vitamine-d-vlierbes-zink-ester-c_800Solgar’s Advanced Vitamin D-3 Immune Complex ondersteunt het immuunsysteem (vitamine C, D-3, koper, selenium, zink, vlierbessen) en bevat een combinatie van vitaminen, mineralen en vlierbessen concentraat met anti-oxidatieve (celbeschermende) eigenschappen (vitamine C, selenium, koper en zink).

Boost voor het immuunsysteem

De formule mag het hele jaar door gebruikt worden maar is vooral erg nuttig tijdens de koude, donkere maanden en voor een boost van je weerstand en immuunsysteem.Levert o.a. 25 mcg vitamine D-3 (1000 IE), 200 mg vitamine C (als Ester-C), 7,5 mg zink, 62,5 mcg selenium en 750 mcg koper.Deze formule kan naast elke gewenste multivitamine worden gebruikt.

Vitamine D voor Kinderen

Vitamine D druppels speciaal gedoseerd voor kinderen.Handig om ongemerkt te geven in bv. eten of drinken zodat uw kind toch voldoende binnenkrijgt zonder gedoe van slikken etc.

ViridiKid™ (Vegan) Vitamin D3 400 IU (10µg)

vitamine-d-voor-kinderen_viridikid-vegan-vitamin-d3-400-iu-10g_800

Vitamine D Kauwtabletten

Als u moeite heeft met slikken of u vindt capsules innemen vervelend, dan kunt u kiezen voor handige kauwtabletten.solgar_vitamin-d-3-25-g1000-iu-vitamine-d-kauwtablet_800Solgar Vitamin D-3 25 µg/1000 IU Chewable Tablets bevat de meest effectieve vorm van vitamine D.Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten.Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.Extra vitamine D wordt gebruikt ter aanvulling van de voeding of bij verhoogde behoefte (zoals bij kinderen, ouderen en zwangere vrouwen).Mensen met een donkere huid of mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht, hebben eveneens een verhoogde behoefte.

 

Wat is Vitamine D?

Vitamine D behoort tot de essentiële vitamines die je nodig hebt om je lichaam goed te laten functioneren.Officieel is het eigenlijk geen vitamine maar een verzameling van vet oplosbare hormonen die je lichaam zelf kan aanmaken.Dit gebeurt door een proces in het lichaam waar zonlicht voor nodig is, UV licht om precies te zijn.De twee belangrijkste vormen van vitamine D zijn vitamine D2 en vitamine D3.Vitamine D2 is de plantaardige vorm van vitamine D. Vitamine D3, of cholecalciferol, is de dierlijke vorm.Vitamine D3 is de actieve vorm die vanuit UV licht door onze huid wordt gesynthetiseerd.Ook wanneer je kiest voor vitamine D suppletie, kies dan voor de actieve vorm vitamine D3 omdat die goed opneembaar is in je lichaam.Vitamine D2 is 66% minder efficiënt in het verhogen van de vitamine D waardes in het lichaam. Vitamine D staat bekend als de “zonneschijn” -vitamine.Het is een essentiële in vet oplosbare voedingsstof.Het helpt de botten gezond en sterk te houden, bevordert de celgroei en bevordert de immuunfunctie.Je lichaam neemt vitamine D voornamelijk op door blootstelling aan de zon, hoewel voedingssupplementen en bepaalde voedingsmiddelen ook bronnen van de voedingsstof kunnen zijn.Vitamine D-tekort treedt op wanneer uw lichaam de aanbevolen niv eaus niet opneemt.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen ervoor zorgen dat uw botten misvormd, broos of dun worden.Het kan ook leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder:

 • bot verzachting ( osteomalacie )
 • lage botdichtheid ( osteopenie )
 • artrose
 • hartziekte
 • kanker
 • rachitis bij kinderen

Vitamine D en depressie

Studies hebben een verband aangetoond tussen vitamine D-tekort en depressie.Onderzoekers achter een meta-analyse uit 2013 merkten op dat studiedeelnemers met depressie ook lage vitamine D-spiegels hadden.Uit dezelfde analyse bleek dat mensen met een lage vitamine D statistisch gezien een veel groter risico op depressie liepen.De onderzoekers zijn van mening dat, omdat vitamine D belangrijk is voor een gezonde hersenfunctie, onvoldoende voedingsstoffen een rol kunnen spelen bij depressie en andere psychische aandoeningen.Een eerdere 2005studieVertrouwde bron geïdentificeerde vitamine D-receptoren in dezelfde delen van de hersenen die geassocieerd zijn met depressie.

Risicofactoren voor vitamine D-tekort

Beperkte blootstelling aan de zon, levensstijl en leeftijd kunnen bijdragen aan lage vitamine D-spiegels. Blijf lezen om meer te weten te komen over de risicofactoren voor vitamine D-tekort.

Beperkte blootstelling aan de zon

Blootstelling aan zonlicht is voor de meeste mensen de belangrijkste bron van vitamine D.Als u uit de zon blijft of te veel sunblock gebruikt, beperkt u uw blootstelling.Dat kan leiden tot vitamine D-tekort.De hoeveelheid blootstelling aan de zon die u nodig heeft, is afhankelijk van uw klimaat, het tijdstip van de dag en de tijd van het jaar.Mensen met een lichtere huid hebben de neiging vitamine D sneller op te nemen.U heeft mogelijk tussen de 15 minuten en 3 uur blootstelling aan de zon per dag nodig om voldoende vitamine D binnen te krijgen door alleen blootstelling aan de zon.De hoeveelheid blootstelling aan de zon hangt grotendeels af van de tijd van het jaar en uw huidskleur. 

Eetpatroon

Weinig voedingsmiddelen zijn van nature rijk aan vitamine D.Eet meer van deze natuurlijke bronnen van vitamine D om uw inname te verhogen:

 • Zalm
 • Makreel
 • Andere vette vis
 • Visleveroliën
 • Dierlijke vetten
 • Met vitamine D verrijkte voedingsproducten, zoals sinaasappelsap en ontbijtgranen

Als u een veganistisch of vegetarisch dieet volgt, bestaat de kans dat u niet genoeg vitamine D binnenkrijgt.

Als u een donkere huidskleur heeft

Mensen met een donkere huid hebben grotere hoeveelheden melanine, een natuurlijk pigment dat de huid zijn kleur geeft.Melanine vermindert de productie van vitamine D in de huid.Een onderzoek uit 2006 wees uit dat vitamine D-tekort in de Verenigde Staten vaker voorkomt bij Afro-Amerikanen dan bij andere Amerikaanse populaties.Volgens The Cooper Institute heeft ongeveer 40 procent van de Afro-Amerikaanse volwassenen een vitamine D-tekort.Het is onduidelijk of lagere vitamine D-spiegels bij mensen met een donkere huid ernstige gevolgen voor de gezondheid hebben.Als u zich zorgen maakt over uw vitamine D-productie door blootstelling aan de zon, overleg dan met uw arts over wat u kunt doen.Het is ook belangrijk om meer voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet toe te voegen.

Zwaarlijvigheid

Er is een verband tussen vitamine D-tekort en mensen met een body mass index (BMI) van 30 of hoger.Mensen met obesitas hebben mogelijk meer vitamine D nodig dan mensen met een gemiddeld gewicht om de aanbevolen voedingswaarde te bereiken.Als uw BMI 30 of hoger is, werk dan samen met uw arts om een ​​beheersbaar plan voor gewichtsverlies op te stellen, evenals een dieet dat u kan helpen uw vitamine D-inname te verhogen.

Leeftijd

Leeftijd kan bijdragen aan vitamine D-tekort.Naarmate u ouder wordt, wordt uw huid minder efficiënt in het aanmaken van vitamine D.Oudere volwassenen hebben ook de neiging de tijd in de zon te beperken en kunnen diëten eten met onvoldoende hoeveelheden vitamine D.

Symptomen van vitamine D-tekort

Als u een vitamine D-tekort heeft, kunt u last krijgen van:

 • pijnlijke botten
 • vermoeidheid of sufheid
 • zwakte en pijn van de spieren en gewrichten
 • U kunt ook symptomen van depressie ervaren, waaronder:
 • overweldigende gevoelens van verdriet, hopeloosheid en hulpeloosheid
 • slapeloosheid of overmatige slaperigheid, bekend als hypersomnie
 • verlies van interesse in activiteiten die u ooit leuk vond
 • lethargie
 • overmatig gewichtsverlies of gewichtstoename
 • verlies van eetlust
 • problemen met concentreren
 • vergeetachtigheid
 • verlies van seksuele interesse
 • hoofdpijn of rugklachten
 • ongerustheid
 • gedachten aan overlijden of zelfmoord

Als u een van deze symptomen van depressie ervaart, is het belangrijk dat u onmiddellijk een afspraak maakt met uw arts.

Diagnose van vitamine D-tekort

Om een ​​vitamine D-tekort te diagnosticeren, zal uw arts een test bestellen om de hoeveelheid vitamine D in uw bloed te meten.Om een ​​diagnose van depressie te stellen, zal uw arts u vragen stellen over uw symptomen.Mogelijk wordt u ook gevraagd om een ​​zelfbeoordeling te maken.Depressie kan niet worden vastgesteld met een bloedtest.Uw arts zal u ook vragen stellen en een lichamelijk onderzoek uitvoeren om te bepalen of u een depressie heeft.En er kunnen andere examens en laboratoriumtests zijn om andere mogelijke onderliggende problemen uit te sluiten, en om te bepalen of uw symptomen van depressie mogelijk verband houden met een vitamine D-tekort. 

Vitamine D-tekort behandelen

U kunt vitamine D-tekort en de symptomen ervan behandelen door uw inname van deze essentiële voedingsstof te verhogen.Manieren waarop u meer vitamine D kunt consumeren, zijn onder meer:

 • vitamine D-supplementen nemen
 • het verhogen van uw blootstelling aan de zon
 • voedsel eten dat vitamine D bevat of verrijkt is met vitamine D

Om depressie te behandelen, zijn psychotherapie en antidepressiva veel voorkomende behandelingen.Ze kunnen afzonderlijk of in combinatie met dieetveranderingen worden opgenomen, afhankelijk van uw symptomen en behandeldoelen.Als uw depressie verband houdt met een vitamine D-tekort, kan het verhogen van uw vitamine D helpen om uw symptomen te verlichten.Praat met uw arts over uw behandelingsopties en wat voor u het beste zou werken.Mensen met een depressie kunnen ook stappen ondernemen om de symptomen van depressie te verlichten. Enkele van uw opties kunnen zijn:

Regelmatig sporten

Routinematige lichaamsbeweging kan de symptomen van depressie helpen verminderen door ‘feel-good’-chemicaliën zoals endorfine in de hersenen vrij te geven.Oefening kan ook de chemicaliën van het immuunsysteem verminderen die depressie kunnen verergeren.Begin met drie keer per week 30 minuten cardio en voeg zo nodig dagen en minuten toe.

Een regelmatig slaapschema aanhouden

Slapeloosheid, hypersomnie en andere slaapproblemen zijn in verband gebracht met depressie.Maak een regelmatig slaapschema om met deze symptomen om te gaan.Dat kan betekenen dat je een slaap- en wekker moet instellen.U kunt ook een dagboek bijhouden om bij te houden hoe lang u hebt geslapen en de kwaliteit van uw slaap.Dit zal u helpen uw voortgang bij te houden.

Contact opnemen met dierbaren

Uw vrienden en familie kunnen u steun en kracht geven bij het omgaan met uw symptomen.Het is belangrijk dat u uw dierbaren laat weten hoe ze kunnen helpen en wanneer hun acties niet bijdragen aan uw behandelplan.Vitamine D is essentieel voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid.Onvoldoende vitamine D-spiegels kunnen leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder depressie.Enkele manieren om depressie te behandelen die verband houdt met onvoldoende vitamine D-spiegels zijn:

 • meer zon krijgen
 • het toevoegen van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D aan uw dieet
 • een gezond gewicht behouden
 • voedingssupplementen nemen

Praat met uw arts over uw beste behandelingsopties.Bekijk Vitamine D Supplementen >

30 gedachten over “Wat zijn de echte voordelen van vitamine D? Met Dr. Raimund von Helden”

 1. 🔶 AANBEVELINGEN VAN RAUWE ENERGIE VOOR U 🔶 Vitamine D3 druppels (veganistisch): https://amzn.to/2CspJdE Vitamine K2 druppels (veganistisch): https://amzn.to/2AQYV6Z Vitamine D3 + K2 capsules (veganistisch) https: // amzn.to/2Im1Ri3Magnesium capsules (veganistisch): https://amzn.to/2TWlwGaVitamine C capsules (veganistisch): https://amzn.to/2CvPAlc👉Vitamine D-test: https://rohe-energie.com/ cerascreen§ Deze video is een permanente commercial § Alle links zijn advertenties §Deze video BEVAT twee betaalde productplaatsingen. Hartelijk dank voor de steun aan de volgende bedrijven: https: //www.cerascreen.de en https: //www.plantrition.de BELANGRIJKE LINKS NAAR DE VIDEO 🔶 Gezond in zeven dagen (bestseller): http: // amzn. to / 2rbEQW5 Het geweldige osteoporoseboek: http://amzn.to/2h6gbhG Vitamine D-ervaringen: https://www.vitamindservice.de/erfahrungsberichte/Vitamine D-adviseur: https://www.vitamindservice.de/therapeutenDr. von Helden Kanal: https://www.youtube.com/user/VitaminDeltaDr. von Heldens eigen studie: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=raimund+von+helden🔶 VITAMINE D PDF-BESTANDEN ALS GRATIS DOWNLOAD 🔶40 kg: http: //www.rohe -energie .com /? ddownload = 211950 kg: http://www.rohe-energie.com/?ddownload=212060 kg: http://www.rohe-energie.com/?ddownload=212170 kg: http: / / www .rohe-energie.com /? ddownload = 212280 kg: http://www.rohe-energie.com/?ddownload=212390 kg: http://www.rohe-energie.com/?ddownload=2124100 kg: http : //www.rohe-energie.com/? ddownload = 2125110 kg: http://www.rohe-energie.com/?ddownload=2126120 kg: http://www.rohe-energie.com/? ddownload = 2127130 kg: http://www.rohe-energie.com/?ddownload=2128 Alle downloads hier: http://www.rohe-energie.com/downloads/ Opmerking: in principe voeren we geen diagnoses, therapieën uit en behandelingen in medische zin door. Onze ondersteuning kan een medische, psychologische of fysiologische behandeling niet vervangen. Een genezende belofte of een belofte van succes wordt niet gegeven. Onze vitamine D-afspeellijst: https://www.youtube.com/playlist?list=PLnS-vS8qpEpdcdxBnhT-tHcFZjG-DCoyh

 2. Hallo, mag ik alstublieft schrijven hoeveel tabletten of druppels per vitamine of magnesium er per dag kunnen worden ingenomen. Heb je een vitamine D-tekort maar krijg pas de 20.000 I van dekristol de dokter zei elke 2 weken een tablet wat helemaal niet helpt.

 3. Hallo, bedankt voor je interessante video's! Maar ik heb nog steeds de vraag of er een verschil is in het effect tussen dierlijke en plantaardige vitamine d3 of is het uiteindelijk hetzelfde? Ik zou heel graag een antwoord krijgen, want dat is er er was veel discussie! 🙏🙏🙏

 4. Ik ben 57 jaar oud, eet alleen biologisch en uitgebalanceerd voedsel (ook biologisch vlees en F isch). En helaas ben ik heel vaak verkouden geweest Sinds ik voedingssupplementen, magnesium, tocotriënolen, omega 3, vit D etc. slik, ben ik al 4 jaar niet ziek geweest Heel belangrijk: darmgezondheid (check) en suiker weglaten.

 5. Pharma Mafia en erger nog, de voedselmaffia, allemaal samen, een miljard -dollarvergiftiging. Vroeger waren het de mijnbouwbedrijven, spoorwegmaatschappijen, enz., gelukkig vandaag, er zijn YouTube en geweldige kanalen zoals deze 👍

 6. Ik kan vitamine D niet verdragen, noch met jouw druppels, noch andere preparaten met vitamine K, hoewel ik bijna 600 mg magnesiumcitraat consumeer. druk, duizeligheid en een kloppend hart. Heb een vitamine D-waarde vanaf de 12e, mijn internist weet niet wat het probleem is. Na het stoppen gaat het weer goed

 7. Goedemorgen Help me me echt slecht te voelen B bij patiënt met spondylitis ankylopoetica Sinds 2007 injecteer ik Humira heel, heel vaak met verkoudheid, op dit moment heb ik geen energie om mijn dagelijkse leven te beheren leven. Ik ging naar de dokter en vertelde hem dat hij zijn kamer niet uit zou gaan als je niet weet wat. Hij deed toen al het mogelijke in zijn bloedbeeld. Vitamine D mijn waarde is 22,4. Ik slik pas sinds donderdag vitamine D3 en K2 maar heb nog geen veranderingen gevoeld. Waarschijnlijk moet afwachten en naar de dokter maar op mijn aandringen , Ik kocht de vitamines op internet en neem ze maar één keer per dag. Klopt het

 8. Ik heb ook veel te maken met gewrichtspijn en oorsuizen en ik slik momenteel vitamine D en hoop dat mijn gewricht pijn en oorsuizen gaan weg gaat LG 🙂🙋‍♀️👍👍👍❤

 9. Hallo een vraag: ik heb harde vitamine D3-capsules. Om precies te zijn, kokosolie is een van de ingrediënten. Er zit dus vet in het poeder. Betekent dit dat ik de capsules op een lege maag kan innemen?

 10. Hallo allemaal, dus mijn naam is pseudorheuma! Ik heb ook mijn vitamine D- en B12-waarden laten berekenen. Totaal te weinig geleverd 15 nanogram. Sinds vandaag doe ik de vitaminetherapie, laten we eens kijken wat er uit komt! Iedereen zou in ieder geval deze video's en rapporten moeten verspreiden zodat er zo snel mogelijk een breed spectrum wordt gegenereerd, want het kan niet zo zijn dat de bevolking in het duister tast.

 11. Wowwww …… geen verkoudheid, voel je niet slap! Ik heb bijna altijd koorts, verschrikkelijk ….. schreeuw hier altijd. Alle bacillen voor mij! Geweldige video … heel erg bedankt voor de video.

 12. “Dat ik goed slaap, goed wakker word en dan mijn best doe”. Dat en dat ik sinds het voorjaar van 2012 nooit verkouden ben geweest, is voor mij persoonlijk het belangrijkste effect van Vit.D. Mijn hele leven sinds het begin van mijn puberteit (ik ben 57) heb ik mezelf door het leven gekweld zonder goed te slapen. Werd 's ochtends moe en gekneusd wakker en werd pas' s middags echt wakker. Dienovereenkomstig was het moeilijk voor mij om van de middelbare school af te studeren, om te leren in mijn alternatieve beoefenaarsopleiding, altijd op zoek naar verandering in deze situatie. Toen ik de mijne aanvulde en de effecten al na 1 week voelde (met 20.000 IU per dag), huilde ik van geluk om dit nieuwe leven, maar ook van pijn over de verloren tijd. Het effect nam toen af ​​met de onderhoudsdosis, totdat ik me realiseerde dat het beter is om Vit.D dagelijks in te nemen in plaats van de wekelijkse dosis eenmaal per week. Mijn psyche werd ook stabieler, sindsdien voelde ik me volledig in het bezit van mijn mentale en fysieke krachten. En dat vanaf een niveau van rond de 40 ng / ml. 2 keer slungel ik met de inname door de jaren heen. Ik kreeg een keer een loopneus die na een paar uur na inname van 20.000 IE letterlijk verdund was. Een tweede keer werd ik getroffen door alle griepsymptomen. 'S Avonds nam ik 20.000 IU en' s ochtends was de geest voorbij en zonder me ziek te voelen had ik nog een paar verkoudheden. Voor mij was dat het laatste persoonlijke bewijs. Daarvoor had ik elke winter een ernstige infectie, meestal uiterlijk in de lente. ZON IN HET BLOED CREËERT MOED, EN ALLES IS OPNIEUW GOED. 🙏

 13. “Als je van je reuma af kwam door je dieet te veranderen en voedingssupplementen te nemen, dan was het een verkeerde diagnose” zeiden de doktoren toen tegen mijn klasgenoot, we waren toen 16. Ze had de meest ernstige reuma bij adolescenten en was symptoomvrij , niet genezen. Nu ze 57 is, slikt ze ook vitamine D en haar toestand is stabiel en ze kan ook iets laten eten, wat haar vroeger dikke vingers en pijn bezorgde. Ik ben momenteel bezig om haar meer dan 20.000 IU / week te laten nemen. Ik ben benieuwd wat er gebeurt als ze haar spiegel op 100 brengt.

 14. Reumatologen zijn een van de grootste plagen van de mensheid. Ze zijn gewoon geen experts, ze zijn volkomen hulpeloos en het enige wat ze kunnen doen is de symptomen onderdrukken. En dat maakt het chronisch en op de lange termijn erger.

Reacties zijn gesloten.